- Poruka
- 9.647
Da se ti kandiduješ, sigurna sam, bože-pomozi bi se ložila samo na tvoju političku opciju Mr. Šogun![]()
лепо ти нама мислиш:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ti kandiduješ, sigurna sam, bože-pomozi bi se ložila samo na tvoju političku opciju Mr. Šogun![]()
za mene nastavak nije diskutabilan.
inace zalim svaku osobu koja takve ljude smatra herojima, a ne mogu im pomoci. verujem da i danas posotje ljudi koji hitlera smatraju najvecim sinom nemacke.
Ja nisam na mrskom zapadu shabane, ja sam u Kanadi a ta zemlja ima ime i prostire se na sve cetri geografske odrednicezaradjujem drage mi kanadske dolare i pratim dugogodisnju humoristicku emisiju zvanu "Srbi i izobri"
... bolje patriota iz daleka, nego izdajnik u kuci
![]()
![]()

Budes li nestasna povalit cu te na toj fotelji iza koje se krijeshehehehe
lol

za mene nastavak nije diskutabilan.
inace zalim svaku osobu koja takve ljude smatra herojima, a ne mogu im pomoci. verujem da i danas posotje ljudi koji hitlera smatraju najvecim sinom nemacke.
Jesam li ja tebi jednom rekao da zaobidjes moje komentare i da ne repliciras na iste...ae shibe sad' i tvoje misljenje me ne zanima, imas ovog ustasu gore pa se lepo druzite na PPae sad paljba
![]()
домаћице стави једну кафуI Staljina, najvecim ocem majke(mu ga) Rusije
Kad budesh imao svo privatni forum, ovako....shta cu...alergichna sam na zlo!!!

I na "to"pada srBski patriJotaOpet uvreda...............Zabeleženo........................
Svaka zemlja na svetu se prostire na 4 strane sveta pa i Kanada................Geografija ti slaba strana.........................I Kanada je zemlja zapada i priznala je KiM...............Dolari su valuta mrskog ti zapada....................Izdajnik je onaj ko je pobegao odavde...........
Tamno plavo su zemlje koje su priznale KiM a među njima je i Kanada u kojoj živiš i zarađuješ mrske ti kanadske dolare pravi patriJoto sa dalekog mrskog zapada.........
Jel' smem da pitam dal' ti ono "Orange County" u profilu predstavlja nedosanjani san?
Ahahahahahahahahaha!
хоћеш вакцину за ту твоју алергијуKad budesh imao svo privatni forum, ovako....shta cu...alergichna sam na zlo!!!

Ti si "malo" pomerio prave vrednosti :shock:
Tvoja ljubav je chista patologija, jer to se kosi sa osnovnim, najbitnijim nachelom
razlikovanje DOBRA I ZLA !!!
I ja sam na utovljene riberekao sam paljba
![]()

Orange County je okrug u USA gde se nalazi najbolja firma (Orange County Choppers) na svetu koja radi najbolje na svetu modifikovane čopere(ako znaš uopšte šta su čoperi)..................
To uopšte nije nedosanjani san jer ja nemam želju da idem u USA već ovde sasvim dobro živim za razliku od vas Rusofila koji bi najradije živeli u Rusiji................
Opet uvreda...............Zabeleženo........................
Svaka zemlja na svetu se prostire na 4 strane sveta pa i Kanada................Geografija ti slaba strana.........................I Kanada je zemlja zapada i priznala je KiM...............Dolari su valuta mrskog ti zapada....................Izdajnik je onaj ko je pobegao odavde...........
Tamno plavo su zemlje koje su priznale KiM a među njima je i Kanada u kojoj živiš i zarađuješ mrske ti kanadske dolare pravi patriJoto sa dalekog mrskog zapada.........

toliko o tvom znanju geografije
Ja sam tek sada uvideo da sam pobegao od takvih kao ti i hvala Bogu pa takvima nisam okruzen, i kad vec spominjes patriote, iskreno ih zalim samom pomisli s'kakvim smecem su okruzeni u Republici Srbiji
shibe sada 
Alo bre, jel' to mama svojoj devojcici zaboravila pilulice da da jutros ili je nesto drugo u pitanju
Jel Kanada Japanu ili recimo Australiji na Zapadu , ha ? a ajde da se kladimo ako krenes na istok iz Srbije da ces opet stici u Kanadu![]()
toliko i tvom znaju geografije
ili sto bi u tvojoj kuci rekli "zamljopisu"
Kanadski dolar je valuta samo Kanade, a ja stvarno ne znam o cemu ti pricasJa sam tek sada uvideo da sam pobegao od takvih kao ti i hvala Bogu pa takvima nisam okruzen, i kad vec spominjes patriote, iskreno ih zalim samom pomisli s'kakvim smecem su okruzeni u Republici Srbiji
p.s. kaze se "patriota" bez J, a kanadski dolari mi nisu mrski, zaradjujem ih hvala Bogu, a ne cekam ih kao DS kao milostinju da neko udelishibe sada
![]()
Nemoj da zovem El Muertea..........
Ti to decko?
Svako ko brand Mladic zeli postaviti kao simbol srpskog naroda tom istom narodu zeli samo najcrnju buducnost. To je jasan pokusaj da se citavom narodu na grbachu natovari teret kolektivnog krivca kako bi se onda opet ta situacija po Kalimero principu iskoristila za nacionalnu homogenizaciju oko nazadnih programa izvjesnih partija.
Pitanje karaktera djelovanja dotichne osobe je svima jasno, tu nema puno kontraverze. Postoji medjutim drugi problem ovdje, a to je da jedan dobar dio javnosti u Srbiji kao i na ovom forumu stoji na stanovistima da je fizichka eliminacija nesrBskog stanovnistva legitiman vid politichke borbe, kao i da u parolama kao sto su "krv i zemlja", "noz, zica ...", "kolji, kolji ..." itd., nema ama bas nista lose i da se tu zapravo radi o afirmaciji legitimnih demokratskih prava gradjana.
Naravno da niko od moderatora ovdje nece reagovati. Pa zaboga, niko nije rekao ni jednu ruznu rijec.
mislim stvarno, pobegli ste iz SFRJ, ali ste tako dusebrisni da nas posecujete na forumima i drzite nam casove etike
hehehe .... hvala na brizi, i dovidjenja, mislim da ti je vreme za jos jedno klanjanje danas, pa se "pokloni" i za nas gresnike
tutanj I da se nikada ne zaboravi
Ratko Mladic je najveca sramota srpskog naroda!!!
I to kaže jedan hrvatica.
Iz nemoćnog besa.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax