Ratko Mladić

Ratko Mladic je

• Srpski heroj

• zlocinac

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ti pricas napamet..
U mestu gde sam se ja sretao sa generalom, bilo je prilican broj hrvata i hrvatica..
I dan danas ti ljudi zive u svojim kucama, rade i sve im je kao i pre.. Niko im nikada nije A rekao, a da je to kako ti tvrdis, onda tu ne bi bilo ni groba od hrvata a kamoli hrvata..

Pricas napamet, sad lepo se izvini, jer si i ti pod uticajem medija..

Ništa ja ne pričam na pamet!
Kod Orašja s bosanske strane Save su bila 2 hrvatska sela!
Nije ostalo žive duše.
Osim toga, jel ti to tvrdiš da se Srebrenica nije dogodila?

I ti pricas napamet..
U mestu gde sam se ja sretao sa generalom, bilo je prilican broj hrvata i hrvatica..
I dan danas ti ljudi zive u svojim kucama, rade i sve im je kao i pre.. Niko im nikada nije A rekao, a da je to kako ti tvrdis, onda tu ne bi bilo ni groba od hrvata a kamoli hrvata..

Pricas napamet, sad lepo se izvini, jer si i ti pod uticajem medija..

Koji crni mediji ..............opijati zvani mrznja prijatelju , su to :rtfm:

Па где то да кажеш, :D сад ће се разбеже ови са поремећеним системом вредности :zcepanje:

ma to sve oce da se neko zrtvuje za njih.

general je nosio glavu u torbi, a mogao je je svega da bude pickica kao sto su i oni.
i sad te pickice traze jos jednu zrtvu od njega, za vizu u eu.

mnogo smo bre zatrovani zoljo, mnogo

Koji crni mediji ..............opijati zvani mrznja prijatelju , su to :rtfm:

Krivo Austrijanac!

Ja ne mrzim apsolutno nikoga.
Ali treba pogledati istini u oči.
Razumijem da Srbi cijene njegovu ulogu kao ratnog komandanta VRS i to je potpuno ok.
Ali to ne znači da mu je sve dozvoljeno i da se ne mora pridržavati nekih pravila!

Na stranu što se drugi nisu držali istih. I oni moraju odgovarati za zločine!

Ništa ja ne pričam na pamet!
Kod Orašja s bosanske strane Save su bila 2 hrvatska sela!
Nije ostalo žive duše.
Osim toga, jel ti to tvrdiš da se Srebrenica nije dogodila?

Da li ti pouzdano znas da je Ratko licno izdao naredjenje za to sto spominjes i da li je i sam ucestvovao u tome...

jesi li ti bio u Srebrenici??? Jesi li ucestvovao u borbama u Srebrenici na bilo kojoj strani, ili kad je vec pominjes, da li je ovo pitanje koje se samo u medijima moze da cuje???

Necu pominjati pitanja iz hrvatske na koja znam da ne mozes da das odgovor..
Mislim da svi ovde uglavnom pricaju i prepricavaju stvari koje su videli na tv, procitali u novinama i slicno..
Sve sto pricate napamet i prepricavate stvari iz medija, za mene ste neozbiljni diskutanti na ovoj temi..
Mozete da postavite pitanja, ali ne i da date odgovor, jer gde god niste bili, videli,ucestvovali i slicno, samo mozete da nagadjate ili..... da verujete onom sto vam neko podnese pod oci da vidite i procitate, a koliko je to stvarno vezano sa istinom, to i nije vazno..

Krivo Austrijanac!

Ja ne mrzim apsolutno nikoga.
Ali treba pogledati istini u oči.
Razumijem da Srbi cijene njegovu ulogu kao ratnog komandanta VRS i to je potpuno ok.
Ali to ne znači da mu je sve dozvoljeno i da se ne mora pridržavati nekih pravila!

Na stranu što se drugi nisu držali istih. I oni moraju odgovarati za zločine!

Znash ti vrlo dobro matori , da je on sve radio ispravno i da je bilo po njegovom sada bi u Bosni bilo mirno .Vas rvate je vadio iz gohvana mnogo puta , imaj to u vidu :per:

Da li ti pouzdano znas da je Ratko licno izdao naredjenje za to sto spominjes i da li je i sam ucestvovao u tome...

jesi li ti bio u Srebrenici??? Jesi li ucestvovao u borbama u Srebrenici na bilo kojoj strani, ili kad je vec pominjes, da li je ovo pitanje koje se samo u medijima moze da cuje???

Necu pominjati pitanja iz hrvatske na koja znam da ne mozes da das odgovor..
Mislim da svi ovde uglavnom pricaju i prepricavaju stvari koje su videli na tv, procitali u novinama i slicno..
Sve sto pricate napamet i prepricavate stvari iz medija, za mene ste neozbiljni diskutanti na ovoj temi..
Mozete da postavite pitanja, ali ne i da date odgovor, jer gde god niste bili, videli,ucestvovali i slicno, samo mozete da nagadjate ili..... da verujete onom sto vam neko podnese pod oci da vidite i procitate, a koliko je to stvarno vezano sa istinom, to i nije vazno..

Jel on bio komandant i jel on "pregovarao" s holandskim bataljonom?
Ako je odgovor potvrdan - onda je kriv!

Bio je na licu mjesta i potpuno je nebitno jel lično izdao zapovjed!
Mogao je spriječiti da je častan čovjek!

Njemu je jedina uspesna vojna operacija u zivotu upravo zauzimanje Srebrenice (mada su mu se i tu provukli kroz obruc na vise mesta), a ni to nije mogao da odradi bez da posle pobije sve musko i iznad 14 godina sto se zateklo u gradu.

Los komandant i ratni zlocinac.

Ako trazite heroje, ili makar sposobne komandante u redovima VRS, eto vam Slavko Lisica. Covek je skenyao ogromne hrvatsko-muslimanske snage (ukljucujuci i regularnu HV, sa sve gardijskim brigadama) zauzeo skoro celu Posavinu u manje od mesec dana i osigurao koridor koji je spojio dva dela RS. Takodje, nikada nije bio cak ni optuzen za neki ratni zlocin.

Slavko Lisica je isto dobar general ,jedina mana mu je sto volio popiti tako da je citav rat bio pijan a i komadant koji je komandovao operacijom koridor je bio general Momir Talic ....Lisica je tek kasnije komandovao oslobadjnjem Srpskog Broda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back