- Poruka
- 9.593
postavlja se pitanje, koliko je ovde forumasica zapravo imalo iskustva sa "matorcima", ili se sudi na osnovu rekla kazala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta im to lose rade ti stariji muskarci? Kakve im to traume i zigove ostavljaju?Могу да раде шта хоће, све док то не раде са маторцима који их искоришћавају и остављају им озбиљне емотивне трауме. Не морају да раде ништа од свега тога што сам ја набројала. Али то спада у неки нормалан ток живота у тим годинама. У тим годинама треба да стварају лепе успомене, не успомене којих ће се стидети једног дана када одрасту и буду паметније.
Sta im to lose rade ti stariji muskarci? Kakve im to traume i zigove ostavljaju?
Ma ovo već nema veze sa normalnom diskusijom i zezanjem na krsti. Ovo već prelazi u nešto ozbiljnije (moj prethodni post). Ne bih više zalazio na ovu temu.Evo da se osvrnem opet na prethodno.
Svaka osoba koja ima stav: ako dam pichku dal ce me zayebati.
Da, nece dobro proci u zivotu. I to nema veze da li je starijem dala ili mladjem ili identicnom godistu.
Isto je i za muskarce, ako mi da ****** posrecilo mi se.
A dobro ja izbegavam licna prozivanja drug. Jedino ako me bas isprovocira i zasluzi. Ne obazirem se mahom na to tako i pisem ovde.Ma ovo već nema veze sa normalnom diskusijom i zezanjem na krsti. Ovo već prelazi u nešto ozbiljnije (moj prethodni post). Ne bih više zalazio na ovu temu.
Ma jedno su prozivanja i zezanje, drugo su ozbiljni problemi. Najradije bih se obrisao sa ove teme. Ili bar 10tak zadnjih komentara.A dobro ja izbegavam licna prozivanja drug. Jedino ako me bas isprovocira i zasluzi. Ne obazirem se mahom na to tako i pisem ovde.
Ko se zaneo, o cemu se radi?Mislim da ste se svi malo zaneli, desava se, umesale se emocije
Zašto ti?Ma jedno su prozivanja i zezanje, drugo su ozbiljni problemi. Najradije bih se obrisao sa ove teme. Ili bar 10tak zadnjih komentara.
Ne znam, nisam propratio te licne toksike, fokusirao sam se na argument da stariji chernobilj muskarci unistavaju mlade generacije devojaka.Ma jedno su prozivanja i zezanje, drugo su ozbiljni problemi. Najradije bih se obrisao sa ove teme. Ili bar 10tak zadnjih komentara.
Ma deluje mi da neke forumaše(ice) baš ozbiljno pogađa ova tema. Zašto? Ne bih ulazio u to. Nije forum mesto za to. Ima stručnijih ljudi za to.Zašto ti?
Dobro se zezaš, velika većina tvojih šala je na vlastiti račun. Nek brišu ove nenormalne.
Najgore je što su dekintirani / ili nemaju posla pa posle otvaraju teme kako žene end devojke samo pare gledaju. Zmija im u novčaniku, obilaze reke i šetaju se umesto da popiju piće.Koji je to "zreliji" muškarac? Neko ko sa 46 godina juri bukvalno klinke? Ne bih rekao da se to uklapa u takav opis. Još, dodaću, 19 godina je 2006 godište. Kako to zvuči, on 79, ona 2006
Mislim, ok je što ima likova koji tripuju da su mladi duhom i da "vole sve što vole mladi" i da misle da to mogu i da isprate. I što misle da jedna devojka od 19 godina može da bude zaljubljena u neku kao njihovu zrelost, šarm i njihovo životno iskustvo. Ali realnost je drugo. Sa 46 je sasvim realno da budeš deda. Do tad bi trebalo da si dovoljno sposoban i pametan da si stvorio sebi neki ozbiljan, miran porodični život a ne da juriš decu i tripuješ Kevina Spejsija. Ako si u nekim parama, jedino je to što nju može kod tebe da privuče.
ma ti siЈа сам само поделила своје мишљење о теми, а онда су се неки стварно смрдљиви ликови накачили са вређањем.
Reguliši ove najpre koji besne i žive na temi. Pitao čovek za mišljenje - ljudi iznose mišljenje , neko oštrije neko nežnije - i to je suština. Imamo grupaciju koja se lepi za svaki post , ne može se normalno razgovarati.Sto se tiče @Lule -ta , lepo bih te zamolio da ne etiketiraš forumaše i dodeljuješ im podrugljive karakterne osobine. Ako vec napadas ili ismevas, primeni to na misljenje, a ne na osobu. Non stop prijave od sinoc.
rešili smo Lule i ja, preko pp ne briniReguliši ove najpre koji besne i žive na temi. Pitao čovek za mišljenje - ljudi iznose mišljenje , neko oštrije neko nežnije - i to je suština. Imamo grupaciju koja se lepi za svaki post , ne može se normalno razgovarati.
Mi problem nemamo, nego postavljač teme. On ako ga nema - neka ne postavlja temu.
Mislim da ti to radiš, sećam se da si tako pričao.Sistematski syebana od dekintiranih setacha oko recnih useva i obala. Ahahah
Sad ne znam jesam li ja taj koji zivi na temi ili sta vec. Aj malo to prvo resite. Ovako necu da budem isprovociran na neku pricu i da ispadnem da zivim ocajno na temi i da se pravdam sto ne placam zenama sa kojima nemam nista konzumacije okolo.Mislim da ti to radiš, sećam se da si tako pričao.
Ne plaća se piće tek tako.
Ja nisam u tim pričama , udata sam žena.
Mislim da postoji i ignor opcija. Stvarno je smorno čitati jedne iste pojedince , zatrpaju temu trolovanjem , vređanjima i bjuvotinama a moje radno vreme nije - pa neka se jave svom lekaru da ih niveliše.rešili smo Lule i ja, preko pp ne brini
Zaboravi da sam išta rekla i napisala. Ignor. I nemamo problem.Sad ne znam jesam li ja taj koji zivi na temi ili sta vec. Aj malo to prvo resite. Ovako necu da budem isprovociran na neku pricu i da ispadnem da zivim ocajno na temi i da se pravdam sto ne placam zenama sa kojima nemam nista konzumacije okolo.