RATNI RASPORED

Ја бих се тепао са Шиптарима.Против сам мешања регуларне војске,само добровољачке јединице али...када боље размислим и помислим на оне мученике испред општине...нешто ми се не ратује

ma daj...
tepa se ja jednom pa sta bi?
kojih bwe 30%nase teritorije,
koja bwe kolevka srbije
ma nek jedu govna redom pi*ka im materina nek se udave u govna...
valjda ste pametniji posle onog prvog kraljevcani...
sa kraljevcanima sam i bio tamo...pa ne*ebasmo...

Sad mi je bila drugarica ciji je otac poginuo na Kosovu...
da pitamo nju sta misli o ratu?
A znam i onog coveka, ciji je sin poginuo dole,Aleksandar Vukovic, 79.god, moj skolski drug...tada je imao 20 god.
da se zanosimo ljudi,mi svaki rat gubimo, samo nam deca i roditelji ginu

Evo, ja se svog parceta srpske kolevke svojevoljno odricem. Ako mogu da donesem odluku u ime svog brata i svoje sestre, i njihovih parcadi se odricem. Samo neka me ne ubedjuju da je to MOJA zemlja i da MOJI momci moraju da je brane i da ja VOLIM Kosovo na kome nikada nisam bila, odakle nije niko moj, sa cime nemam nikakve veze! Bice sranja, pazite sta vam kazem.

Evo, ja se svog parceta srpske kolevke svojevoljno odricem. Ako mogu da donesem odluku u ime svog brata i svoje sestre, i njihovih parcadi se odricem. Samo neka me ne ubedjuju da je to MOJA zemlja i da MOJI momci moraju da je brane i da ja VOLIM Kosovo na kome nikada nisam bila, odakle nije niko moj, sa cime nemam nikakve veze! Bice sranja, pazite sta vam kazem.

Nek ide "Garda Cara Lazara",ionako nemaju sta drugo da rade.
Zajedno sa svima koji se nisu zasitili ratova i pogibija.

Da su pametni,resili bi to drugacije.

Sada sam samo jedini rat koji moze nesto da resi u ovoj zemlji i postavi stvari na svoje mesto. Grdjanski, gerila. Secate se 5-og oktobra. Ovaj put ne smemo omasiti ili se da padaju atentati.
To ti je organizacija.
Cilj opravdava sredstva.

nisi u pravu...
i ja nikoga nemam u Vojvodini, Macvi ili Timockoj krajini, pa opet ne bih voleo da se odreknem tih delova Srbije.
A ako se nekada odreknes nekog dela, kao npr, sto vecina kaze za Kosovo, sutra ce vasa deca da se odricu i ostatka, i za manje od sto god nas vise i nece biti....stvarate pocetak kraja
nisam za rat, ali za zdravu propagandu, DA!!!
da izadjemo na ulice, da se slozimo oko necega, bar jednom za promenu...
da pokrenemo medijski rat, da se borimo inteligencijom, patriotizmom
a ne da se odricemo nase kolevke, nebitno da li smo nekada bili na njoj ili ne

Бејбе ти би требала национално да се освестиш.Како мож'' да кажеш да те брига за Косово?Шта ти се то десило?
Ја не волим рат али бих ишао ако затреба.

pa, istina, nikada nisam bila patriota. kakvi, bre, protesti, kakva inteligencija, snaga gradjana i ostalo? to su price za decu. opcije:
1) odreci se blanko KSV (sto se nikada nece desiti)
2) KSV ostaje u SRB, i to kao: a) nadgledana ili kakva vec nezavisnost, sto siptarima ne odgovara i dici ce se svi na oruzje za potpunu nezavisnost
b) kao sto je i do sada,sto im takodje ne odgovara, isti ishod.

3) vrlo se uplice zapad, rusija i sva ta bulumenta, sto je moguce, ali su posledice nepredvidive.
epilog: nema sta da protestvujes protiv naroda koji zvanicno drzi narko-mafija (citaj: puni para). i sta ima da mi ginete za otadzbinu? 21. je vek, bre, ljudi, nije 14.!zar je moguce da biste ginuli za nesto tako himericno kao sto je-otadzbina? i dokle vise da ginu srbi na ksv,od 1389. pa naovamo?

jos nesto - sustina mog licnog opstanka je moja porodica. ne moja zemlja, ne necija tudja porodica, vec mojih 5 ljudi. ne ocekujte da podrzavam bilo sta sto preti da ugrozi bilo koga od njih, posebno nesto sa cime nemam nikakve veze, nesto uzaludno i unapred izgubljeno. zato ovako lajem i rezim, zato sto osecam da neki idioti svojom gluposcu ugrozavaju moju porodicu.

Back