Razlika u godinama

Samo se vi sprdajte sa starcima ...

Milan Vujović (86), iz sela Vrbeta, zadobio je samo lake telesne povrede kada ga je preksinoć udario teretni voz.(...) Samo sam, odjednom, video da sa leve strane na mene juri voz. Ubacio sam u rikverc, pokušao da pobegnem, ali, lokomotiva me je prosto oduvala. Traktor IMT se raspao od udarca, motor je leteo deset metara. (...) Ovo je drugi slučaj za proteklih nedelju dana da devedesetogodišnjaci u okolini Kragujevca bez težih posledica prežive udarce voza. U Lapovu je Radmila Radovanović (89) zadobila samo ogrebotine kada je na nju naleteo ekspresni voz na relaciji Ljubljana -Solun, brzinom od oko 100 kilometara na sat.

Glupo je reci da devojka od 100kg i 20 godina treba da se uda za dedu, jer joj je to jedina sansa. Pa eto, moze devojka od 100kg, do svoje 25. da smrsa na razne nacine tih 30kg, i da izgleda lepo i privlacno, a deda od 60, za tih 5 godina ce samo jos vise ostari.

sweety33:
Sta mislite o braku u kome je suprug stariji 19 godina. Devojka lekar, nema nikakvih materijanih problema, lepo izgleda.Ovo joj je prvi brak. Njemu je ovo 3. ima dvoje dece.
Ona u brak usla nevina....
Moze da uspe zasto da ne?Sve zavisi od toga kakva si ti,kakav je on.To sta ce sa vasom zajednicom biti za deset godina,mozemo svi samo da nagadjamo.Ja licno ne bih sada mogla da zamislim pored sebe nekog ko ima 52 godine(inace imam takodje 33 godine)jer zivim jako aktivno.A bila sam davno sa muskarcem starijim 20 godina od mene,ali sam tada bila mlada.Iskreno,mene samo u celoj toj prici brine jedna stvar.Ocigledno je da si neiskusna,i da si bukvalno preko noci usla u brak.Sad,pitanje je da li si njega i celu situaciju sagledala realno.Ne bi bilo dobro da se za godinu dve dana razocaras i shvatis da si mnogo pogresila.Zelim ti srecu.

P.S.Ovo za nevinost me je zaista iznenadilo,mislila sam da je zezanje.Nisam u svom dosadasnjem zivotu upoznala zenu koja ima preko 30 godina i nevina je.Zamisljam sebe.....

love4ever:
Glupo je reci da devojka od 100kg i 20 godina treba da se uda za dedu, jer joj je to jedina sansa. Pa eto, moze devojka od 100kg, do svoje 25. da smrsa na razne nacine tih 30kg, i da izgleda lepo i privlacno, a deda od 60, za tih 5 godina ce samo jos vise ostari.
Pocetkom ove godine sam bila na veridbi kod jedne devojke koja ima negde oko 120kg, a da joj vidis verenika, maneken, ja sam bila u soku, tako da eto ona se udade za dobrog baju, Jednostavno ljudi vole razne stvari, tako da neko voli deblje, neko starije itd. To ti je uvek bilo i uvek ce biti, i ne znam sto mi toliko polemisemo o tome

Moj muz je stariji od mene 14 godina i super nam je. Kako sam ga zavolela, jednostavno se desilo, nisam planirala, upustila se u razgovor sa njim i malo po malo ja vidim da mi se on svidja a i ja njemu, tada saznam za godine, ali sta, mnogo mi se svidja i eto nas. Srecni i zadovoljni. To se jednostavno desi kao i svaka ljubav

dobro, zasto se niko ne zapita zasto propadaju brakovi gde uopste ne postoji takva razlika u godinama?? oni nemaju problem godina, pa sta je onda sa njima??? znaci, sve je relativno, pozelite ljudima srecu i to je to:)

Back