Razlika u godinama

A de znam, nekad na nekoj od iteracija bixi, dok je još Nona dolazila.
Nisam te iznapušavala. A ni ti nisi bila cvećka. Sad sam pogledala.
Spajtosa(va)nje je, cenim, malo prenaglašena riječ za moje bivstvovanje na ovoj temi.
U kontekstu ovoga kakve bljuvotine pišu, bogme, nije. Koristiš moje ime da me razvlače, a kao hvališ me. (mislim, nije da me zabole šta budale pišu, just saying)

Da sam ti zaista draga zviznula bi ih zbog ovih pokvarenosti i laži što pišu, kako već umeš. A li ti si razumna ortakinja dok je Lule šta...pa... tvoji drugari su rekli.

Ćao

:kpozdrav:

Možda je drugačije kad je picga na picgu
pa ne znam, lezbejke koje sam upoznavao imale su razlicite poglede na zivot i odnose. Neke su bile zbog zabave, neke veza, neke ovo, neke ono.
Mada sam vise biseksualki upoznao. Znam jedan par koje su prgave jedna prema drugoj, ne pricaju pa se mire i ludilo partiji. Ali neka cudna dinamika. Opet zavisi od sklopa licnosti. Ove dve su lujke obe, zrele godine, turbo partijanje, alkohol, petak subota vatraa na sve strane pa posao. Jedna nadje decka pa...sta da ti kazem, da ne iznosim tudj ves, nek bude neka lica neki ljudi.

To je zato što ti to tako hoćeš da vidiš.
Kada sam naveo "ozbiljan, miran, porodičan život", svakako nisam mislio na nasilnog alkoholičara koji bije ženu , ima rak bešike i hoće da se ubije. Mislim da je prilično očigledno da se te stvari ne podrazumevaju kada se za nekog kaže da je miran, ozbiljan i porodičan.
Takođe, ne mora da bude ni kuća poso, opet nasumično impliciraš. Može da bude sportista, gastarbajter, privatnik, pilot, šta god.

Ali...ako neko startuje i tripuje da ima šanse kod neke tek punoletne klinke, a u tim je godinama, onda se za njega baš i ne može reći da je taj baš čist u glavi.
Hoćeš da kažeš, da nisam čist u glavu? To su tvoje reči.

18, 19, 25 година. Године у којима се гради будућност. Године које се не траће на ништарије са психијатријским дијагнозама. Не покушавам да стигматизујем екипу са Ф дијагнозом, и сама сам закачила једну у младости. Када кажем са псих. дијагнозама мислим на дијагнозе које се не могу излечити. Неизлечиви случајеви, преболесни. Таквих нажалост има пуно више међу мушком популацијом, него што има међу женском. И такви увек таргетирају девојчице зато што их жене њихових година предобро читају и беже од њих.
Године које треба посветити учењу, дружењу, путовањима и везама са вршњацима, струковном усавршавању, игри и забави, а не прикупљању траума и суза и изгубљеним годинама живота. Брзо ћеш иза себе имати изгубљену деценију и ништа више осим великог жаљења.
Ништарије које се емотивно и сексуално наваде на много млађе од њих такође им уништавају и шансу за материнством. Зато што треба неколико година за добру везу да би природно уследио брак. Свако би требало да има више таквих веза. Ако си женско које има све саме везе са маторцима брзо ћеш догурати до 30те без иједне праве везе са вршњаком. После 30те јако тешко се налази партнер за нешто дугорочно и озбиљно. Брака са тим маторцима никада неће бити, и боље што неће али... Матори те клинке користе само за секс. Оне троше најбоље године на њих што је потпуна лудост. Понекад то има везе и са емотивном рањивошћу и недостатком самопоуздања, осећајем ниже вредности. Зато је много боље потражити помоћ психолога на време.

E vidi.
Kao oslobodila si celu tu generaciju mladih devojaka od matorih perverznjaka koji hoce da ih seksualno iskoriste i uniste citavu generacijsku populaciju (ma chernobilji), a ovamo si im nabila na pleca tim jadnim devojkama u isto vreme sledece:
d uchi, d zavrsi fakultet, d ima posao, d se zeza, d iskusi zivot, d ima momka, d rodi, d radja, d bude majka, d izgradi buducnost i sve to u 20,21,25 godine. Jer ako napuni 30? cao si ga zlato. Gotoyo.

E vidi.
Kao oslobodila si celu tu generaciju mladih devojaka od matorih perverznjaka koji hoce da ih seksualno iskoriste, a ovamo si im nabila na pleca tim jadnim devojkama u isto vreme sledece:
d uchi, d zavrsi fakultet, d ima posao, d se zeza, d iskusi zivot, d ima momka, d rodi, d radja, d bude majka, d izgradi buducnost i sve to u 20,21,25 godine. Jer ako napuni 30? cao si ga zlato. Gotoyo.
Могу да раде шта хоће, све док то не раде са маторцима који их искоришћавају и остављају им озбиљне емотивне трауме. Не морају да раде ништа од свега тога што сам ја набројала. Али то спада у неки нормалан ток живота у тим годинама. У тим годинама треба да стварају лепе успомене, не успомене којих ће се стидети једног дана када одрасту и буду паметније.

Могу да раде шта хоће, све док то не раде са маторцима који их искоришћавају и остављају им озбиљне емотивне трауме. Не морају да раде ништа од свега тога што сам ја набројала. Али то спада у неки нормалан ток живота у тим годинама. У тим годинама треба да стварају лепе успомене, не успомене којих ће се стидети једног дана када одрасту и буду паметније.
Srećom, ne pitaju tebe za savet... :kafa:

Back