Ratni zlocinac na slobodi!

GZ:
Uz duzno postovanje, niti radim za Cia a sigurno tvoja zena nisam, a i da sam zensko ne bih bio.. Kazem sledece, a da li citas to je nesto drugo, ocigledno po tvom pisanju nisi bio na ratistima pa tako mozes da pricas, a o zlocincima mozes da pricas sto cujes od kojekakvih medija, a koga mediji obrazuju tu trava ne raste, te s toga kada prezivis rat, mozes da pricas, a posto nisi bio u ratu onda cuti ili navodi izvore koje si dobio iz medija..

Srecno junace...

Džabe pišem...Upravo TI, prijatelju, nisi skontao šta sam želeo da kažem. Ono za CIA & ženu, je značilo : Pojma nemaš gde sam bio i da li sam bio učesnik rata ! Ti si sam zaključio i ko sam i gde sam bio i da ćutim i da navodim....Ne treba ti to...Ako je ovo forum SAMO za ratne veterane, onda je neko od nas dvojice pogrešio. Mala pomoć, ja u oba slučaja, nisam... Ok ?

Srećno i tebi i nema ljutiš.... :wink:

Arhangel NS:
Ma, nešto mi nije jasno... Kako to da vi svi znate ko je r.zločinac a ko ne, a ja blage veze nemam. Znači, onaj zg2004 ZNA da su Karadžić & Mladić zločinci :? Mada se slažem da bi SVI trebali da traže pravdu u Hagu ( bez obzira što je tamo, verovatno, nema ).

Pa i post zvuči suludo... Ako je oslobođen, znači nije zločinac. Šta ako Sloba ili Šešelj budu oslobođeni ? CRO & BIH će isto rezonovati...A i neki kod nas. I tako u bezkraj se nastavljaju svađe, svi smo postali experti za detektovanje zločinaca, i dalje mržnja tinja do nekog sledećeg rata ( da se naplate stari dugovi ), pa opet novi Hag i neki novi klinci...
Experti...

Е па ово болдовано звучи као да га ја написао... кхм. хм....

eremita:
Е па ово болдовано звучи као да га ја написао... кхм. хм....

Dragi moj , Eremita....Slobodno reci, nemoj se ustručavati. Da, ja mislim da SVI moraju u Hag, NE ZATO što mislim da je to "in", "cool", " demokratski" i sl. flosKURLE, već, ako govorimo o srpskim optuženicima, da bi dokazali svoju nevinost. Naravno, prvo zbog našeg naroda, a potom i njih samih. Za ovo su potrebne žrtve (na žalost), nova vrsta heroja ako može tako da se kaže. Za Hag mislim isto kao i većina našeg (i ne samo našeg) naroda - politički sud, dostojan sudovima u totalitarnim režimima, a džabe nam je to šta ti i ja mislimo privatno, radi se o višim ciljevima. Srbija mora da opstane po svaku cenu. I ja bih voleo da se Slobi sudilo u Srbiji ( i danas me yebe što, prilikom suđenja u Hagu, sebe uhvatim da sam u stvari na njegovoj strani, jer brani u stvari sve nas, ludilo! ).

Lako je kenjati (kao Bora Čorba), to tako lako zapali mase. A to ti je ono - posle mene potop. Emotivno, ja se slažem sa njim, ali racionalno ne mogu.
A šta ja da radim što haški sud oslobađa muslimanske generale ? Pa i Hrvati su popizdili
zbog toga kao i mi. I ? Da izvršimo kolektivno samoubistvo ?

Pozz

Arhangel NS:
Dragi moj , Eremita....Slobodno reci, nemoj se ustručavati. Da, ja mislim da SVI moraju u Hag, NE ZATO što mislim da je to "in", "cool", " demokratski" i sl. flosKURLE, već, ako govorimo o srpskim optuženicima, da bi dokazali svoju nevinost. Naravno, prvo zbog našeg naroda, a potom i njih samih. Za ovo su potrebne žrtve (na žalost), nova vrsta heroja ako može tako da se kaže. Za Hag mislim isto kao i većina našeg (i ne samo našeg) naroda - politički sud, dostojan sudovima u totalitarnim režimima, a džabe nam je to šta ti i ja mislimo privatno, radi se o višim ciljevima. Srbija mora da opstane po svaku cenu. I ja bih voleo da se Slobi sudilo u Srbiji ( i danas me yebe što, prilikom suđenja u Hagu, sebe uhvatim da sam u stvari na njegovoj strani, jer brani u stvari sve nas, ludilo! ).

Lako je kenjati (kao Bora Čorba), to tako lako zapali mase. A to ti je ono - posle mene potop. Emotivno, ja se slažem sa njim, ali racionalno ne mogu.
A šta ja da radim što haški sud oslobađa muslimanske generale ? Pa i Hrvati su popizdili
zbog toga kao i mi. I ? Da izvršimo kolektivno samoubistvo ?

Pozz
samo da ispravim..Bosnjacke generale..tako da se zna tacno ciji su..jer ovi muslimanski mogu biti i iz indonezije..dzibutija itd

-Dimitrije-:
Haški sud oslobodio Halilovića !

Bivšeg zapovjednika Armije RBiH 53-godišnjeg Sefera Halilovića Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju u Haagu oslobodio je danas optužbi o odgovornosti za masakr nad hrvatskim civilima u BiH 1993. godine.

DEN HAAG - Bivšeg zapovjednika Armije RBiH 53-godišnjeg Sefera Halilovića Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju u Haagu oslobodio je danas optužbi o odgovornosti za masakr nad hrvatskim civilima u BiH 1993. godine.

Komandant zločinackih falangi(tzv.ABiH),zasluzan za protjerivanje oko pola miliona Srba iz FBiH i za ubistvo na desetine hiljada srpskih civila,izlazi na slobodu!

...i tome sudu treba da se predaju Radovan i Ratko...hoće,ako su ludi!

Svaka cast,za svako ubijeno srpsko dijete od strane njegovih razbojnika,treba Seferu Halilovicu dati orden!

...imace ih na hiljade i hiljade...

...još jedan ekser u sanduk u kome je BiH!

Hrpa gluposti :)

Zg2004:
a gle mozda je covijek stvarno nevin?

a vi kao i uvije povjerovali propagandi...

vjeruj mi srpska propaganda i SRS su najveci i jedini pravi neprijatelji srpskog naroda
U pravu si.Stvarno sto vi HRVATI znate sebe predstaviti u pozitivnom svjetlu-to ne zna niko! Vjeruj da SRBI ne mrze vas kao što vi mrzite sve naše.Ja prva nebi nikad na vašem forumu spominjala Karadžića(piše se dž a ne đ).Podrazumijeva se da je svako na strani svog naroda.Ti bi na primjer mogao na neku drugu temu i nebi bilo problema,al si zbog politike i došao.I bez odgovora na teme dovoljan ti je nik-govori više od riječi.

sklopotnica:
mislis civiliziranog svijeta koji vam je dozvolio da pobijete 700.000 Srba, Jevreja i Roma.
Samo da znas Dubrovcani su Srbi i oni u dolini Neretve, ali katolici , a i to im je nametnuto, ali nazalost oni sedokazuju i najvece su Ustase

700.000 ?

Cekaj, neki dan BL rece da je ubijeno jedan milion ili cak preko jednog miliona a jos je neko rekao da je samo u Jesinovcu ubijeno 800.000 Srba ?!

De dogovorite se ko govori istinu sad. :D

Back