Milan Mijailović
Primećen član
- Poruka
- 536
Kada jeste, onda si promenio stav, što je (bez ironije) svakako pohvalno, jer je istina vredna svačijeg glasa.Сасвим тачно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada jeste, onda si promenio stav, što je (bez ironije) svakako pohvalno, jer je istina vredna svačijeg glasa.Сасвим тачно.

Kada jeste, onda si promenio stav, što je (bez ironije) svakako pohvalno, jer je istina vredna svačijeg glasa.
Upravo ta "logika stvari" dokazuje Božje postojanje.То је логика ствари, а Бог и Библија су бајке.
Upravo ta "logika stvari" dokazuje Božje postojanje.
Osim toga, budući da si već govorio o "zakonu postojanja", morao bi da imaš u vidu da je zakonitost uvek delo inteligentnog planera (jer zakon stvara red a on nikada nije delo slučaja. Zamislimo, s' tim u vezi, dete koje u svojoj sobi istrese vreću punu igračaka, a stoga što je izvesno da se one, budući rasute, nikada neće pravilno poređati, dok ako bismo našli pravilno raspoređene igračke, takođe nikada ne bismo pomislili da ih je ono rasulo, što i nije neophodno objašnjavati ali je slikovito uvek silovito, te hajde - svirajmo i gajde :-), jer ni kompozicije nema bez dispozicije...).
Upravo ta "logika stvari" dokazuje Božje postojanje.
Osim toga, budući da si već govorio o "zakonu postojanja", morao bi da imaš u vidu da je zakonitost uvek delo inteligentnog planera (jer zakon stvara red a on nikada nije delo slučaja. Zamislimo, s' tim u vezi, dete koje u svojoj sobi istrese vreću punu igračaka, a stoga što je izvesno da se one, budući rasute, nikada neće pravilno poređati, dok ako bismo našli pravilno raspoređene igračke, takođe nikada ne bismo pomislili da ih je ono rasulo, što i nije neophodno objašnjavati ali je slikovito uvek silovito, te hajde - svirajmo i gajde :-), jer ni kompozicije nema bez dispozicije...).

Kola mudrosti, troja gluposti.aha, dodjes, nalupas se glupostima kao da se svet okrece oko tebe i proglasis me da vodim ulicni nivo rasprave. Vreme da se ignorise opsednuti decakPozdrav drugar.
A koji bi bio kada je upravo NJegov Moral savršen?Ако и неки дизјнер или дизајнери постоји онда то није Бог из Библије.
A koji je ako nije Biblijski :-)?И сад треба да ти верујемо да је то библијски "бог" који наређује да се побију људи због неопростивог греха скупљања гранчица кад је он рекао да се ништа не ради![]()
20:20 I subote moje svetkujte da su znak između mene i vas, da znate da sam ja Gospod Bog vaš

Слободно ослободи се дилеме Бог не постоји јер су га измислили јевреји и хибрид је других божанстава.
'bo te Zeitgeist.
Kao sto si predlozio, dodelio sam repku i tebi i CopyRightsu
Kao sto si predlozio, dodelio sam repku i tebi i CopyRightsu
I da znas bozo da moj gospodar nisi. Mozes samo da mi pljunes pod pendzere.
Evo kazni me ako mozes, jedva cekam da mi upropastis ovako lep suncan dan. Sedim u kuci, klima sljaka ko singerica, pijem domaci sok od zove i cooliram
Mogu slobodno da kazem da sam ja tvoj gospodar i ako te budem video polomicu ti noge bejzbol palicom.
A sad ti glumi gospodara![]()

Evo kazni me ako mozes, jedva cekam da mi upropastis ovako lep suncan dan. Sedim u kuci, klima sljaka ko singerica, pijem domaci sok od zove i cooliram
Ako bog postoji nek od sutra budem na aparatimaДа си имао искуства као ја са апаратима ове године не би био толко дрчан

Ma, daj Klineru, raspravljas sa ljudima kojima je Biblija jedini izvor znanaja.Vidis da tvrde da je i Internet delo gospoda njihovog boga ili sina gospodnjeg(?). U pitanju je robovski mentalitet, jednostavno ceznu da imaju gospodara, da imaju koga da se plase, koga da moljakaju, pred kim da se odricu svog ljudskog dostojanstva, pred kim da klece..Evo ziv sam i zdrav, nista se nije desilo, cak mi je i raspolozenje na nivou
Ako bog postoji nek od sutra budem na aparatima![]()
Ovo bi se u sumadijskom selu nazvalo "filozofiranje" drvenog filozofa, naravno, sa podrugljivom konotacijom. Mada, ako covek malo bolje sagleda stvatri moglo bi se reci da je Tito bio isto sto je u njegovo vreme bio patrijarh Pavle, i jedan i drugi su bili dosivotni poglavari svojih podanika, CK SKY isto sto i danasnji sveti Sinod. Pavle i Tito vrhovni komantandi, u JNA generali, u SPC vladike - pukovnici. Naravno, narod je verovao u zivog coveka, tj. boga, a ne u izmisljenog, narod je znao sta mu Tito sprema, a sada ne zna sta ce mu prirediti jevrejski bog Yahweh i njegov vanbracni sin, jer on je imaginaran. Razlika je ogromna, jedni zaludjeni veruju u nesto sto ne postoji, drugi zaludjeni u nesto sto je svakodnevno uocljivo, neko ko mu se svakodnevno obraca i usmerava. Na drugoj strani, Paja i sveti Sinod nas vuku nazad u ona vremena kada je boziji sin hodao zemljom. Dakle, Ima jos puno slicnosti i razlicitosti, ali to prepustam vernicima i bezboznicima da to razrade, jedni u svojim crkvama, a drugi u svojim Radnickim savetima i partijskim organizacijama.Koliko me secanje sluzi, onaj partijski bog je bio daleko delotvorniji, iz godine u godinu nam je bivalo sve bolje i bolje, sada kada vlada ovaj jevrejski bog, svake godine nam je sve gore i gore. E, hebig ga Asane, ko nam je krv kad imamo tri boga, u ona vremena, posle boga Tita imasmoi ih osam.Ne postoje ljudi,koji niusta ne veruju. Ti ljudi,koji sebe nazivaju ateistima,ne veruju u Boga,u Hriscansku religiju.Ali oni opet veruju.Oni su verovanje u Boga,samo
ZAMENILI verovanjem u sefa svoje politicke partije.Pa sta je bio JB.Tito,za takozvane komuniste.On je bio njihov Bog.Komunisticka partija,bila je njihova
religija.To je samo zamena teza.
Covek je jedno jadno,bespomocno bice.On MORA u nesto,u nekoga da veruje.Sve politicke partije,imaju svoga Boga.To je sef njihove partije.Znaci,oni koji za sebe
kazu da su ateisti,samo su zamenili mesta.U svojim glavama,odrekli su se Boga,a na njegovo mesto,stavili drugog Boga,koji je ustvari,gresni covek,i koji nikako
ne moze zameniti,pravoga Boga.
A koji bi bio kada je upravo NJegov Moral savršen?
22:36 Učitelju! Koja je zapovest najveća u zakonu?
22:37 A Isus reče mu: Ljubi Gospoda Boga svog svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svom misli svojom.
22:38 Ovo je prva i najveća zapovest.
22:39 A druga je kao i ova: Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe.
22:40 O ovima dvema zapovestima visi sav zakon i proroci.
Matej 22
7:12 Sve dakle što hoćete da čine vama ljudi, činite i vi njima: jer je to zakon i proroci.
Matej 7.
15:29 ...i šta nećete da se čini vama ne činite drugima...
Dela 15.
И сад док си рекао Гармишпартенкирхен почеће да верује како је све што пише у Библији тачно и исправно![]()

Problem je u inherentnoj potrebi mnogih ljudi za figurom oca, pravednika, rešitelja svih problema, antipoda naše zemaljske nemoći i prolaznosti. Nasilno oduzimanje te figure često odvede u još gorem smeru, pogledaj recimo staljiniste - ideju izmišljenog Boga menjaju idejom zemaljskog... slična situacija u Severnoj Koreji. Moderna Rusija balansira između onog virtuelnog i onog stvarnog (a znamo koji je).Šta mislite da li ćemo i tada biti vernici i verovati da nas je neko nad biće stvorilo u jednom danu?
Problem je u inherentnoj potrebi mnogih ljudi za figurom oca, pravednika, rešitelja svih problema, antipoda naše zemaljske nemoći i prolaznosti. Nasilno oduzimanje te figure često odvede u još gorem smeru, pogledaj recimo staljiniste - ideju izmišljenog Boga menjaju idejom zemaljskog... slična situacija u Severnoj Koreji. Moderna Rusija balansira između onog virtuelnog i onog stvarnog (a znamo koji je).
Dakle, ključno pitanje je ovde kada će čovek prevazići potrebu za očinskom figurom superheroja, bilo izmišljenom ili stvarnom.
Kljucni odgovor je
nikada, jer u ljudskoj je svesti, da mora da postoji "cvrsta ruka", svevodeca.
O ovoj zapovesti je već bilo rasprave na ovom forumu. Tumačenja su bila različita.22:39 A druga je kao i ova: Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe.