Zločinac k'o dva i dva. Mangup generalski. I kukavica, umalo da zaboravim. Lepo herojski i junački k'o Šešelj da ode i razbuca tamo mrski Nirnberg, pardon Hag... A ne da se kao poslednja žuta kukavica krije.
qqqqqq
Nemoj bre jomini brate da me razocaras...
Sve ovo sto si napisao, napisao si napamet..
Moram to iskreno i posteno da ti kazem..
U mojim ocima si uvek bio olicenje postenja i znanja, ali ovde si bas preterao..
Sve ovo gore sto si napisao nema gotovo nikakve veze sa istinom..
Pre svega, ne poznajes coveka, nego kako su ga mediji prikazali i kako ga prikazuju, sto domaci, sto strani. ne poznajes nista od njegovog ucesca u ratu i bilo sta vezano za njega a da se slaze sa istinom..
Molim te, navedi mi jedan primer, koji bi potvrdio ono sto si napisao..
Generala Ratka sam licno upoznao, bio u par situacija kada je komandovao jedinicama i prisustvoao neverovanim stvarima kada covek krece na boj, odnosno krece bez da se pravi vazan..
Necu sad ovde da iznosim sve vrline generala, ali ovo sto si napisao, me bas iznenadilo od tebe...
Coveka treba upoznati, videti i znati ko je sta je, ovako napamet i slusanje medija koji uvek mogu da napakuju kojesta je stvarno dno dna..
Pored toga, kad pominjes, hag, secas li se sta se sve isreplitalo oko Karadzica, pa je bila i fama da njega cuva celi bataljon ljudi.... da ovo, da ono, pa se ispostavilo da od svega toga nema pojma..
Sta se desava sa Mladicem, samo on zna, i mozemo ovde da pricamo bajke, sve dok se ne sazna sve sto treba o njemu, naravno kad za to dodje vreme..
Pozdrav...