- Poruka
- 637
Ma zezam se breA kad voliš ženu, onda bi trebalo da je voliš i kad, u nekim slučajevima, ostane bez tog dara i ima dosta poljuljano samopouzdanje jer likovi stalno kenjaju o prokletim sisama, pardon my french
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zezam se breA kad voliš ženu, onda bi trebalo da je voliš i kad, u nekim slučajevima, ostane bez tog dara i ima dosta poljuljano samopouzdanje jer likovi stalno kenjaju o prokletim sisama, pardon my french
Ili vide da ti je malen.Meni starije raspuštenice sa decom 30-40 uglavnom nude odmah na keca u pedu. Valjda kapiraju da tako ide bolje![]()
Nisam te iznapušavala. A ni ti nisi bila cvećka. Sad sam pogledala.A de znam, nekad na nekoj od iteracija bixi, dok je još Nona dolazila.
U kontekstu ovoga kakve bljuvotine pišu, bogme, nije. Koristiš moje ime da me razvlače, a kao hvališ me. (mislim, nije da me zabole šta budale pišu, just saying)Spajtosa(va)nje je, cenim, malo prenaglašena riječ za moje bivstvovanje na ovoj temi.

Nemoj da si sad emotivna manipulatorka, lule. Nije tebi potrebna moja pomoc (niti bilo cija) sa njima.Da sam ti zaista draga zviznula bi ih zbog ovih pokvarenosti i laži što pišu, kako već umeš. A li ti si razumna ortakinja dok je Lule šta...pa... tvoji drugari su rekli.
Brate mili, uz tebe bih i ja želeo što kraće da poživim.To su, kao što rekoh muška tešenja bez ikakvog dokaza osim anegdotalnog, koje i ja mogu da sunem samo kontra.
Ali možeš da zaključiš iz naučne činjenica da žene duže žive - uzrok toga je da sporije stare.
pa ne znam, lezbejke koje sam upoznavao imale su razlicite poglede na zivot i odnose. Neke su bile zbog zabave, neke veza, neke ovo, neke ono.Možda je drugačije kad je picga na picgu
Hoćeš da kažeš, da nisam čist u glavu? To su tvoje reči.To je zato što ti to tako hoćeš da vidiš.
Kada sam naveo "ozbiljan, miran, porodičan život", svakako nisam mislio na nasilnog alkoholičara koji bije ženu , ima rak bešike i hoće da se ubije. Mislim da je prilično očigledno da se te stvari ne podrazumevaju kada se za nekog kaže da je miran, ozbiljan i porodičan.
Takođe, ne mora da bude ni kuća poso, opet nasumično impliciraš. Može da bude sportista, gastarbajter, privatnik, pilot, šta god.
Ali...ako neko startuje i tripuje da ima šanse kod neke tek punoletne klinke, a u tim je godinama, onda se za njega baš i ne može reći da je taj baš čist u glavi.
Ne bi stigao da poželišBrate mili, uz tebe bih i ja želeo što kraće da poživim.![]()
Nisam je ni tražila, to je bio kondicional u svrhu opovrgavanja tvrdnje koju si iznela.Nemoj da si sad emotivna manipulatorka, lule. Nije tebi potrebna moja pomoc (niti bilo cija) sa njima.
Delovalo je kao emotivna manipulacijaNisam je ni tražila, to je bio kondicional u svrhu opovrgavanja tvrdnje koju si iznela.
Nije isto da ona ima 29 a ti recimo i 59. Potpuno je drugačije da ona ima 19 a ti 39.
Sa 19 ona ne zna jel pošla ili došla.
Ja sam Stanislav. Drago mi je.Ja sam mač istine![]()
Jel bitan pol?Ima li na temi koja mlada lepojka za taticu Jugoslava?
![]()

A koliko imate na računu, gospođo/gospodine?Jel bitan pol?![]()

Ne drami.Такви типови уништавају целе генерације жена и људи које би оне требало да роде. Значи они буквално чине генерацијски геноцид.
Tuži nas...Такви типови уништавају целе генерације жена и људи које би оне требало да роде. Значи они буквално чине генерацијски геноцид.

Могу да раде шта хоће, све док то не раде са маторцима који их искоришћавају и остављају им озбиљне емотивне трауме. Не морају да раде ништа од свега тога што сам ја набројала. Али то спада у неки нормалан ток живота у тим годинама. У тим годинама треба да стварају лепе успомене, не успомене којих ће се стидети једног дана када одрасту и буду паметније.E vidi.
Kao oslobodila si celu tu generaciju mladih devojaka od matorih perverznjaka koji hoce da ih seksualno iskoriste, a ovamo si im nabila na pleca tim jadnim devojkama u isto vreme sledece:
d uchi, d zavrsi fakultet, d ima posao, d se zeza, d iskusi zivot, d ima momka, d rodi, d radja, d bude majka, d izgradi buducnost i sve to u 20,21,25 godine. Jer ako napuni 30? cao si ga zlato. Gotoyo.
Srećom, ne pitaju tebe za savet...Могу да раде шта хоће, све док то не раде са маторцима који их искоришћавају и остављају им озбиљне емотивне трауме. Не морају да раде ништа од свега тога што сам ја набројала. Али то спада у неки нормалан ток живота у тим годинама. У тим годинама треба да стварају лепе успомене, не успомене којих ће се стидети једног дана када одрасту и буду паметније.