Razlika u godinama

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne bih znao zasto je u nasem drustvu odobrovalja se zabavljanje starijeg muskarca i mladje devojke neki ce reci i devojcice , a ne odobrovaljava se veza izmedju starije zene i muskarce . Mislim da na relaciji starija zena i muskarac da je prevelika razlika od 5 godina . Tu i postoji i biolosko obrazlozenje zenama bioloski casovnik ranije prestaje da kuca , a muskarci mogu ceo zivot da prave decu

Ja sa gledma korz prozor dosla komsinica jedna, kolima je neko dobacio. A ona je ranije imala isti takav Reno Tvingo, pa sam mislio da je njen, i izlazi sa vozackog sedista i umesto da se prakira, njen cale (neki celavi mator lik) krece da sedne za volan, ja kontam on ce da parkira, kada ono prvo zvaka :shock: :shock: :shock: i onda on seda i odlazi!! :shock:

Jbt!!! JA mislio da joj je to cale!! A ona je tu ko ja +/- 2 godine. Ladno joj je to bio tip... Neki moji drugovi imaju caleta koji izgleda bolje i mladje od tog tipa.... :shock:

dobro, a da li je razlika od 6 godina velika? U slucaju da ja imam 19, a on 25?
Pitam zato sto se ovde mnogo cenjkate...Moj decko ima 25 i ja mislim da super funkcionisemo, a opet kad kazes nekom 6 godina razlike deluje "previse"
Kao sto rece jedna moja otkacena frendica: dovoljno je mlad da se ne pravi pametan, a dovoljno star da te ponesto i nauci...
i stvarno tako...

sis:
Pa ne bih znao zasto je u nasem drustvu odobrovalja se zabavljanje starijeg muskarca i mladje devojke neki ce reci i devojcice , a ne odobrovaljava se veza izmedju starije zene i muskarce . Mislim da na relaciji starija zena i muskarac da je prevelika razlika od 5 godina . Tu i postoji i biolosko obrazlozenje zenama bioloski casovnik ranije prestaje da kuca , a muskarci mogu ceo zivot da prave decu[/QUOTE

ceo život da prave decu:D :D :D pa polovini muškaraca od 40godina se ne diže:D

JaMi:
sis:
Pa ne bih znao zasto je u nasem drustvu odobrovalja se zabavljanje starijeg muskarca i mladje devojke neki ce reci i devojcice , a ne odobrovaljava se veza izmedju starije zene i muskarce . Mislim da na relaciji starija zena i muskarac da je prevelika razlika od 5 godina . Tu i postoji i biolosko obrazlozenje zenama bioloski casovnik ranije prestaje da kuca , a muskarci mogu ceo zivot da prave decu[/QUOTE

ceo život da prave decu:D :D :D pa polovini muškaraca od 40godina se ne diže:D
...na sopstvene supruge da ....... :lol: :lol: :lol:

Back