Razlika izmedju zainteresovanost i ljubaznosti

Nasi muskarci,na samom pocetku neke veze sa zenskom osobom,naprave pocetnu gresku.Greska se satoji u tome,sto oni
ne znaju,sta zene ocekuju od nove veze sa nekim muskarcem.One ocekuju neznost,paznju,duge razgovore.Cene kada je
muskarac elokventan,siroko obrazovan,da sa njim mogu da razgovaraju o svim temama.Medjutim,prosecan muskarac,sa
ovih meridijana,cim ga neka zena,malo ljubaznije pogleda,on odmah pomisli,kako je ona zeljna njegovog penisa.!

To je kardinalna greska,koju retko koji muskarac moze da izbegne.Danas kod nas ima enormno mnogo,mladih usamljenih
zena,koje prosto vapiju,da nadju pristojnog muskarca,da nadju druga i prijatelja,pa tek onda ljubavnika.Kod muskaraca je
stvar obrnuta.Oni misle,da zena koju su tek upoznali,"gori" od zelje,da je on jos isto vece "povali" (kako to grozno zvuci).

Ukoliko ne dobije potvrdu,za svoju ishitrenu zelju za sirovim seksom,odmah se takva zena proglasava da s e "femise"
da izigrava devicu...itd,itd. Eto to su uglavnom razlozi,zasto zene sve manje stupaju u odnose sa muskarcima.Radije
pristaju da zive same,nego da ih kako one uglavnom kazu,maltretira neka baraba.!!!
I da te smeste u frend zonu.
To si na kraju zaboravila da napišeš.
Pazi.Meni lično.Ali to samo meni.To ne smeta.Međutim.Ostalim muškarcima,sigurno-da.
Evo ti forum krstarice pa se druži.
Možeš i da dođeš kod mene na moju temu.Pričaćemo o čemu god hoćeš,koliko hoćeš.I ostaće sve samo na priči.Čak i ako se predomisliš.Iz prostog razloga jer si tako htela u početku.

Ljubazan možeš biti prema svakom. To je odlika pristojnog čoveka, a da li se nekome svidjaš to zavisi od više faktora. Pre svega moraš dobro poznavati tu osobu a onda i njenu situaciju. Npr. možeš nekoj nekoj devojci reći da je najlepša, davati joj komplimente, možda je čak i imitirati a da li to znači da ti želiš da budeš sa njom iako ima momka ili čak muža ? Ili da zbog nje žrtvuješ neka nova poznanstva i potencijalne veze ? U mom slučaju ne !! I svaka koja misli da ti se dopada treba prvo da razmisli o sopstvrnoj sutuaciji u kojoj se nalazi pa onda tek onda da "tera po svom "

Back