Разлика између дечка и пријатеља???

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Много жена је на мојој претходној теми рекло да је пријатељство између мушкарца и жене могуће!
Сада мене занима које су то ствари које жене очекују од партнера/дечка/мужа, а које не очекују од пријатеља.

Значи, пошто је веза, однос или чак брак само једно продубљено пријатељство питање је која је разлика између односа између дечка и девојке и односа између пријатеља изузимајући секс наравно! :roll:

Мој неко мишљење и искуство приказаћу песмом Ане Станић.

Niko ne primecuje sta osecam
sve ostalo je skriveno ispod osmeha
govore kako mene vole i svima sam potrebna.
Samo tebi verujem i mogu da
zaboravim na poraze, na tezak dan
jedino s tobom nikad ne bih sebe sakrila.

Ti razumes i reci koje nikada ne kazem
tebi dajem da me vodis gde zivot nije skrivanje.

pa pored seksa, dubina intime je razlicita, missim neces sa svakim sve pricati, deliti probleme, tugu, srecu, radost, cak i medju prijateljima imas razlicite kategorije ili nivoe prijateljstva, tako da to zavisi i od same osobe. mada ko sto rekoh, dok god se neko pali na onog drugog, od prijateljstva nista, posebno ako doticni/a ne prihvata ne za odgovor :neutral:

prijatelji su mozda zabavni a na nekom dubljem nivou te ugrozavaju, a dechko je bitniji za dublji nivo
mozhda... sad sta je koji nivo
a seks mislim da ne ukljucuje nuzno dublji nivo.
s deckom kao ces u nekoj buducnosti zhivot, a s prijateljima ne, oni su tu da vise da zachine, neko je mozda lud pa ih gleda ko bogove i prica im svasta, to se zove zhivot
mada postoje i drugari.
a i sta kome ispadne nije sve do ljudi nego i do neceg van ljudi.
glupostiiii generalno oooo

prijatelji su mozda zabavni a na nekom dubljem nivou te ugrozavaju, a dechko je bitniji za dublji nivo
mozhda... sad sta je koji nivo
a seks mislim da ne ukljucuje nuzno dublji nivo.
s deckom kao ces u nekoj buducnosti zhivot, a s prijateljima ne, oni su tu da vise da zachine, neko je mozda lud pa ih gleda ko bogove i prica im svasta, to se zove zhivot
mada postoje i drugari.
a i sta kome ispadne nije sve do ljudi nego i do neceg van ljudi.
glupostiiii generalno oooo

Много жена је на мојој претходној теми рекло да је пријатељство између мушкарца и жене могуће!
Сада мене занима које су то ствари које жене очекују од партнера/дечка/мужа, а које не очекују од пријатеља.

Значи, пошто је веза, однос или чак брак само једно продубљено пријатељство питање је која је разлика између односа између дечка и девојке и односа између пријатеља изузимајући секс наравно! :roll:

Razlika je u tome što je dečko potencijalni mužik koji će da izdržava i brine se o mladuncima.
Ako izuzmemo seks, naravno.
A prijatelj je da pritekne, relaksira, napije se pa se povata i tako.

sta ne ocekujem od prijatelja a ocekujem od decka? pa ne ocekujem da mi lize recimo:zcepanje:

Brakovi propadaju zbog manjka prijateljstva, a ne zbog manjka ljubavi.
Zavisi na kakvo prijateljstvo se misli, prijatelj ne mora da zadovoljava svakojake emotivne prohteve koja decko mora, a opet nema ni onu privilegiju seksa.

Да, секс је оружје које ипак све слабије делује на мушкарце.
Све више има момака који "нису лака роба", а то посебно наложи неке девојке те мисле да дотични вреде доста више од "шмекера".

pa s prijateljem dele kesh za cepi a od decka se ocekuje da placa..i da mu daju zuzvrat

Back