RATNI RASPORED

Ziva istina Rudi. Teba povuci demakracionu liniju sa Kosovom. Ne verujem da ce se Siptari tu zaustaviti.

Ma kakvu liniju, treba podići betonski zid barem 15 metara visok i 2-3 širok, zatim odma do zida jedan veliki rov kao oko srednjevekovnih zamaka, naravno ispunjen krokodilima, a iza toga minsko polje.

Pa naravno da neće stati, kada im je jedno uspleo što ne bi probali ponovo, pa da se za jedno 20-30 godine brinemo da li će Kraljevo biti predmet spora izmedju velike Albanije i beogratskog pašaluka.

Bas to, hehehe, zaboravio si sanac sa katranom i palisade. ;)

Jedan albanski ministar je jednom rek'o:"Albanija je jedina zemlja koja se granici sama sa sobom.", izgleda mi da je u pravu.

Je li Rudi, sto te nije bilo ovoliko dugo?

E moji "momci" preci bi vam se prevrtali po grobu da cuju kako prodajete 'online' ono za sta su oni ginuli.Ne svidja mi se Radikalan stav paganinija ali mi se ne svidja ni Ljoticevski stav Rudija.Necu reci nista vise.

E moji "momci" preci bi vam se prevrtali po grobu da cuju kako prodajete 'online' ono za sta su oni ginuli.Ne svidja mi se Radikalan stav paganinija ali mi se ne svidja ni Ljoticevski stav Rudija.Necu reci nista vise.

Poštujem to što ne deliš moj stav, iznesi svoj ukoliko želiš. Ali ne smatram da mi se preci prevrću po grobu zato što ne želim da vodim izgubljene bitke. Srbije je propustila svoju šansu da reši ovaj problem pre mnogo godina, smatram da će Kosovo biti nezavisno šta god Ti i ja želeli. Ako bi postojala i najmanja šansa da uspemo da ga odbranimo vojnim putem ja sam za(oružani sukob DA ali klanja i ostala zverstva nikako) ali ne postoji. Jednostavno ova država nije više toliko jaka koliko je nekada bila a i nema nikoga ko bi nam pomogao, nekada smo barem imali saveznike koji su bili uz nas, danas bi bili sami. Ja stvarno ne znam koliko je još crnih marama potrebno da bi videli da rat nije rešenje.
Činjenica da je Srbiji učinjena velika nepravda i da joj se otima deo teritorije ali ja stvarno ne vidim način kako bi rat ikome doneo dobro. Opet kažem, slažem se da se ne slažemo i nemam nameru da te vređam kao ti mene jer ja nikome ništa nisam prodao, zna se ko je prodao ali to je neka druga priča. Pošto ti se ne svidja ni Paganinijev ni moj stav voleo bi da čujem tvoj, naravno ukoliko želiš da ga izneseš.

Pozdrav

Да кажем и ја нешто.
Руди добро знаш којим бојама сам обојен и добро знаш да нисам могао себи да дозволим да служим војску Тадићу и екипи и да сам од тога направио спрдњу и комедију и добро знаш да сам хтео у Полицијуи ко ме је спречио у томе и да сам се пријавио у ЈСО али да расформираше јединицу а и добро знаш да бих био међу првима кад би Турци само кренули и добро знаш да већ годину и јаче јурим по путу да згазим НАТО војнике али ми се не да и добро знаш да би Харадинај био ''маљи ђеца'' за ме само кад би ми се пружила прилика да им се светим!!!!!!

8eaapaf.jpg

ЖИВЕЛА СРБИЈА

'ebo zemlju ako joj je lepotica* najveći patriJota:evil::evil::evil:

("radikalan" i "ljotićevski" se piše malim slovom, Srpkinjooooooo:-P)

Да кажем и ја нешто.
Руди добро знаш којим бојама сам обојен и добро знаш да нисам могао себи да дозволим да служим војску Тадићу и екипи и да сам од тога направио спрдњу и комедију и добро знаш да сам хтео у Полицијуи ко ме је спречио у томе и да сам се пријавио у ЈСО али да расформираше јединицу а и добро знаш да бих био међу првима кад би Турци само кренули и добро знаш да већ годину и јаче јурим по путу да згазим НАТО војнике али ми се не да и добро знаш да би Харадинај био ''маљи ђеца'' за ме само кад би ми се пружила прилика да им се светим!!!!!!

Da znam zašto nisi hteo da ideš u vojsku i sasvim te opravdavam ali to ne menja činjenicu da tebe vojska nece pozivati u rat već da ćeš sam moći da odlučiš da li želiš ratovati ili ne. Neki neće imati taj izbor, a verujem da ih većina ne misli kao ti.

Ne kažem ja da se svi oni nisu debelo ogrešili o Srbe i Srbiju, ali dokle ratovati.
Jer treba da sad mi pokoljemo njihovi 1000, a oni nama posle toga isto toliko. Mržnja samo mržnju može da stvori, kako misliš da to može da se završi. Misliš da možemo sve da ih pokoljemo? Možemo mi da se koljemo sa Albancima i Hrvatima dokle god oceš a da li stvarno misliš da oni koji su glavni krivci za sve (USA, GER,UK) imati hrabrosti da se spuste dole i dozvole ti da ga kolješ? Ima da nas satru odozgo da nećemo znati šta nas je snašlo. Objasni mi kako da ga skenjam gore na 10-ak kilometara iznad zemlje i eto mene za tobom.

@ Lepotica: Ovde se razmenjuju misljenja i argumenti, a ne uvrede...

Treba pazljivo da se sagledaju stvari pre nego sto se podele puske narodu. Na primer: da li to moze rezultovati necim korisnim. Ja znam da svaki sledaci Srbin, kao i sila prethodnih, koji da zivot za Kosovo, da ga je dao uzalud. A najveca tragedija je u tome sto se buducnost te zemlje ne kuje na bojnom polju nego na nekoj hartiji, kojom bi' ja brisao bulju, u nekoj usranoj kancelariji na zapadu, od strane nekih ljudi koji mrdaju samo da potpisuju te hartije, mame im ga nabijem kroz kovceg mrtvacki. Strasno je to sto mi to ne mozemo nista da uradimo, ali ama bas nista, pa makar svi do jednog izginuli, jer su, jednostavno, takva vremena. Danas ima malo drzava koji imaju slobodu da ratom (osim gradjanskim) nesto rese. Meni je itekako muka zbog Kosova, ali sta da radim kad vecinsko stanovnistvo dole siptarsko. To je nasa zemlja samo na papiru i po tradiciji, a ko je kriv sto nas dole vise nema je druga prica.

..., a za one ljoticevce cu, za sad, da ti odbijem na glupost jer ociglednao da nemas pojma nista o njima.

Obrati paznju i na postove BugZexy-ja2000 sa trece strane ove teme. Covek je bio dole i zna sta i kako.

Samo ti nastavi da budes lepa. :twisted:

ЈА САМ ОВАКАВ ЗБОГ ОВОГА!!!

Даће бог ,ратоваћемо још

Svuda ima ovakvih. Evo ti "Garda Cara Lazara", "Nacionalni Front", "Obraz" i slicni fasisti, ali njihovo postojanje i delovanje ne vodi na bolje. To samo vodi vecoj mrznji i generalizaciji nacija. Dugo sam i ja tako razmisljao imenjace, veruj mi, duze nego sto razmisljem ovako, ali doro svi znamo da, pod ovakvim okolnostima, ama bas svaki rat u koji budemo usli ima da bude na nasu stetu. Mislis da ja ne bih posek'o i zapalio svakog Siptara i svakog ustasu (ustasu, a ne Hrvata)? Bate, samo kad bih znao da ce to pomoci necemu osim mojoj mrznji i frustraciji...

kako me ljutis, paganini, ne mozes da zamislis.
idi kolji, bacaj svoj zivot i snagu uzalud, ali moje mi ne diraj!
si razumeo?

sto se ostalog tice, mislim da 90% mladih ljudi u srbiji misli isto.
a to je ipak dovoljno velika cifra.

Back