dragon x
Legenda
- Poruka
- 55.109
General koji je učestvovao u jednoj bitci na prvoj liniji. Za vrijeme borbe izdao je naredbu da oklopno vozilo u kojem se nalazio u slučaju zarobljavanja bude direktno pogođeno.
Kukavica?
Kukavica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laž!
Ako se može govoriti o nekakvoj obrani, onda je branio isključivo Srbe!
Sve ostale je satirao! Monstruozno i zločinački!

Laž!
Ako se može govoriti o nekakvoj obrani, onda je branio isključivo Srbe!Sve ostale je satirao! Monstruozno i zločinački!

I ti pricas napamet..
U mestu gde sam se ja sretao sa generalom, bilo je prilican broj hrvata i hrvatica..
I dan danas ti ljudi zive u svojim kucama, rade i sve im je kao i pre.. Niko im nikada nije A rekao, a da je to kako ti tvrdis, onda tu ne bi bilo ni groba od hrvata a kamoli hrvata..
Pricas napamet, sad lepo se izvini, jer si i ti pod uticajem medija..
I ti pricas napamet..
U mestu gde sam se ja sretao sa generalom, bilo je prilican broj hrvata i hrvatica..
I dan danas ti ljudi zive u svojim kucama, rade i sve im je kao i pre.. Niko im nikada nije A rekao, a da je to kako ti tvrdis, onda tu ne bi bilo ni groba od hrvata a kamoli hrvata..
Pricas napamet, sad lepo se izvini, jer si i ti pod uticajem medija..

Па где то да кажеш,сад ће се разбеже ови са поремећеним системом вредности
![]()
Bravo Sofokle!
Dobro si nam rekao..mi mislili on branio Busmane..
p.s.
Jes' to ti Ljubo?![]()

General koji je učestvovao u jednoj bitci na prvoj liniji. Za vrijeme borbe izdao je naredbu da oklopno vozilo u kojem se nalazio u slučaju zarobljavanja bude direktno pogođeno.
Kukavica?
Ništa ja ne pričam na pamet!
Kod Orašja s bosanske strane Save su bila 2 hrvatska sela!
Nije ostalo žive duše.
Osim toga, jel ti to tvrdiš da se Srebrenica nije dogodila?

Koji crni mediji ..............opijati zvani mrznja prijatelju , su to![]()
Evo ih svi zive i rade ovde u Becu (Austrija)
Mnogo te salame i mlekuju![]()
Ništa ja ne pričam na pamet!
Kod Orašja s bosanske strane Save su bila 2 hrvatska sela!
Nije ostalo žive duše.
Osim toga, jel ti to tvrdiš da se Srebrenica nije dogodila?
Krivo Austrijanac!
Ja ne mrzim apsolutno nikoga.
Ali treba pogledati istini u oči.
Razumijem da Srbi cijene njegovu ulogu kao ratnog komandanta VRS i to je potpuno ok.
Ali to ne znači da mu je sve dozvoljeno i da se ne mora pridržavati nekih pravila!
Na stranu što se drugi nisu držali istih. I oni moraju odgovarati za zločine!

Kukavica?
Ne prilichi jednog generalu da se krije k'o pacov po nekim rupama. Dok je slao u smrt hiljade ljudi znao je da glumi heroja, sad kad je njegova boolja u pitanju onda je frka...Pih....
cime peru mozgove ljudima u srbiji?
kiselina?
To bi ti meni trebao da kazesh...
Radi se o srpskoj teritoriji.
Lončari, ovo-ono... kužiš?

cime peru mozgove ljudima u srbiji?
kiselina?
Da li ti pouzdano znas da je Ratko licno izdao naredjenje za to sto spominjes i da li je i sam ucestvovao u tome...
jesi li ti bio u Srebrenici??? Jesi li ucestvovao u borbama u Srebrenici na bilo kojoj strani, ili kad je vec pominjes, da li je ovo pitanje koje se samo u medijima moze da cuje???
Necu pominjati pitanja iz hrvatske na koja znam da ne mozes da das odgovor..
Mislim da svi ovde uglavnom pricaju i prepricavaju stvari koje su videli na tv, procitali u novinama i slicno..
Sve sto pricate napamet i prepricavate stvari iz medija, za mene ste neozbiljni diskutanti na ovoj temi..
Mozete da postavite pitanja, ali ne i da date odgovor, jer gde god niste bili, videli,ucestvovali i slicno, samo mozete da nagadjate ili..... da verujete onom sto vam neko podnese pod oci da vidite i procitate, a koliko je to stvarno vezano sa istinom, to i nije vazno..
Njemu je jedina uspesna vojna operacija u zivotu upravo zauzimanje Srebrenice (mada su mu se i tu provukli kroz obruc na vise mesta), a ni to nije mogao da odradi bez da posle pobije sve musko i iznad 14 godina sto se zateklo u gradu.
Los komandant i ratni zlocinac.
Ako trazite heroje, ili makar sposobne komandante u redovima VRS, eto vam Slavko Lisica. Covek je skenyao ogromne hrvatsko-muslimanske snage (ukljucujuci i regularnu HV, sa sve gardijskim brigadama) zauzeo skoro celu Posavinu u manje od mesec dana i osigurao koridor koji je spojio dva dela RS. Takodje, nikada nije bio cak ni optuzen za neki ratni zlocin.
Lepo rečeno.
Jel on bio komandant i jel on "pregovarao" s holandskim bataljonom?
Ako je odgovor potvrdan - onda je kriv!
Bio je na licu mjesta i potpuno je nebitno jel lično izdao zapovjed!
Mogao je spriječiti da je častan čovjek!
У великим количинама