budu li albanci pomislili da predju granicu Srbije,prvi idem da dole.
Ali ovako ne.Kosovo smo jednostavno izgubili odavno,trebalo je to davno da se resi,a pitanje statusa izbeglica ionako visi u vazduhu,sta mislis,ako ovi ne mogu da im obezbede normalan zivot,mislis da ce da ratuju za njih?
A i Srbi k'o Srbi,njih stotine hiljada nema krov nad glavom,a oni imucniji koji su zbrisali odatle,umesto da pomognu onima koji su prosli isti pakao,oni gledaju samo svoje dupe,kako oni,tako i svi ostali.
Evo,primer,blizu mene,covek,izbeglica sa Kosova,dozidjuje sebi svake trece godine po jedan sprat,a u garazi mu Mercedes.
A njih ne znam koliko nema gde da zivi.Pa zar je to normalno?!
naravno da nije, luka.
ali država nam je u qrcu već duži niz godina i nemoj ništa da te čudi
oni, recimo, već jedno duže vreme ni zakon o ekstraprofitu ne mogu da sprovedu u delo i pohapse te mudonje
korupcija je svuda oko nas
nije ni čudo, s obzirom da živimo kao poslednja beda
a to je samo jedan mali deo problema koje bi ovi naši jadni političari trebalo da reše
kažem "jadni", jer su zaista u nezavidnoj situaciji
ovo je veoma škakljiv politički trenutak za srbiju
i zato treba veoma pažljivo nastupati povodom problema kosova
ja i ne očekujem nekakav kvalitetan dugoročni strateški plan vlade srbije, jer mi se čini da oni ne mogu da pogledaju deset dana unapred, a ne nekoliko godina :|
i jako mi je žao zbog toga
ali oni bi trebalo da budu nešto najkvalitetnije što imamo
to nam je što nam je
a šiptari uopšte nisu tako mutavi kao što izgledaju
dobijaju oni time mnogo, mnogo više
prirodne resurse, podršku amerike...
imaju saveznika u njima, pa gde će im sutra biti kraj

Svaka cast Utata.Za ovo ti odajem priznanje.
Niko ne voli rat ali ako treba ici cu.Dobio sam poziv za ratni raspored i mislio sam se sta da radim a onda sam odgledao jedan dokumentarac o stardanju nasih vojnika u ww1 i shvatio sam da ja to moram da uradim
Sad mozemo da nastavimo da se ujedamo kao pre.
marš, bre, siso jedna :-)
sutra ćemo jedan drugom leđa da čuvamo :?
НЕ СЕРИТЕ, МАЈМУНИ КАД НИСТЕ НИ СВЕСНИ ШТА ТО ЗНАЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obrati pažnju na ponašanje, rumenka :mad:
p.s.
potpuno razumem paganinijev revolt, ali vas molim da takav rečnik ne pređe u manir na ovoj temi. ipak nam ne treba ona priča "evo, srbi se opet svađaju oko politike"...
jako dobro znam o čemu govorim
recimo, ono što se zeksiju posle rata desilo, desilo se i mom ujaku
a moja dva ujaka su bila u ratu
i dobro znam o čemu se tu radi
SVE ŠTO JE ZEKSI REKAO U VEZI SA OVIM PROBLEMOM JE APSOLUTNO TAČNO
i naravno da ga podržavam u njegovom stavu i potpuno saosećam sa njegovim problemom
ali ovo je suviše kompleksno pitanje da bismo ga ovde bistrili
u krajnjoj instanci, sve se svodi na sledeće: da li ćemo ići da branimo svoju zemlju ili ćemo im tek tako dati ono ŠTO JE VEKOVIMA BILO NAŠE?
***** tita i te komunističke skotove
sjebali su šta su mogli, ništa bolje se od njih nije moglo očekivati ni što se tiče kosova
a tvoje
lepe reči, predstavnikce, iz poštovanja prema svim ženama koje su dobrovoljno oblačile uniformu i odlazile da brane srbiju, ne želim ni da komentarišem