Ratko Mladić

Ratko Mladic je

• Srpski heroj

• zlocinac

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RATKO MLADIC JE SRPSKI HEROJ

Tacka

Pljuju ga samo kukavice i dezerteri bez hrabrosti i muda medju nogama. I naravno srpski neprijatelj - jer je uradio ono sto mu je bio posao - hebao im je milosnu mamicu sto su krenuli drugi put u 50 godina da zatiru i genocidisu srpski narod

И изнад Саве су летеле фашистичке бомбе и авиони

Баш као и изнад Ратка Младића

Он је био комунистички официр и извршавао је Милошевићева наређења, а брани се са српством, зато је злочинац, а не српски херој. Да се предао у име српства онда би био и српски херој, а овако може бити комунистички херој и борац. То није исто, и то треба већ једном одвојити.

Он је био комунистички официр и извршавао је Милошевићева наређења, а брани се са српством, зато је злочинац, а не српски херој. Да се предао у име српства онда би био и српски херој, а овако може бити комунистички херој и борац. То није исто, и то треба већ једном одвојити.
Lepo rečeno.

A od kada se to Generali predaju pametnjakovicu ???

Zločinac k'o dva i dva. Mangup generalski. I kukavica, umalo da zaboravim. Lepo herojski i junački k'o Šešelj da ode i razbuca tamo mrski Nirnberg, pardon Hag... A ne da se kao poslednja žuta kukavica krije.

Шта ако није више међу живима.
Да је било другачије,био би херој?
Чудан смо ми народ ипак..

И ти имаш поремећен систем вредности ... :roll:

а брани се са српством,
- неправилно,

Ma ratni profiter. Nakrao se na ratištu, nakupovao stanove...
Nadam se iskreno da su svi tvoji komentari prozivod dosade, koja te obuzima zadnjih dana, pa malo protivrecnosti nije na odmet, ili je nesto drugo..
Elem, mozemo da pisemo do besvesti na ovu temu, niti ti meni mozes da dokazes to sto zelis a ja ne zelim da tebi dokazem ono sto znam...

Jer retorika je jasna...

Ja sam bio, znao, okusio, probao, preziveo, dok si ti sve to pratio na tv-u iz vruc radijator i kaficu, sto je potpuno prirodno da ne mozes da to razumes, zato te i ne zelim uveravati, jer to je gubljenje vremena, a i zivaca..

Tek, ne dao bog, da te zadesi i slica stvar, setio bi se ne samo mojih reci ovde, vec i svih napisanih na temu odbrane od neprijatelja...

Nek si ti meni ziv, zdrav, veseo i uz brdo brz, pa te ne desile nikad nevolje koje je zadesila mnoge, i ne bio u poziciji da upoznas ljude koji znaju ratovati i koji daju mnogo vise od sebe za spas svog naroda...

Zivio :pivce:

ИЗНАД СВЕГА БРАНИО ЈЕ НАРОД СВИХ ВЕРА И НАЦИЈА

А ХЕРОЈИ СЕ НЕ ПРЕДАЈУ НИКАДА:heart:

sta mislite, zasto mladic jos nije uhapsen?

eeeee, to je zagonetka.

nek se znaju neki podaci ovde, vojnici su mu bili odani, nekih 60 000.
to je nosilo pusku, godinama bilo na frontu.
kad su se zaduzivale bombe, zolje i rpg, nije se pravio spisak.
srbija je naoruzana do zuba.

znaju to ds marionete, znaju to dobro zato i ne rade nista u vezi mladica.

sta mislite, zasto mladic jos nije uhapsen?

eeeee, to je zagonetka.

nek se znaju neki podaci ovde, vojnici su mu bili odani, nekih 60 000.
to je nosilo pusku, godinama bilo na frontu.
kad su se zaduzivale bombe, zolje i rpg, nije se pravio spisak.
srbija je naoruzana do zuba.

znaju to ds marionete, znaju to dobro zato i ne rade nista u vezi mladica.

Па где то да кажеш, :D сад ће се разбеже ови са поремећеним системом вредности :zcepanje:

Njemu je jedina uspesna vojna operacija u zivotu upravo zauzimanje Srebrenice (mada su mu se i tu provukli kroz obruc na vise mesta), a ni to nije mogao da odradi bez da posle pobije sve musko i iznad 14 godina sto se zateklo u gradu.

Los komandant i ratni zlocinac.

Ako trazite heroje, ili makar sposobne komandante u redovima VRS, eto vam Slavko Lisica. Covek je skenyao ogromne hrvatsko-muslimanske snage (ukljucujuci i regularnu HV, sa sve gardijskim brigadama) zauzeo skoro celu Posavinu u manje od mesec dana i osigurao koridor koji je spojio dva dela RS. Takodje, nikada nije bio cak ni optuzen za neki ratni zlocin.

Laž!
Ako se može govoriti o nekakvoj obrani, onda je branio isključivo Srbe!
Sve ostale je satirao! Monstruozno i zločinački!

I ti pricas napamet..
U mestu gde sam se ja sretao sa generalom, bilo je prilican broj hrvata i hrvatica..
I dan danas ti ljudi zive u svojim kucama, rade i sve im je kao i pre.. Niko im nikada nije A rekao, a da je to kako ti tvrdis, onda tu ne bi bilo ni groba od hrvata a kamoli hrvata..

Pricas napamet, sad lepo se izvini, jer si i ti pod uticajem medija..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back