Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 7.677
bivsi pristinski korpus, sad me bas briga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saznace u roku od odmah ako pocne rat.Ne, i uzivo sam pricao sa ljudima, ogromna vecina (otprilike 9 od 10) ne zna svoj ratni raspored.
Kakav bre rat Limunado?Saznace u roku od odmah ako pocne rat.![]()
Teoretski mislim...ne brini,sta odmah skaces?Kakav bre rat Limunado?
Mozda ako mislis rat protiv domace mafijaske diktature, to je najbitniji rat Srba i gradjana Srbije u buducnosti, e to da.
protiv koga sad treba da izgubimo rat.....Ajmo forumaši, ovi malo stariji koji su služili vojsku, gde vam je ratni raspored?
Autorska, ako nije za ovaj ptf, izvinjavam se, premestite u adekvatni.
Ajde libtardu, paljbaprotiv koga sad treba da izgubimo rat.....
Ajmo forumaši, ovi malo stariji koji su služili vojsku, gde vam je ratni raspored?
Autorska, ako nije za ovaj ptf, izvinjavam se, premestite u adekvatni.
Ja volim da budem spreman za svoje duznostiSaznace u roku od odmah ako pocne rat.![]()
Koja ti je dužnost? Reci nam da znamoJa volim da budem spreman za svoje duznosti![]()
Vec sam rekao.Koja ti je dužnost? Reci nam da znamo![]()
Nisam pročitala osim da imaš ratni raspored.Vec sam rekao.
Живимо као да ће сто година бити мир, а спремајмо се као да ће сутра избити ратJe li se to neki rat sprema?![]()
Otadžbinu, naravnoNisam pročitala osim da imaš ratni raspored.
Pa dobro, u slučaju potrebe koga bi branio, otadžbinu ili agresora?![]()
To nesto od Broza josЖивимо као да ће сто година бити мир, а спремајмо се као да ће сутра избити рат![]()
Ne, ratni raspored je nesto sto svaki rezervista treba da ima, i trebalo bi da zna.Je li se to neki rat sprema?![]()
Extra.Ne, ratni raspored je nesto sto svaki rezervista treba da ima, i trebalo bi da zna.
Otadžbinu, naravno![]()
Naravno.. а домовину би оставио на милост и немилост![]()
Moraš nas, kao visoki oficir vojske Srbije, doduše bivši, edukovati.Ne, ratni raspored je nesto sto svaki rezervista treba da ima, i trebalo bi da zna.
Moraš nas, kao visoki oficir vojske Srbije, doduše bivši, edukovati.![]()