Biblija je za tebe samo 10% teksta koji ti priznaješ i koji bi kasapio po volji...ali to nije onda tekst Pisma već tvoj tekst....tako da molim te još jednom ne nazivaj Biblijki tekst kurvarskim...nije dobro za tebe ni pred Bogom a ni pred ljudima
covece ja sam adam, ne padam na te kabalisticke izmisljotine o nekom Magijskom jhvh, taj nizeg ranga demon moze samo da me pomrzi, me moze mi nista, ni onda nije, pa ni sada, jahvu deljem u kahvu.
samo da vidimo zasto se nekima cini da Hristos zove Iliju, ILI, ILI, ELI, ELI, a ne jahve jahve, da li je onda Otac nas Elohisticki ili jahvisticki - a vas je otac djavo, to znamo.
ti ne priznajes bibliju, vec se pozivas na kabalu satanisticku, a ja bibliju citam kao casu vode, ne kupuJU me zapadnjacki natpisi jehovah, niti jevrejske sekte, fariseji, sadukeji, i koje sve ne, koji su se cudili kako Isus zna Pisma, pa im jos in protivureci - RAKRINKAO IH JE NE JEDNOM
i lepo ti kazem da me ne optuzujes lazno, za mene je biblija dokaz, a ti hvalis kurvalnluk jahvin, i ubijanje zahvaljujuci ravi kuravi, jer su kao ratnici NULA, dok bezis od Hristovih reci, podmecuci ko zna cije prevode ILIJA, ILI, ELI, odakle tu jahve, ne izmisljaj.