Razlika 5+ godina...

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Hej drustvo, treba mi jedan savjet od vas... znam da ste doktori za ljubavne savjete, magovi za ljubavne probleme i da me volite generalno...

E ova godina je lijepo pocela... mogu da vam kazem da sam slucajno upoznao jednu djevojku... kao iz filma... ona je izlazila na vrata od banke i ispala joj je visa kartica ona najbolja... i ja tu ispadam dzentlmem, dizem karticu i tu nastavljamo da pricamo i poklapamo se u svemu... i sad da vas ne davim puno... mala je med slatka... ali je mladja od mene 6-7 godina... a ja vise volim milfare, bumerke ali nije to sad bitno... ova mala mi se bas svidjela... mogu da kazem da sam se bas zagrijao...

Interesuje me da li je 6-7 godina prihvatljiva razlika za par? Pozvao sam je na dejt i ne znam sad kako da se ponasam ako ona krene da mi pusta klipove sa tiktoka ili zadrugu, baku praseta ili chodu ? Ja sam ozbiljan tip, malo sam cudan ali normalan ..pa ne bih volio da pored nje izgledam glupo... dajte neke savjete gdje da je izvedem? Nesto romanticno... Nije do sad imala ozbiljnu vezu i mislim da je nevina... dajte savjete da ne izgledam kao neki psiho?

Hvala 🙂

Poslednja izmena:
gledaj baka praseta i codu z:mrgreen:
Daj Tab brate... ti si ministar foruma i sprdas mi se ovako sa glavom a ja odlijepio za ovom malom, 20 god, nevina, malo asocijalana ? je li mnogo razlika 6-7 godina da ne izgledam kao Tesa Tesanovic pored nje?

meni u celoj prici najlepsa ona visa gold
kako neki imaju srece u zivotu ybt
meni bi garant uletela neka gde bi joj
ispo cek za socijalnu pomoc
To nije njena kartica nego od majke... a nisu neki bumbari ovako na prvu koliko vidim

Daj Tab brate... ti si ministar foruma i sprdas mi se ovako sa glavom a ja odlijepio za ovom malom, 20 god, nevina, malo asocijalana 🤣 je li mnogo razlika 6-7 godina da ne izgledam kao Tesa Tesanovic pored nje?
ko se sprda..moras da prostudiras protivnika pre nego sto krenes na njega :D
ma gde velika razlika..moze i barem duplo

Hahahha ova ti je dobra, zapisacu ovo negdje u notes na mobilnom ? znaci mogu slobodno u napad, mada kazem ti vise sam gotivio milfare do sad ali ova mala me bas ocarala na prvu

A Tabe kako da reagujem ako sam joj prvi ozbiljno pitam do sad nisam imao nevinu djevojku?

Daj Tab brate... ti si ministar foruma i sprdas mi se ovako sa glavom a ja odlijepio za ovom malom, 20 god, nevina, malo asocijalana ? je li mnogo razlika 6-7 godina da ne izgledam kao Tesa Tesanovic pored nje?

To nije njena kartica nego od majke... a nisu neki bumbari ovako na prvu koliko vidim
Za svaki slucaj joj se prvo upoznaj sa mamom, da se posle ne bi predomisljao koja ti se od njih dve vise svidja.

Ova situacija je kao stvorena za Roditelj Tri.
:malav:

A Tabe kako da reagujem ako sam joj prvi ozbiljno pitam do sad nisam imao nevinu djevojku?
da je ozenis.
ti si inace iz tih krajeva gde ce ti njen braca doci na vrata ako to ne uradis z:mrgreen:

Za svaki slucaj joj se prvo upoznaj sa mamom, da se posle ne bi predomisljao koja ti se od njih dve vise svidja.

Ova situacija je kao stvorena za Roditelj Tri.
:malav:
hebote kako si perverzna ... like it :flert:

Ma kakve veze ima mama, ne pustaj ti to da se predomislja. Obradovao si me ovom temom. Znaci da ipak ima i muskaraca u Srbiji. Mislim neki komentari su ti visak, jer je jedini vazan da si se zaljubio, cak i ako te je ona navukla.

Godine i razlike u godinama su izmislile matore tetke da i one nesto maznu pored mladih devojaka.
Kao ne ide da se matori vidjaju sa mladima, da ih ne bi ostavljali zbog mladjih, cista dvolicnost, jer i same cimaju mladje.

ja sam cuo da je neka Svedjanka tako isto jurila momka jedinca u majke
simulirala da je pala na ulici bas kada je on naisao
zagrlila ga i omadjijala
od tada on njoj ide u nabavku na pijac i pomaze oko kuce
a redovno radi umesto nje a ona se samo fenira
i sprema zimnicu ... e to sam cuo ...

mozda je klopka :think:
zene def vole starije, nema tu mnogo filozofije
samo moras da pazis da ne naletis
na neku sa tezim kompleksom oca
greha je onda takvu da obalis
jer se kasnije bas kaje i moze da ode u depru

a vala i ti ako imas imalo obraza :lol:

Hej drustvo, treba mi jedan savjet od vas... znam da ste doktori za ljubavne savjete, magovi za ljubavne probleme i da me volite generalno...

E ova godina je lijepo pocela... mogu da vam kazem da sam slucajno upoznao jednu djevojku... kao iz filma... ona je izlazila na vrata od banke i ispala joj je visa kartica ona najbolja... i ja tu ispadam dzentlmem, dizem karticu i tu nastavljamo da pricamo i poklapamo se u svemu... i sad da vas ne davim puno... mala je med slatka... ali je mladja od mene 6-7 godina... a ja vise volim milfare, bumerke ali nije to sad bitno... ova mala mi se bas svidjela... mogu da kazem da sam se bas zagrijao...

Interesuje me da li je 6-7 godina prihvatljiva razlika za par? Pozvao sam je na dejt i ne znam sad kako da se ponasam ako ona krene da mi pusta klipove sa tiktoka ili zadrugu, baku praseta ili chodu ? Ja sam ozbiljan tip, malo sam cudan ali normalan ..pa ne bih volio da pored nje izgledam glupo... dajte neke savjete gdje da je izvedem? Nesto romanticno... Nije do sad imala ozbiljnu vezu i mislim da je nevina... dajte savjete da ne izgledam kao neki psiho?

Hvala ?
Zavisi koje si ti godiste, ali reko bi da imas oko 30.

Evo ja sam 81 i sta bi falilo da mi je devojka 93. z:mrgreen:

Zavisi koje si ti godiste, ali reko bi da imas oko 30.

Evo ja sam 81 i sta bi falilo da mi je devojka 93. z:mrgreen:
nemam jos 30, mladji sam malo :D

zene def vole starije, nema tu mnogo filozofije
samo moras da pazis da ne naletis
na neku sa tezim kompleksom oca
greha je onda takvu da obalis
jer se kasnije bas kaje i moze da ode u depru

a vala i ti ako imas imalo obraza :lol:
nema ova daddy issues :lol:

Hvala 🙂
a ti imas 19 god, i ona po citav dan gleda tiktok..

radili su ljudi i gore stvari da bi umocili :lol:
putin vladimir GIF

nisam pobrko..vec izgledas ko psiho cim optuzujes nju da je grozna, a ti si super dasa..
Ko je rekao da je grozna ajde ne gubi se

Back