RATNI RASPORED

ЈА САМ ОВАКАВ ЗБОГ ОВОГА!!!

Само кад би ми пали шака!!!

Razumem zasto se nerviras,ali reci cu ti da mi se apsolutno jeb.e za sve njih!

Bolje bi bilo da krenemo od sebe,zasto smo izgubili taj rat,zasto smo izgubili medijski rat,ko su bili ti nasi ratnici koji su pljackali kako Hrvate tako i Srbe,kako smo prodali Krajinu i ko je Hrvate snabdevao oruzjem?Zatim,i zasto smo sada,kao i uvek kratkog pamcenja,zasto pljujemo sami sebe i zasto nikad nismo imali jasan cilj?Zasto sami precutkujemo hrvatske zlocine,dok ih oni velicaju?

A sto se tice Kosova,ono je izgubljeno,a oni koji zele da ratuju(Garda Cara Lazara i sl.) ne da nisu sposobni da dobiju rat,vec nisu ni sposobni da ga casno izgube.Cista pobeda, bez pljackanja i ratnih zlocina.Malo sutra.

A za borbu protiv tih koje si naveo ne treba rizikovati zivot nijednog srpskog vojnika.

...jos kad bi mi imali vojsku...

život je sranje
ajmo u rat

a sad ozbiljno

APSOLUTNO PODRŽAVAM PAGANINIJA U SVEMU ŠTO JE REKAO
i treba da vas tera tamo gde ne treba da idete kada imate takve stavove

šta sad, kosovo da im damo na tacni?
NE, NE i NE!!!

šiptari su to
lepo je rudi rekao, razmislite malo da li će vaše kraljevo za par desetina godina (a možda i mnogo ranije) biti predmet spora između velike albanije i beogradskog pašaluka
to je veoma moguć scenario
razmislite da li biste želeli da živite u takvim uslovima

ja sam ovde možda najveći pacifista i možda mi se najmanje od svih vas ide u rat
ali ću ići

ja sam prvopozivac
i do nedavno sam se dvoumio da li da, kada mi stigne poziv, idem u zatvor ili na kosovo
ipak ću ići
bar nešto korisno da uradim u svom jebenom životu

a stvar sa kosovom je jako zajebana, to ne sporim
ta zemlja dole je odavno kupljena
znamo i od kakvih para

ali, rat se ovde dešava u ciklusima
to je, na žalost, neizbežno
a što se odziva tiče, ipak je odluka na svakome od nas

i sad bih ja mogao da pišem još dugo
ali znam da ne možete da čitate duge postove
smaraju vas

ako nekome nešto od gore navedenog nije jasno, drage volje ću sve dodatno obrazložiti

p.s.
potpuno razumem paganinijev revolt, ali vas molim da takav rečnik ne pređe u manir na ovoj temi
ipak nam ne treba ona priča "evo, srbi se opet svađaju oko politike"...

budu li albanci pomislili da predju granicu Srbije,prvi idem da dole.

Ali ovako ne.Kosovo smo jednostavno izgubili odavno,trebalo je to davno da se resi,a pitanje statusa izbeglica ionako visi u vazduhu,sta mislis,ako ovi ne mogu da im obezbede normalan zivot,mislis da ce da ratuju za njih?

A i Srbi k'o Srbi,njih stotine hiljada nema krov nad glavom,a oni imucniji koji su zbrisali odatle,umesto da pomognu onima koji su prosli isti pakao,oni gledaju samo svoje dupe,kako oni,tako i svi ostali.

Evo,primer,blizu mene,covek,izbeglica sa Kosova,dozidjuje sebi svake trece godine po jedan sprat,a u garazi mu Mercedes.

A njih ne znam koliko nema gde da zivi.Pa zar je to normalno?!

a sad ozbiljno

APSOLUTNO PODRŽAVAM PAGANINIJA U SVEMU ŠTO JE REKAO
i treba da vas tera tamo gde ne treba da idete kada imate takve stavove

šta sad, kosovo da im damo na tacni?
NE, NE i NE!!!

šiptari su to
lepo je rudi rekao, razmislite malo da li će vaše kraljevo za par desetina godina (a možda i mnogo ranije) biti predmet spora između velike albanije i beogradskog pašaluka
to je veoma moguć scenario
razmislite da li biste želeli da živite u takvim uslovima

ja sam ovde možda najveći pacifista i možda mi se najmanje od svih vas ide u rat
ali ću ići

ja sam prvopozivac
i do nedavno sam se dvoumio da li da, kada mi stigne poziv, idem u zatvor ili na kosovo
ipak ću ići
bar nešto korisno da uradim u svom jebenom životu

a stvar sa kosovom je jako zajebana, to ne sporim
ta zemlja dole je odavno kupljena
znamo i od kakvih para

ali, rat se ovde dešava u ciklusima
to je, na žalost, neizbežno
a što se odziva tiče, ipak je odluka na svakome od nas

i sad bih ja mogao da pišem još dugo
ali znam da ne možete da čitate duge postove
smaraju vas

ako nekome nešto od gore navedenog nije jasno, drage volje ću sve dodatno obrazložiti

p.s.
potpuno razumem paganinijev revolt, ali vas molim da takav rečnik ne pređe u manir na ovoj temi
ipak nam ne treba ona priča "evo, srbi se opet svađaju oko politike"...

Svaka cast Utata.Za ovo ti odajem priznanje.:)
Niko ne voli rat ali ako treba ici cu.Dobio sam poziv za ratni raspored i mislio sam se sta da radim a onda sam odgledao jedan dokumentarac o stardanju nasih vojnika u ww1 i shvatio sam da ja to moram da uradim

Sad mozemo da nastavimo da se ujedamo kao pre.

budu li albanci pomislili da predju granicu Srbije,prvi idem da dole.

Ali ovako ne.Kosovo smo jednostavno izgubili odavno,trebalo je to davno da se resi,a pitanje statusa izbeglica ionako visi u vazduhu,sta mislis,ako ovi ne mogu da im obezbede normalan zivot,mislis da ce da ratuju za njih?

A i Srbi k'o Srbi,njih stotine hiljada nema krov nad glavom,a oni imucniji koji su zbrisali odatle,umesto da pomognu onima koji su prosli isti pakao,oni gledaju samo svoje dupe,kako oni,tako i svi ostali.

Evo,primer,blizu mene,covek,izbeglica sa Kosova,dozidjuje sebi svake trece godine po jedan sprat,a u garazi mu Mercedes.

A njih ne znam koliko nema gde da zivi.Pa zar je to normalno?!

naravno da nije, luka.

ali država nam je u qrcu već duži niz godina i nemoj ništa da te čudi
oni, recimo, već jedno duže vreme ni zakon o ekstraprofitu ne mogu da sprovedu u delo i pohapse te mudonje
korupcija je svuda oko nas
nije ni čudo, s obzirom da živimo kao poslednja beda

a to je samo jedan mali deo problema koje bi ovi naši jadni političari trebalo da reše
kažem "jadni", jer su zaista u nezavidnoj situaciji
ovo je veoma škakljiv politički trenutak za srbiju
i zato treba veoma pažljivo nastupati povodom problema kosova

ja i ne očekujem nekakav kvalitetan dugoročni strateški plan vlade srbije, jer mi se čini da oni ne mogu da pogledaju deset dana unapred, a ne nekoliko godina :|
i jako mi je žao zbog toga

ali oni bi trebalo da budu nešto najkvalitetnije što imamo
to nam je što nam je

a šiptari uopšte nisu tako mutavi kao što izgledaju
dobijaju oni time mnogo, mnogo više
prirodne resurse, podršku amerike...
imaju saveznika u njima, pa gde će im sutra biti kraj :confused::evil::evil::evil:

Svaka cast Utata.Za ovo ti odajem priznanje.:)
Niko ne voli rat ali ako treba ici cu.Dobio sam poziv za ratni raspored i mislio sam se sta da radim a onda sam odgledao jedan dokumentarac o stardanju nasih vojnika u ww1 i shvatio sam da ja to moram da uradim

Sad mozemo da nastavimo da se ujedamo kao pre.

marš, bre, siso jedna :-)
sutra ćemo jedan drugom leđa da čuvamo :?

НЕ СЕРИТЕ, МАЈМУНИ КАД НИСТЕ НИ СВЕСНИ ШТА ТО ЗНАЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obrati pažnju na ponašanje, rumenka :mad:

p.s.
potpuno razumem paganinijev revolt, ali vas molim da takav rečnik ne pređe u manir na ovoj temi. ipak nam ne treba ona priča "evo, srbi se opet svađaju oko politike"...

jako dobro znam o čemu govorim
recimo, ono što se zeksiju posle rata desilo, desilo se i mom ujaku
a moja dva ujaka su bila u ratu
i dobro znam o čemu se tu radi

SVE ŠTO JE ZEKSI REKAO U VEZI SA OVIM PROBLEMOM JE APSOLUTNO TAČNO
i naravno da ga podržavam u njegovom stavu i potpuno saosećam sa njegovim problemom

ali ovo je suviše kompleksno pitanje da bismo ga ovde bistrili

u krajnjoj instanci, sve se svodi na sledeće: da li ćemo ići da branimo svoju zemlju ili ćemo im tek tako dati ono ŠTO JE VEKOVIMA BILO NAŠE?
***** tita i te komunističke skotove
sjebali su šta su mogli, ništa bolje se od njih nije moglo očekivati ni što se tiče kosova

a tvoje lepe reči, predstavnikce, iz poštovanja prema svim ženama koje su dobrovoljno oblačile uniformu i odlazile da brane srbiju, ne želim ni da komentarišem

Ljudi, batalite ova prepucavanja oko Kosova
ko bude zeleo da se bori za Kosovo na bilo koji nacin, ici ce u dobrovoljce, ko ne ,pronaci ce milion i jedan razlog zasto je bolje ostati kuci
u Srbiji je vazda bilo svega i svacega, klali smo se i pljuvali medjusobno, zasto bismo sad prestali sa tom tradicijom...nista nije izgubljeno, nista nije konacno, svet nastavlja da postoji i posle nas, smrtnika

i to bi ključna reč
2nb4zl2.gif

Protiv rata sam vise nego svi vi ostali.
Ali ako ikada ponovo bude trebalo da ide, da se ratuje, i da se brani Kosovo ici cu, i to dobrovoljno.
Boli me qurac da li cu da poginem.Ako poginem poginucu kao Srbin Sumadinac,poginucu kao moj cukundeda koji je poginuo u ww1.Ta uspomena na njega drzala je moju porodicu i dala joj snage u najtezim vremenima.
Necu da pricaju o meni kao o pic***ki.
Porastao sam u Srbiji i poginucu u Srbiji.
NIkada necu ici u osvajacke ratove koje ameri nazivaju "mirovnim'' misijama i daju im imena andjela.
pcke jedne poplasene.Izdajice Srpskog roda.Petokolonasi.Vi ste poturcenjaci.
Sto ne stavite kece na glavu i pocnete da se klanjate da bih vas lakse prepoznao.Domaci izdajnici.
Ko ne dođe na boj na Kosovo -
od ruke mu ništa ne rodilo:
ni u polju bjelica pšenica,
ni u brdu vinova lozica!"

Back