Razlika u godinama

Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
Ako si dosta stariji i zaljubis se u devojku tj devojcicu od 19 godina to moze samo znaciti da si nezreo i zapravo nerazvijen.
Osoba bez integriteta licnosti i bez emotivne zrelosti koja odgovara tvojim godinama sto je vec pitanje nekih drugih problema.

Sa klinkom od 19 godina vidim samo jednu stvar koja se moze raditi, sem ako ne volis konstantnu dramu i prebacaje i da pletes barbiki kike dok slusas dzalu i bubu.

Zapravo pravi primer toga je kad neko iz drustva iz nekog razloga dovede neku takvu decimalu i onda joj drugari narucuju sokic al da nije hladan i espreso sa vise mleka a drugarice je od zajebavanja pitaju cime ti se bave mama i tata.

To je odlika ozbiljnih nekih cepanja

Ako si dosta stariji i zaljubis se u devojku tj devojcicu od 19 godina to moze samo znaciti da si nezreo i zapravo nerazvijen.
Osoba bez integriteta licnosti i bez emotivne zrelosti koja odgovara tvojim godinama sto je vec pitanje nekih drugih problema.

Sa klinkom od 19 godina vidim samo jednu stvar koja se moze raditi, sem ako ne volis konstantnu dramu i prebacaje i da pletes barbiki kike dok slusas dzalu i bubu.

Zapravo pravi primer toga je kad neko iz drustva iz nekog razloga dovede neku takvu decimalu i onda joj drugari narucuju sokic al da nije hladan i espreso sa vise mleka a drugarice je od zajebavanja pitaju cime ti se bave mama i tata.

To je odlika ozbiljnih nekih cepanja
Jel? 🤔 Ako.. :kafa:

To je dobro zapravo samo u jednom slucaju, a to je sex i manje da sekiras maimune na nekom skupu ali u tom slucaju to je vise mutava pratnja nego sto je nekakva ljubav

tipa oni dovedu neke oronule zene a ti piletinu i onda ih nerviras dok djuskas pice i smeskas se zlo

mada ni sehst nije toliko dobar kolika je idelizacija i samoobmana
realno klinka od 19 godina je lisena talenata zbog nedostatka iskustva
a ako si zreo onda ti uloga ucitelja nije potrebna i zapravo te smara jer ti treba zena koja moze da ti parira a ne neko dete sa posebnim potrebama

ali od svega je najgore izaci sa njenim drustvom
ovo je bas robija
sedis i davis se picem samo da ne bi morao da pricas a u sebi mislis maimune mali kako bi ti zapalio samarcinu bukvalno bi te indukovao u komu iz mesta

i onda te ona posle pita kakvi su ti bili
a ti kazes ma kul momci

koji momci svetiebm , balavurdija jedva sam se uzdrzao da ga ne opalim pikslom preko usta
i onda je isharas ko kobilu da poravnas racune

Back