- Poruka
- 12.381
a da se niko ne pljuje
jel ima to
jel ima to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teska sam u pogadjanjuPogađaj, imaš 2 x.
Baš tako.Aj sad da ne poDpaljujem temu:
Al po meni imaju dve vrste ovakvih tema.
Jedna je ova gde ce stqrije zene da pljuju stqrije muskarce jer su neozbiljni i nerealni sto su sa mladjom i kako je to pih
Druga gde ce istavta varijanta forumasice samo mladja da pljuje mladje momke koji joj pricaju da nije dobro biti sa previse starijim jer zbog zato sto.. What eva
Ja bih bio ljubomoran na vrsnjaka da mi skida ribe,na matorca nikadMa da i ono. Tatica fazon, upoznaje je sa zrelom ekipom. Zavrsicemo zavrscemo.
Sta ce ti 2 sata crni ti ako moze da svrsi za 5 min,pa to dokazivanje ni sa 20 ne ideHajmo sad jedan odgovor za ovu temu i na sve druge slične teme i za mlađe muškarce koji su zavidni i za starije žene koje su frustrirane i za sve ostale sada i zauvek.
Pogledajte prilog 1251615
Imam 52 godine.
Mogu da kvalitetno vodim ljubav svaki dan dva sata.
Jel to dovoljno?
Hvala na pažnji.
Koga briga za tvoju tešku, usranu i crnu sudbu, tranzicijskog gubitnika i životnog pušioničara...smaraš dedice.Nije valjda.Gle ja živim mimo sveta teški sam gubitnik i živim na grbači roditelja pa ne znam kako svet funkcioniše.
Kada bih te samo virtuelno uveo u moj stvaran svet dobila bi niz mentalnih poremećaja od stresa i saznanja.
Kreativnost je nešto što se mora imati da bi se popelo na bar prvu stepenicu bilo čega.
Od ovog foruma preko bilo čega pa do bilo čega.
Posle kreativnosti sledi čitav niz ostalih kvaliteta koji su potrebni da te krase.
Ja nikom ne dam da pokusa. I za svakog imam recepturu zvanu, "ne pokusavaj bice ti veoma neprijatno". Ali ako skapiram da treba da teram bube oko nje a ona madjija, e onda je outsorsujem za drugu, jacu, bolju, lepsu.Ja bih bio ljubomoran na vrsnjaka da mi skida ribe,na matorca nikad
Važi inferiorni gubitniče iza klon profila.Koga briga za tvoju tešku, usranu i crnu sudbu, tranzicijskog gubitnika i životnog pušioničara...smaraš dedice.
Bolje biti klon, nego konj.Važi inferiorni gubitniče iza klon profila.![]()
To su sad neke druge stvari..Sta ce ti 2 sata crni ti ako moze da svrsi za 5 min,pa to dokazivanje ni sa 20 ne ide
tamanbaš ovako sam zamišljo smak sveta![]()