Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam čuo da se muškima plaća 500 eura + autobus i 15 minutni bon za bordel u švantaleštrase 17 u Wiena....žene dobijaju 300 eura i moj kuhacPriča se da se glas plaća i po 500 evra.
Pa zašto žene kažnjavaju?ja sam čuo da se muškima plaća 500 eura + autobus i 15 minutni bon za bordel u švantaleštrase 17 u Wiena....žene dobijaju 300 eura i moj kuhac
zato što za blokadere govore - NAŠA DECA...a takvu decu u americi po godinama mogu po zakonu staviti na električnu fotelju....Pa zašto žene kažnjavaju?![]()
Nisi svestan situacije, Igi! Vlast apsi svoje jer su nasilni. A našu decu kao onu u NS koju su nedavno pustili, apse za reči, bez ikakvog značenja, pod optužbom da su teroristi. Naša situacija je samo naša situacija u kojoj se pristalice vlasti ponašanju tako da su za apšenje.zato što za blokadere govore - NAŠA DECA...a takvu decu u americi po godinama mogu po zakonu staviti na električnu fotelju....
čekaj...samo malo....ooooooopss.....evo,izvadio sam mozak...sada mi možeš govoriti iliti pisati šta oćešNisi svestan situacije, Igi! Vlast apsi svoje jer su nasilni. A našu decu kao onu u NS koju su nedavno pustili, apse za reči, bez ikakvog značenja, pod optužbom da su teroristi. Naša situacija je samo naša situacija u kojoj se pristalice vlasti ponašanju tako da su za apšenje.
zidu bi pre objasniočekaj...samo malo....ooooooopss.....evo,izvadio sam mozak...sada mi možeš govoriti iliti pisati šta oćeš
samo raskrinkavati, inace kao da pricas u suplje; pa vidis da oni drze mozgove u aljekovoj pozadini, pa dok ih izvadeNisi svestan
Priča se da se glas plaća i po 500 evra.
Pokrasce izbore.
Ne moraju se ni krasti. Problem je nadostatak većih privatnih firmi. Zaječar ima Heineken. Ne znam radi li išta drugo. Kosjerićka radna mesta su javni sektor. To je SNS terenNazalost SNS ce pobediti u oba mesta jer ce se izbori pokrasti.
da glasa covek 10ak puta i da si pita ....Priča se da se glas plaća i po 500 evra.
Neće. Šta može Kosjerić da pokaže? Koliko stanovnika ima? 4.000?Ови избори ће показати право стање ствари у народу тј за кога је народ
Neće. Šta može Kosjerić da pokaže? Koliko stanovnika ima? 4.000?
ali je i velika masinerija..Може Зајечар доста да покаже
Велика је то општина
Sam grad je anti AV, ali okolina nijeМоже Зајечар доста да покаже
Велика је то општина
niista novo jedni platili reket drugi dobili poklon koji se ne odbija i iduce godine ..sve isto.Putuj Evropo sto kaze Djole