Ratno profiterstvo

Bjankilina

Domaćin
Poruka
3.628
Zamolicu moderatore da prebace temu u odgovarajuci pdf, ako joj ovde nije mesto. Dakle, tema je:dajte neke ideje kako da zaradimo, kad se u svetu zakuva jos malo, a hoce verovatno 🤔 korona je vec zaboravljena, na maskama i alkoholu ne mogu da se zarade neke vece pare. Proizvodnja masti? Da kupim neke svinje da topim mas'? 😂

Prvo morate da ocistite Srbiju od grafita, smeca, sporeta u potocima i da stvorite najzdraviju okolinu proizvodeci najzdraviju (samo) organsku hranu.
Tada izdajete useljenicke vise za samo visokokvalifikovane porodicne aplikante i biznis aplikante koji ce uloziti min $1mil po clanu familije.
Bice onda posla i para za sve koji hoce da rade i stvaraju, a skart i neradnike nogirati iz Srbije. :cool:

Prvo morate da ocistite Srbiju od grafita, smeca, sporeta u potocima i da stvorite najzdraviju okolinu proizvodeci najzdraviju (samo) organsku hranu.
Tada izdajete useljenicke vise za samo visokokvalifikovane porodicne aplikante i biznis aplikante koji ce uloziti min $1mil po clanu familije.
Bice onda posla i para za sve koji hoce da rade i stvaraju, a skart i neradnike nogirati iz Srbije. :cool:
Au, bre, pa to je neki malo visi nivo. Ja sam mislila na ono devize, benzin u kanisterima, pljuge i tako to😂

Skupljaš čaure i prodaš u sekundarne sirovine

1647201912000.png

Kakav recnik bi trebalo da koristim na forumu? Postovana gospodo, ja se duboko izvinjavam, da ne znate mozda kako zaraditi neki novac u ova vremena- ovako nesto mozda za uvazenu gospodu poput tebe :roll:
Ne možeš sad da radiš ništa.
Svega imamo.Nismo pod sankcijama.
Težak je rad na ulici.
Koliko imaš godina,jesi li zdrava i odakle se javljaš imaš li bar nešto para 500tinjak evra?
To mi reci pa ću ti reći šta bi mogla.

Iskustvo iz 90ih možda je delimično primenljivo ali to sada više nije isto vreme.

Zamolicu moderatore da prebace temu u odgovarajuci pdf, ako joj ovde nije mesto. Dakle, tema je:dajte neke ideje kako da zaradimo, kad se u svetu zakuva jos malo, a hoce verovatno 🤔 korona je vec zaboravljena, na maskama i alkoholu ne mogu da se zarade neke vece pare. Proizvodnja masti? Da kupim neke svinje da topim mas'? 😂
Zaradjivace oni koji imaju silu.
Ko nema silu taj ce da prezivljava.
Da bude srecan ako prezivi.
Begajte u sela i kupite jarad jagnjad, prasad, guscice, pilice.
Sustejnbl takoreci

Ja te krstim a ti...... tako.
Nemoj posle da bude nisam znao, niko mi nije rekao.

Боодале паметују...

Чудна времена.

Zaradjivace oni koji imaju silu.
Ko nema silu taj ce da prezivljava.
Da bude srecan ako prezivi.
Begajte u sela i kupite jarad jagnjad, prasad, guscice, pilice.
Sustejnbl takoreci

Послуша ли свој савет?

Ајде један селфи са својом ситном и крупном марвом ...качи на увид

Back