U Kosjeriću i Zaječaru predizborno ratno stanje!

zato što za blokadere govore - NAŠA DECA...a takvu decu u americi po godinama mogu po zakonu staviti na električnu fotelju....
Nisi svestan situacije, Igi! Vlast apsi svoje jer su nasilni. A našu decu kao onu u NS koju su nedavno pustili, apse za reči, bez ikakvog značenja, pod optužbom da su teroristi. Naša situacija je samo naša situacija u kojoj se pristalice vlasti ponašanju tako da su za apšenje.

Nisi svestan situacije, Igi! Vlast apsi svoje jer su nasilni. A našu decu kao onu u NS koju su nedavno pustili, apse za reči, bez ikakvog značenja, pod optužbom da su teroristi. Naša situacija je samo naša situacija u kojoj se pristalice vlasti ponašanju tako da su za apšenje.
čekaj...samo malo....ooooooopss.....evo,izvadio sam mozak...sada mi možeš govoriti iliti pisati šta oćeš

čekaj...samo malo....ooooooopss.....evo,izvadio sam mozak...sada mi možeš govoriti iliti pisati šta oćeš
zidu bi pre objasnio
samo raskrinkavati, inace kao da pricas u suplje; pa vidis da oni drze mozgove u aljekovoj pozadini, pa dok ih izvade

sta on kaze, ma koliko slagao, za njih je amin

GsGaoxNXUAATYAc.jpg

Back