Razlika izmedju prijateljske ljubavi i romanticne?

Мислим да је хтео да каже да требаш да се мењаш пре свега због себе.

Рекао је, "Било би добро за тебе".

Ти си то протумачила као да је рекао да је то добро само за њега.

Ради се о предлогу који се тиче једне од најлепших особина које могу красити једну жену -- емоционалне интелигенције. На теби је да га прихватиш или одбијеш.

Шта је заправо проблем твог поста?

Проблем је што ова реченица звучи као пасивно агресивни начин да се каже, "За разлику од тебе, ми нисмо будале које претерано размишљају и компликују ствари, зато престани да лупеташ."

Ти то можда ниси рекла, не могу са сигурношћу да тврдим, али исто тако, не могу са сигурношћу да тврдим да ниси. Самим тим, ти стављаш саговорника у незгодну позицију. Да ли уопште треба да ти одговори? Ако треба, како треба да ти одговори? Да ли треба да буде озбиљан или неозбиљан? Да ли треба да ти укаже на то да се користиш пасивно агресивним ад хоминем нападом те да тако скрећеш с теме на запаљив начин? Или треба да игра твоју игру и да ти узврати на пасивно агресиван начин?

Шта заправо ствара проблем?

- "Није ти пало на памет" сугерише омаловажавање.

- Смајли који се смеје сугерише подсмех.

- Не бавиш се изнетом тезом, већ личношћу.

- Делује као да намећеш став и затвараш дијалог.

На тај начин изазиваш непотребне сукобе. Можеш ти то да ублажиш колико год хоћеш, али то се свеједно примети.

Jesi li ti njegov pravni zastupnik :think:?

Фаул број 2. Видим ја да ће дисциплиновање ићи тежим путем 🤔

Нисам његов правни заступник него се слажем с њим да си била непристојна, па сам хтео својим речима да објасним зашто.

Фаул број 2. Видим ја да ће дисциплиновање ићи тежим путем 🤔

Нисам његов правни заступник него се слажем с њим да си била непристојна, па сам хтео својим речима да објасним зашто.
Ako si mu objasnio super :rotf:
Niko srecniji od mene :lol:

Sad zurim :cao:

Nemoj biti pasivno agresivan lose ti stoji :cool:

Чим загусти, она бежи, уз изговор да јој се хлади кафица :cool:

Разочарала си, Птицо. Поклањам те оној твојој симпатији. Ма шта поклањам, плаћам му да те носи :cool:

:metla2:

Eto to me ceka :aha:

I ostavi moju simpatiju na miru :cool:

Није нигде речено да си ти бонобо мајмуница већ да је метод који користиш сличан методу који користе боново мајмунице, у смислу, примитиван је.
Eto, opet. Nije bila reč o tome. Jednostavno ne kapiraš neke stvari, dobru nameru, humor. I ja se ne bih baktala ovde time da nisam pod virusom pa nemam pametnija posla. Samo bih te zaobišla.

Пре тога ниси учествовала на тој теми.

Ово је твој први пост:

Žene mogu da prekrste noge i da to lepo izgleda. Mogu da njišu kukovima dok hodaju i da osete divne poglede. I mogu da zaustave besmislene prepiske i reči nadgornjavanja tako što nežno stave šaku preko usta i poljube u obraz. Eto. Aj dosta sa nadgornjavanjima. A da je situacija teška, teška je. Alpha males serija to lepo prikazuje. Toksična muževnost, da se naježiš od ovog toksično. 🙃

Оно што сам ја написао била је реакција на исти. Твој пост је у суштини лепо упакована наредба. Самим тим, не можеш да се желиш на то што моја реакција није била мекша. Непоштовање рађа непоштовање.

Eto, opet. Nije bila reč o tome. Jednostavno ne kapiraš neke stvari, dobru nameru, humor. I ja se ne bih baktala ovde time da nisam pod virusom pa nemam pametnija posla. Samo bih te zaobišla.
Потврђујеш оно што сам рекао. Ти си одлучила да си у праву и сад сви требамо да те послушамо јер си ти сама себи у праву. Не трудиш се да објасниш у чему је проблем, али зато очекујеш да друга страна аутоматски разуме у чему је проблем. И додатно требамо да будемо срећни што се уопште трудиш да нам ишта докажеш, јер да немаш вирус, лепо би нас заобишла. Све лепше од лепшег.

Нека си ти сама себи у својој глави у праву :cool:

Пре тога ниси учествовала на тој теми.

Ово је твој први пост:

Оно што сам ја написао била је реакција на исти. Твој пост је у суштини лепо упакована наредба. Самим тим, не можеш да се желиш на то што моја реакција није била мекша. Непоштовање рађа непоштовање.
Moj post je u skladu sa temom. Da bi zaslužio poštovanje, što od mene nisi navodno dobio treba da poseduješ drugačije muške kvalitete. Ali neka ti Hiperboreja pojasni, bolje nasamo.

Потврђујеш оно што сам рекао. Ти си одлучила да си у праву и сад сви требамо да те послушамо јер си ти сама себи у праву. Не трудиш се да објасниш у чему је проблем, али зато очекујеш да друга страна аутоматски разуме у чему је проблем. И додатно требамо да будемо срећни што се уопште трудиш да нам ишта докажеш, јер да немаш вирус, лепо би нас заобишла. Све лепшег од лепшег.

Нека си ти сама себи у својој глави у праву :cool:
Nije množina Svetozare

Da bi zaslužio poštovanje
Добро. Видим ја да си ти већи проблем од Птице. Фигуративно речено, ако је за Птицу потребно да се користи кожа каиша, за тебе је потребан метални део.

Брз опоравак желим.

Не разумем зашто ти толико смета да се неко са стране умеша у разговор. Ово је ипак форум, дакле јавни простор. Ако ти смета што ти нисам лично одговорио, знај да је то зато што ми је случајно била промакла та твоја порука на коју је Светозар одговорио уместо мене.

Не разумем зашто ти толико смета да се неко са стране умеша у разговор. Ово је ипак форум, дакле јавни простор. Ако ти смета што ти нисам лично одговорио, знај да је то зато што ми је случајно била промакла та твоја порука на коју је Светозар одговорио уместо мене.
Taman posla :mrgreen:
Volim ja kad se Svetozar :cool: umesa.

Ako je neko iskren, to se tebi ne svidi, odmah zelis da ga menjas nekako?
To ne ide tako.

Проблем није био у искрености, већ у ничим изазваном потцењивању.

Ти и ја пре овог разговора нисмо имали ниједну значајну интеракцију, из чега следи да ти нисам непријатељ са којим поравнаваш старе рачуне, а ни неко о коме знаш да је склон лупетању. Упркос томе, ти си ме тако третирала. Начин на који си ми тада одговорила би можда и могао да прође у разговору шаљиве природе, али овај разговор очигледно није био такав, што се дало видети из тона мојих претходних порука у овој теми. Зато је најбоље решење било да своје неслагање изразиш озбиљно и без подбадања.

Back