Razgovor u cetiri oka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel oće neko da mi prepriča, pošto me mrzi da čitam onoliki uvodni post...

biserka voli da tračari a njen imedžineri bojfrend jok jer joj ne veruje, boji se da bi mogla nekome preneti, pa pošto je prenela svoje intimne razgovore s dečkom ovde na javni forum trebalo bi da ga opljunemo jer joj ne veruje.

- - - - - - - - - -

pa dobro mozda je bilo i 16 minuta, mozda i 25 jbte nisam mjerila vrijeme

i to je i bilo u cetri oka, nisu znali da ja prisluskujem :lol: kao sto ja nisam ocekivala njih u po noci vjerovatno nisu ni oni ocekivali da ce neka vjestica u po noci pusiti u wcu :lol:

i mozda je njima to i bilo normalno al sam ja mislila da ljekari ne pricaju o svojim pacijentima i to mi je bilo ruzno...
narocito dva muskarca...

pa o čemu će dva ginelkologa da pričaju nego o zastrašujućoj štroki što ih zadesila na radnom mestu, i ti recimo ako radiš na šalteru ćeš koleginicama da ispričaš ako te napadne neko kome januarski račun za struju 30 posto veći nego što bi trebalo

Nemam obicaj da tracaram i pricam o drugim ljudima....
Jednostavno - klonim se toga da se bavim zivotima drugih ljudi ^^

Posto mi je decko iz istog kruga prijatelja,
poceli smo da razmenjujemo misljenja o njima i komentarisemo ih ^^

Tada sam , u stvari, shvatila, da ja imam misljenje o svim tim ljudima,
i imala bih da kazem i dobro i lose o tim ljudima,
ali, jednostavno nikad se ne upustam u - ogovaranja itd.

Uvidela sam da je jako dobro sto s njim razmenjujem misljenja o drugim ljudima,
ne kao individuama, vec fenomenima...
i tako mogu da shvatim kako moj decko razmislja,
koje stavove ima.. jednostavno, ko je on ? :eek:

Sada :lol: , u jednom trenutku on se povukao i , kao, bio je suzdrzaniji da komentarise druge ljude,
jer ja kao tracarim (???) ... i on ne bi zeleo da ja to nekada prenesem nekom drugom itd.
On je to objasnio,kao, evo ti ces sigurno reci svojoj mami... a mama ce reci tetki... a tetka svom muzu... a muz...itd.

Bilo mi je bzvz sto on nije shvatio da su ti razgovori samo izmedju nas dvoje, i ni sa kim vise,
i da nemaju za cilj tracare o tudjim zivotima,
vec da se bolje upoznamo i shvatimo kako ta druga osoba razmislja o svemu tome itd...

Dakle, da li vi mislite da je to normalno ?

Da li vi pricate sa svojim partnerom o drugim ljudima , ono sto ni pred kim drugim ne bi rekli?

Da li je partner ta osoba sa kojom najvise delite poverljivih informacija.. ili je to mama, sestra, drugarica, kuma, ortaci ... ili neko treci ?

pa ovako, trac je uvek trac.
e sad sto on ima manjak poverenja u tebe ne bih zao reci
manjak ljubavi, losa iskustva, dobra procena tebe?

pa ovako, trac je uvek trac.
e sad sto on ima manjak poverenja u tebe ne bih zao reci
manjak ljubavi, losa iskustva, dobra procena tebe?

Nije tracarenje u pitanju, vec da ja znam sta on misli o svemu tome....
Niko nije shvatio poentu.... Ovako samo imam osecaj da nece da kaze sta misli, jer se plasi moje reakcije na to misljenje ~~~~
tj. Da svoje misljenje krije od mene ....

Nije tracarenje u pitanju, vec da ja znam sta on misli o svemu tome....
Niko nije shvatio poentu.... Ovako samo imam osecaj da nece da kaze sta misli, jer se plasi moje reakcije na to misljenje ~~~~
tj. Da svoje misljenje krije od mene ....

a sto moras da znas sta on misli :huh:

i ako te vec zanima zasto ne probas da ga upoznas na neki drugi nacin, npr. navedi primjer likova iz filma i slicno :huh: ... a ne ljudi iz vaseg okruzenja

recimo ja bi tako uradila kad bi me zanimalo njegovo misljenje o nekome ili necemu :huh:

Pa vidi, dečko ti je u pravu. Vjerovatno bi s tobom vodio neke druge razgovore a ne analizirao ljude iz društva i njihove postupke.
Vjeruj mi, i meni bi to zasmetalo, a žensko sam...inače izbjegavam takve razgovore, a posebno takve ljude koji uvijek analiziraju tuđe postupke.
Zato smanji doživljaj i nađi druge teme.

Pa vidi, dečko ti je u pravu. Vjerovatno bi s tobom vodio neke druge razgovore a ne analizirao ljude iz društva i njihove postupke.
Vjeruj mi, i meni bi to zasmetalo, a žensko sam...inače izbjegavam takve razgovore, a posebno takve ljude koji uvijek analiziraju tuđe postupke.
Zato smanji doživljaj i nađi druge teme.

E a jel ti komentarises druge ljude sa svojim suprugom? I jel pricate izmedju sebe ono sto ne bi rekla nigde javno.... o drugim ljudima??

E a jel ti komentarises druge ljude sa svojim suprugom? I jel pricate izmedju sebe ono sto ne bi rekla nigde javno.... o drugim ljudima??

Vrlo rijetko, gotovo nikad. Zato jer prihvaćam ljude takvi kakvi jesu, ne osuđujem nikog i ne volim analizirati nečije postupke. Imam svoj život i svoje probleme i ne trebaju mi tuđi.
Tužno mi je kad negdje dođem, kod rodbine ili prijatelja, uvijek dođe tema o drugima i njihovom životu. Kao da nemamo svoje...ali lakše je biti sudac drugima nego sebi, zar ne?

Ne volim ljude koji se bave drugima generalno, ako neko nema sa nekim da priča nešto konstruktivno, onda ne treba ni da sede zajedno, sa nekim pričati o tome šta je pera, mika, žika, jeca ili ko već uradio/la, to je situacija u kojoj ne bih voleo da se nađem, ajde što me ne zanima šta su uradili, već što ne gubim vreme na gluposti generalno...

A to što misli da ćeš reći, realno, reći nešto ženi ili uraditi nešto sa ženom a da to ne sazna bar jedna osoba, minimum jedna, to prosto nije moguće, 99% žena bi progovorilo na dupe kad ne bi na usta, ovih 1% su gluvoneme. :D

sindrom male zaostale sredine tkz vukojebine gde se svi znaju pa je ljudima sasvim prirodno da sednu i ogovaraju vode tuđe brige itd... mentalitet kojem se očigledno teško otrgnuti kad se doseli u veliki grad. genetika je čudo. ili jednostavno praznina sopstvenog života upućuje na tuđe, različiti mogu biti razlozi

Upravo ovo sto je Subudai rekao,
to su u porodici vaspitne metode.... jednostavo, da se uspostavi sistem vrednosti ^^

Evo recimo,jedna drugarica pred udaju mi je ispricala kako je ona procenila da taj decko moze da joj pruzi dosta toga u zivotu,
i da se ona sracunala...i roditelji su zadovoljni njenim izborom.
A nije mi rekla kako je zaljubljena u njega, da je pronasla svoju srodnu dusu itd...

I kada sam mu ja to rekla,
on mi je odgovorio - Evo,recimo, ja to nikad ne bi ispricao dalje ^^

(Zato sto moze da se prosiri prica od usta do usta, i da ispadne da se ona udala zbog love, i jos ko zna sta drugo) :aha:

Ona ispričala tebi, ti momku....... momak bratu, brat devojci, devojka drugarici ........ čudni su putevi ogovaranja :roll:

Upravo ovo sto je Subudai rekao,
to su u porodici vaspitne metode.... jednostavo, da se uspostavi sistem vrednosti ^^

Evo recimo,jedna drugarica pred udaju mi je ispricala kako je ona procenila da taj decko moze da joj pruzi dosta toga u zivotu,
i da se ona sracunala...i roditelji su zadovoljni njenim izborom.

A nije mi rekla kako je zaljubljena u njega, da je pronasla svoju srodnu dusu itd...

I kada sam mu ja to rekla,
on mi je odgovorio - Evo,recimo, ja to nikad ne bi ispricao dalje ^^

(Zato sto moze da se prosiri prica od usta do usta, i da ispadne da se ona udala zbog love, i jos ko zna sta drugo) :aha:
hm, a nije udala zbog love, a

barem znas sta misli o udaji zbog love posle takve reakcije.ako on ima para,plasi se da ce se neka za njega udati zbog toga,ako nema para-sam bi se ozenio nekom bogatom :mrgreen:
samo ti znas odgovor,jer znas kakvog je imovnog stanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back