Razlika u godinama, generacijski jaz?

meni nije jasna veza zene sa 15 god mladjim likom. Osim ako nije bio samo i iskljucivo sex.
koje zajednicke teme imaju?
jasno kao dan da devojcice mnogo pre sazrevaju pa otud moje cudjenje.

kres sema ok ali veza ... :think: ako moze pojasnjenje @Paula ako ne opet dobro. ostao sam neuk za mnoge druge stvari pa zasto ne i za ovo moje razmisljanje :)
Kakve bre crne zajednicke teme,zena kuva ,covek radi na njivi,jel treba uvece da pricaju o povratku grupe n sync

Moze,ajde ti si skuvala pasulj ja dolazim iz njive,otvaras kapiju ulazim traktorom,da cujem zajednicke teme.......
evo na primer, kako je danas bilo lepo vreme... dok sam kuvala slušala sam cvrkut ptica, da li si ti čuo? A i nebo je bilo lepo... Hajde sad da nam čitaš pre spavanja nešto lepo... da nastavimo onaj roman. Pa pričaju o događajima koji se odvijaju tih dana...
mislim, danas ljudi i na selu nisu izdvojeni od civilizacije, žive u određenom prostoru i vremenu... ja ne razumem kako neko može živeti mehanički kuvajući ručak ili neko samo radeći na njivi. Imaju li oni mozak i čemu im služi?

evo na primer, kako je danas bilo lepo vreme... dok sam kuvala slušala sam cvrkut ptica, da li si ti čuo? A i nebo je bilo lepo... Hajde sad da nam čitaš pre spavanja nešto lepo... da nastavimo onaj roman. Pa pričaju o događajima koji se odvijaju tih dana...
mislim, danas ljudi i na selu nisu izdvojeni od civilizacije, žive u određenom prostoru i vremenu... ja ne razumem kako neko može živeti mehanički kuvajući ručak ili neko samo radeći na njivi. Imaju li oni mozak i čemu im služi?
Draga od traktora nisam cuo cvrkut ptica,znas da ne mogu da citam jer nisam otisao na pregled kod ocnog za skidanje dioptrije ,jer se njiva nece sama uzorati,a ti ne vozis pa mora cekam milivoja jer mi sire zenice pa necu videti 12h,nego zaboravila si salatu ,opet si ceo dan na forumu ,ccc

meni nije jasna veza zene sa 15 god mladjim likom. Osim ako nije bio samo i iskljucivo sex.
koje zajednicke teme imaju?
jasno kao dan da devojcice mnogo pre sazrevaju pa otud moje cudjenje.

kres sema ok ali veza ... :think: ako moze pojasnjenje @Paula ako ne opet dobro. ostao sam neuk za mnoge druge stvari pa zasto ne i za ovo moje razmisljanje :)
Pa sta ce joj stari prdonja zadrigli, Tako i mi biramo onu koja je zategnuta da osvezimo organizam

Pa sta ce joj stari prdonja zadrigli, Tako i mi biramo onu koja je zategnuta da osvezimo organizam
Ako sam ja u pitanju, a to sam pomenula, daleko sam ja od tako uzvišenih sinkeovih shvatanja))... Niti mi se osvežava organizam. Ahaha. Pa nisam ja klinka od 20+ da sa nekim toliko mlađim ne mogu da razgovaram
:dontunderstand:
Nije mi to ni ideal, najviše volim vršnjake

Back