Razlika u godinama

Могу да раде шта хоће, све док то не раде са маторцима који их искоришћавају и остављају им озбиљне емотивне трауме. Не морају да раде ништа од свега тога што сам ја набројала. Али то спада у неки нормалан ток живота у тим годинама. У тим годинама треба да стварају лепе успомене, не успомене којих ће се стидети једног дана када одрасту и буду паметније.
Sta im to lose rade ti stariji muskarci? Kakve im to traume i zigove ostavljaju?

Sta im to lose rade ti stariji muskarci? Kakve im to traume i zigove ostavljaju?
1000012440.jpg

Evo da se osvrnem opet na prethodno.
Svaka osoba koja ima stav: ako dam pichku dal ce me zayebati.
Da, nece dobro proci u zivotu. I to nema veze da li je starijem dala ili mladjem ili identicnom godistu.
Isto je i za muskarce, ako mi da ****** posrecilo mi se.
Ma ovo već nema veze sa normalnom diskusijom i zezanjem na krsti. Ovo već prelazi u nešto ozbiljnije (moj prethodni post). Ne bih više zalazio na ovu temu.

Koji je to "zreliji" muškarac? Neko ko sa 46 godina juri bukvalno klinke? Ne bih rekao da se to uklapa u takav opis. Još, dodaću, 19 godina je 2006 godište. Kako to zvuči, on 79, ona 2006
:lol:
Mislim, ok je što ima likova koji tripuju da su mladi duhom i da "vole sve što vole mladi" i da misle da to mogu i da isprate. I što misle da jedna devojka od 19 godina može da bude zaljubljena u neku kao njihovu zrelost, šarm i njihovo životno iskustvo. Ali realnost je drugo. Sa 46 je sasvim realno da budeš deda. Do tad bi trebalo da si dovoljno sposoban i pametan da si stvorio sebi neki ozbiljan, miran porodični život a ne da juriš decu i tripuješ Kevina Spejsija. Ako si u nekim parama, jedino je to što nju može kod tebe da privuče.
Najgore je što su dekintirani / ili nemaju posla pa posle otvaraju teme kako žene end devojke samo pare gledaju. Zmija im u novčaniku, obilaze reke i šetaju se umesto da popiju piće.
I voze krševe.

Sto se tiče @Lule -ta , lepo bih te zamolio da ne etiketiraš forumaše i dodeljuješ im podrugljive karakterne osobine. Ako vec napadas ili ismevas, primeni to na misljenje, a ne na osobu. Non stop prijave od sinoc.
Reguliši ove najpre koji besne i žive na temi. Pitao čovek za mišljenje - ljudi iznose mišljenje , neko oštrije neko nežnije - i to je suština. Imamo grupaciju koja se lepi za svaki post , ne može se normalno razgovarati.
Mi problem nemamo, nego postavljač teme. On ako ga nema - neka ne postavlja temu.

Reguliši ove najpre koji besne i žive na temi. Pitao čovek za mišljenje - ljudi iznose mišljenje , neko oštrije neko nežnije - i to je suština. Imamo grupaciju koja se lepi za svaki post , ne može se normalno razgovarati.
Mi problem nemamo, nego postavljač teme. On ako ga nema - neka ne postavlja temu.
rešili smo Lule i ja, preko pp ne brini

Mislim da ti to radiš, sećam se da si tako pričao.
Ne plaća se piće tek tako.
Ja nisam u tim pričama , udata sam žena.
Sad ne znam jesam li ja taj koji zivi na temi ili sta vec. Aj malo to prvo resite. Ovako necu da budem isprovociran na neku pricu i da ispadnem da zivim ocajno na temi i da se pravdam sto ne placam zenama sa kojima nemam nista konzumacije okolo.

Back