predstavnik
Aktivan član
- Poruka
- 1.421
Rudi, potpuno si u pravu....Sorry, Ninice, ne mislim da si ti los, niti da se ovi stavovi odnose samo na tebe....Dosta se ginulo bez razloga.....Red je da pocnemo da sagledavamo stvari malo realnije.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziva istina Rudi. Teba povuci demakracionu liniju sa Kosovom. Ne verujem da ce se Siptari tu zaustaviti.
Bas to, hehehe, zaboravio si sanac sa katranom i palisade.![]()

E moji "momci" preci bi vam se prevrtali po grobu da cuju kako prodajete 'online' ono za sta su oni ginuli.Ne svidja mi se Radikalan stav paganinija ali mi se ne svidja ni Ljoticevski stav Rudija.Necu reci nista vise.
Даће бог ,ратоваћемо још
E moji "momci" preci bi vam se prevrtali po grobu da cuju kako prodajete 'online' ono za sta su oni ginuli.Ne svidja mi se Radikalan stav paganinija ali mi se ne svidja ni Ljoticevski stav Rudija.Necu reci nista vise.

Да кажем и ја нешто.
Руди добро знаш којим бојама сам обојен и добро знаш да нисам могао себи да дозволим да служим војску Тадићу и екипи и да сам од тога направио спрдњу и комедију и добро знаш да сам хтео у Полицијуи ко ме је спречио у томе и да сам се пријавио у ЈСО али да расформираше јединицу а и добро знаш да бих био међу првима кад би Турци само кренули и добро знаш да већ годину и јаче јурим по путу да згазим НАТО војнике али ми се не да и добро знаш да би Харадинај био ''маљи ђеца'' за ме само кад би ми се пружила прилика да им се светим!!!!!!
..ali dokle ratovati.
Jer treba da sad mi pokoljemo njihovi 1000, a oni nama posle toga isto toliko. Mržnja samo mržnju može da stvori, kako misliš da to može da se završi.
и довиђења и јебите се сви у пакету
Treba pazljivo da se sagledaju stvari pre nego sto se podele puske narodu. Na primer: da li to moze rezultovati necim korisnim. Ja znam da svaki sledaci Srbin, kao i sila prethodnih, koji da zivot za Kosovo, da ga je dao uzalud. A najveca tragedija je u tome sto se buducnost te zemlje ne kuje na bojnom polju nego na nekoj hartiji, kojom bi' ja brisao bulju, u nekoj usranoj kancelariji na zapadu, od strane nekih ljudi koji mrdaju samo da potpisuju te hartije, mame im ga nabijem kroz kovceg mrtvacki. Strasno je to sto mi to ne mozemo nista da uradimo, ali ama bas nista, pa makar svi do jednog izginuli, jer su, jednostavno, takva vremena. Danas ima malo drzava koji imaju slobodu da ratom (osim gradjanskim) nesto rese. Meni je itekako muka zbog Kosova, ali sta da radim kad vecinsko stanovnistvo dole siptarsko. To je nasa zemlja samo na papiru i po tradiciji, a ko je kriv sto nas dole vise nema je druga prica.
ЈА САМ ОВАКАВ ЗБОГ ОВОГА!!!
Даће бог ,ратоваћемо још