Ratko Mladić simbol Srbskog naroda..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam na mrskom zapadu shabane, ja sam u Kanadi a ta zemlja ima ime i prostire se na sve cetri geografske odrednice ;) zaradjujem drage mi kanadske dolare i pratim dugogodisnju humoristicku emisiju zvanu "Srbi i izobri" ;) ... bolje patriota iz daleka, nego izdajnik u kuci ;) :P

Opet uvreda...............Zabeleženo........................

Svaka zemlja na svetu se prostire na 4 strane sveta pa i Kanada................Geografija ti slaba strana.........................I Kanada je zemlja zapada i priznala je KiM...............Dolari su valuta mrskog ti zapada....................Izdajnik je onaj ko je pobegao odavde...........

Tamno plavo su zemlje koje su priznale KiM a među njima je i Kanada u kojoj živiš i zarađuješ mrske ti kanadske dolare pravi patriJoto sa dalekog mrskog zapada.........

za mene nastavak nije diskutabilan.

inace zalim svaku osobu koja takve ljude smatra herojima, a ne mogu im pomoci. verujem da i danas posotje ljudi koji hitlera smatraju najvecim sinom nemacke.

Dok jedan šiptar ima takvo miošljenje, to je dokaz da je Mladić zaista heroj i za vas.

Vama je ostala samo još verbalna retorika da nekog omalavažavate i izražavate vaš bes i mržnju a u dubini duše znate odlično da je jedna izuzetna ličnost pa čak pojam idealizacije i od vah samih.

Sve te uvrede samo su odraz nemoći i naravno kompleksa.

inace zalim svaku osobu koja takve ljude smatra herojima, a ne mogu im pomoci. verujem da i danas posotje ljudi koji hitlera smatraju najvecim sinom nemacke.

Meni je tebe zao zbog same cinjenice da si siptar, a verujem da bi se mnoge nacije slozile sa tim ;) .... a sto se tice ovoga sto si rekao, to sve zavisi od tacke gledista....mislim da amerikanci ne gledaju Harry S. Trumana kao genocidnog manijaka koji je naredio ubistvo 220,000 Japanskih civila bombardovanjem Hirosime i Nagasakija da bi zastitio "nekoliko" hiljada americkih vojnika od moguce pogibije u ratnim sukobima. Pre ce biti da je i on za veliku vecinu amerikanaca heroj, a pitaj japance sta misle o njemu ;)

Svaka zemlja na svetu se prostire na 4 strane sveta pa i Kanada................Geografija ti slaba strana.........................I Kanada je zemlja zapada i priznala je KiM...............Dolari su valuta mrskog ti zapada....................Izdajnik je onaj ko je pobegao odavde...........

Tamno plavo su zemlje koje su priznale KiM a među njima je i Kanada u kojoj živiš i zarađuješ mrske ti kanadske dolare pravi patriJoto sa dalekog mrskog zapada.........
I na "to"pada srBski patriJota

Jel' smem da pitam dal' ti ono "Orange County" u profilu predstavlja nedosanjani san?

Ahahahahahahahahaha!

Orange County je okrug u USA gde se nalazi najbolja firma (Orange County Choppers) na svetu koja radi najbolje na svetu modifikovane čopere(ako znaš uopšte šta su čoperi)..................

To uopšte nije nedosanjani san jer ja nemam želju da idem u USA već ovde sasvim dobro živim za razliku od vas Rusofila koji bi najradije živeli u Rusiji................

Ti si "malo" pomerio prave vrednosti :shock:
Tvoja ljubav je chista patologija, jer to se kosi sa osnovnim, najbitnijim nachelom
razlikovanje DOBRA I ZLA !!!

Grešiš.

U ovom primeru recimo razlikujem da sam ja dobro a ti zlo.

A za to mi netreba baš nikakav dokaz da bih ti to i dokazao.
Dovoljno je samo da ti kažem da moje i tvoje vrednosti se u korenu ne podudaraju samim tim što sam ja srbin a ti hrvat.
Znači dobro i zlo.

Orange County je okrug u USA gde se nalazi najbolja firma (Orange County Choppers) na svetu koja radi najbolje na svetu modifikovane čopere(ako znaš uopšte šta su čoperi)..................

To uopšte nije nedosanjani san jer ja nemam želju da idem u USA već ovde sasvim dobro živim za razliku od vas Rusofila koji bi najradije živeli u Rusiji................

Ma,kakva Rusija, to je njima samo "fetish"

Kao provincijalci, koji uz "rujno vino" opevavaju svoj zavichaj (vukojebinu) puste i po neku suzu (radosnicu) a kad bi ih neko vratio , u taj isti zavichaj, najcrnje bi mu se zamerio!!!

Alo bre, jel' to mama svojoj devojcici zaboravila pilulice da da jutros ili je nesto drugo u pitanju :)

Jel Kanada Japanu ili recimo Australiji na Zapadu , ha ? a ajde da se kladimo ako krenes na istok iz Srbije da ces opet stici u Kanadu ;) :P toliko o tvom znanju geografije :D ili sto bi u tvojoj kuci rekli "zamljopisu" ;)

Kanadski dolar je valuta samo Kanade, a ja stvarno ne znam o cemu ti pricas :) Ja sam tek sada uvideo da sam pobegao od takvih kao ti i hvala Bogu pa takvima nisam okruzen, i kad vec spominjes patriote, iskreno ih zalim samom pomisli s'kakvim smecem su okruzeni u Republici Srbiji :D

p.s. kaze se "patriota" bez J, a kanadski dolari mi nisu mrski, zaradjujem ih hvala Bogu, a ne cekam ih kao DS kao milostinju da neko udeli :P shibe sada :)

Svako ko brand Mladic zeli postaviti kao simbol srpskog naroda tom istom narodu zeli samo najcrnju buducnost. To je jasan pokusaj da se citavom narodu na grbachu natovari teret kolektivnog krivca kako bi se onda opet ta situacija po Kalimero principu iskoristila za nacionalnu homogenizaciju oko nazadnih programa izvjesnih partija.
Pitanje karaktera djelovanja dotichne osobe je svima jasno, tu nema puno kontraverze. Postoji medjutim drugi problem ovdje, a to je da jedan dobar dio javnosti u Srbiji kao i na ovom forumu stoji na stanovistima da je fizichka eliminacija nesrBskog stanovnistva legitiman vid politichke borbe, kao i da u parolama kao sto su "krv i zemlja", "noz, zica ...", "kolji, kolji ..." itd., nema ama bas nista lose i da se tu zapravo radi o afirmaciji legitimnih demokratskih prava gradjana.

Naravno da niko od moderatora ovdje nece reagovati. Pa zaboga, niko nije rekao ni jednu ruznu rijec.

Alo bre, jel' to mama svojoj devojcici zaboravila pilulice da da jutros ili je nesto drugo u pitanju :)

Jel Kanada Japanu ili recimo Australiji na Zapadu , ha ? a ajde da se kladimo ako krenes na istok iz Srbije da ces opet stici u Kanadu ;) :P toliko i tvom znaju geografije :D ili sto bi u tvojoj kuci rekli "zamljopisu" ;)

Kanadski dolar je valuta samo Kanade, a ja stvarno ne znam o cemu ti pricas :) Ja sam tek sada uvideo da sam pobegao od takvih kao ti i hvala Bogu pa takvima nisam okruzen, i kad vec spominjes patriote, iskreno ih zalim samom pomisli s'kakvim smecem su okruzeni u Republici Srbiji :D

p.s. kaze se "patriota" bez J, a kanadski dolari mi nisu mrski, zaradjujem ih hvala Bogu, a ne cekam ih kao DS kao milostinju da neko udeli :P shibe sada :)

Ti stvarno ne znaš šta pričaš............Rekao si da Kanada ima sve četiri geografske odrednice(strane sveta) zar ne?Pa svaka zemlja na svetu je ima.............Ja stvarno ne znam šta ti pričaš i ko ti stalno trese kavez................Obzirom da ti koristiš hrvatske reči onda za tebe važi zemljopis....Nemoj da te više opominjem da ne koristiš hrvatske reči.........Kanadski dolar je valuta mrskog ti zapada i ZEMLJE KOJA JE PRIZNALA KOSOVO I METOHIJU, zar ne?Smeće je sve ono što je van Srbije........................PatriJota je napisano sa namerom....E sad što ti ne razumeš šta to znači u tvom konkretnom slučaju.................Licemerstvo par ekselans na delu.............

P.S. Još jedna stvar: Nemoj da zovem El Muertea..........

Svako ko brand Mladic zeli postaviti kao simbol srpskog naroda tom istom narodu zeli samo najcrnju buducnost. To je jasan pokusaj da se citavom narodu na grbachu natovari teret kolektivnog krivca kako bi se onda opet ta situacija po Kalimero principu iskoristila za nacionalnu homogenizaciju oko nazadnih programa izvjesnih partija.
Pitanje karaktera djelovanja dotichne osobe je svima jasno, tu nema puno kontraverze. Postoji medjutim drugi problem ovdje, a to je da jedan dobar dio javnosti u Srbiji kao i na ovom forumu stoji na stanovistima da je fizichka eliminacija nesrBskog stanovnistva legitiman vid politichke borbe, kao i da u parolama kao sto su "krv i zemlja", "noz, zica ...", "kolji, kolji ..." itd., nema ama bas nista lose i da se tu zapravo radi o afirmaciji legitimnih demokratskih prava gradjana.

Naravno da niko od moderatora ovdje nece reagovati. Pa zaboga, niko nije rekao ni jednu ruznu rijec.

Ehhhh sta bi mi Srbi bez vas muslimana, hrvata i siptara :) mislim stvarno, pobegli ste iz SFRJ, ali ste tako dusebrisni da nas posecujete na forumima i drzite nam casove etike :P hehehe .... hvala na brizi, i dovidjenja, mislim da ti je vreme za jos jedno klanjanje danas, pa se "pokloni" i za nas gresnike ;) :P tutanj :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back