- Poruka
- 2.949
Uh tako rano pa nafiksanrekoh ti na cistom srpskom bre da sam
SRBIN IZ SRBIJE BRE nisam uljez kao ti
Nije ni tebi lako
Ma ti si dođoš kmoji je pobegao i došao u Srbiju. Država ti je dala penziju i stan ili kuću . Napaćeni krajišnik.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh tako rano pa nafiksanrekoh ti na cistom srpskom bre da sam
SRBIN IZ SRBIJE BRE nisam uljez kao ti
Nije ni tebi lako

Samo sto taj zavrce muda cija nanisani,......Kvarno ili na hinjaka,svejedno je isto boli,...![]()
da, to je to...a sada posto si me tako zayebano provalio...
idi smisli nesto za 8. razred...![]()

Da mi je znati tko te plaća da visiš ujutro na forumu. Mora da dobro obrađuješ svog šefa. Čovjek je zadovoljan.![]()
Mladić je, prema Hillu, bio ponosan na svoju reputaciju okrutnog čovjeka.
"On je zaklao svinju pred nizozemskim zapovjednikom kako bi pokazao svoju sklonost ka brutalnosti", dodao je Hill, koji je sudjelovao u postizanju Dejtonskog sporazuma, a potom bio i izaslanik SAD-a za Kosovo 1998. i 1999. godine.
Ocigledno neandertalac,covece neznas citatiMa ti si dođoš kmoji je pobegao i došao u Srbiju. Država ti je dala penziju i stan ili kuću . Napaćeni krajišnik.![]()
rekoh SRBIN IZ SRBIJE a ti si 100km udaljeno od ZG iz neke vukojebine 

Da mi je znati tko te plaća da visiš ujutro na forumu. Mora da dobro obrađuješ svog šefa. Čovjek je zadovoljan.![]()

Christopher Hill lupa za medalju.
Na balkanu nema ko nije zaklao neku zivotinju, (ako nista drugo bar kokosku).
Da bi je pojeo moras da je zakoljes.

Тадић немаСтиди се, Србијо!
Живео српски херој Ратко Младић! Хвала ти за све!
lepo si se naspricala, drakula te bas lepo obradio 
Ocigledno neandertalac,covece neznas citatirekoh SRBIN IZ SRBIJE a ti si 100km udaljeno od ZG iz neke vukojebine
Nisam penzioner ali mogu da ti pevam samo onu STA BI DAO DA SI NA MOM MESTU
Haj malo edukuj se da ne lupas ki otvoren prozor tu tvoju seljacku demagogiju![]()
Rođeni zagrebčanin.
Ako si ti s neke planine iz Srbije i čuvaš ovce, ja sam iz ZG.Rođeni zagrebčanin.
![]()
Ti da si iz Zagreba onda bi svakako znao da si u stvari Zagrepčanin.

Ako si ti s neke planine iz Srbije i čuvaš ovce, ja sam iz ZG.Rođeni zagrebčanin.
![]()
ja sam Berlina kao i ti iz ZG 
..a mozda se sicas kako je Milosevic pozvao sve izbjeglice da napuste HRVATSKU...!!..u dogovoru sa vasom vrhuskom iz srpske krajine.!!!!