- Poruka
- 1.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve pilot ima veze sa celom situacijom?
Drustvo optuzenih zlocinaca se kompletira u Hagu ,.Sve se placa sve se vraca,
Nema sto da se frustriras,ako bude nevin vratit ce se mada ocekujem da ga ceka dozivotna haska celija,......
Naravno da nema veze,meni,pilot sa celom situacijom.Vec rvat mu celiva ruku sto je odvezao Mladica u zatvor,pa me je izazvao da mu odgovorim.

da...to sam ja frustrirana...ocigledno....haha
Zločinačka organizacija SANU ponovo na sceni, slijedi Memorandum SANU 2
Nedjelja, 27 Ožujak 2011 21:46 Zona sumraka
Dvadeset pet godina poslije objavljivanja zloglasnog Memoranduma Akademije nauka i umetnosti Srbije, a koji je bio platforma za razbuktavanje srpskog nacionalizma koji je doveo do ratova i velikih zločina na Balkanu, srpska intelektualna elita ponovno predvođena Dobricom Ćosićem ponudila je trenutnim vladarima Srbije novi dokument -Memorandum SANU II. Kapitalni cilj -odvajanje RS-a od BiH.
MEMORADNUM SANU II
-Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju;
-Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike Srpske kojem se sudi u Haškom tribunalu;
-Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima;
-Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja;
-Insistirati na zatvaranju Haškog tribunala i na suđenju generalu Ratko Mladić pred domaćim pravosuđem;
-Destabilizovati vlade susjednih država, provocirati unutrašnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije;
-Pomagati otcjepljenje Republike Srpske;
-Insistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciji srpskih zajednica u državama regiona u unitarnu, svesrpsku zajednicu;
-Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
MEMORANDUM SANU (1986)
Evo šta je sadržao dokument SANU koji se smatra intelektualnom najavom agresivnog srpskog nacionalizma i krvavih ratova na Balkanu:
- granice Srbije nisu u skladu s etničkim sastavom i kao takve one se trebaju prekrajati jer, prema Memorandumu, Ustav iz 1974. je nanio mnogo štete Srbiji, zbog stvaranja autonomnih pokrajina Vojvodine i Kosova, razvodnjavanje federacije, kao i zbog "umjetnih" administrativnih granica koje ne predstavljaju "pravu" sliku
- ugroženost srpskog naroda od strane drugih naroda unutar SFR Jugoslavije: asimilacija, iskorištavanje, istjerivanja, nemogućnost izražavanja, marginalizacija u političkoj, ekonomskoj, kulturnoj i naučnoj sferi
- jačanje antisrpskih snaga unutar SFR Jugoslavije (Hrvati, Albanci)
- potreba za brzom akcijom da se spriječi propadanje Srbije i srpskog naroda.
Memorandum SANU imao je dalekosežan uticaj na razvoj nacionalizma u Srbiji, ali i direktan uticaj na Slobodana Miloševića koji je ideje izložene u Memorandumu pokušao provesti u djelo: antibirokratska revolucija i ideja o velikoj Srbiji koja je kasnije bila uzrok rata u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i na Kosovu.
Autori Memoranduma su akademici Pavle Ivić, Antonije Isaković, Dušan Kanazir, Mihajlo Marković, Dobrica Ćosić, Dejan Medaković, Vasilije Krestić, Ivan Maksimović, Kosta Mihajlović...

Memorandume sam pokupio sa web sajta elektronskog casopisa,..... http://www.neznase.ba/zona-sumraka/...onovo-na-sceni-slijedi-memorandum-sanu-2.html
SANU Momeorandumi su samo nastavak kontinuiteta velikosrpske politike jos iz vreman Nacertanija,.....http://www.camo.ch/nacertanije.htm
...iskreno cu ti reci da to nema pojma sa zivotom...a ti kako hoces....ovaj mamorandum je nesto napisan... ne bas u duhu srpskog jezika.....
Preuzeo sam ga sa elektronskog web sajta,...... http://www.neznase.ba/zona-sumraka/...onovo-na-sceni-slijedi-memorandum-sanu-2.html
Memorandum je samo nastavak kontinuiteta velikosrpske politike jos iz vremena Nacertanija http://www.camo.ch/nacertanije.htm
taj memorandum nikada nije usvojen...kao sto rekoh, osim sto je ovo falsifikat samo po sebi, sve zajedno pojma nema sa zivotom...ali kako hoces...
Samo se radilo po prvom devedesetih a sada ne nastavlja po drugom do posljednjeg Srbina ili dok Srbije ne zavrsi u Pasaluku,....
Samo se radilo po prvom devedesetih a sada ne nastavlja po drugom do posljednjeg Srbina ili dok Srbije ne zavrsi u Pasaluku,....

za 1. znam da neće uspjeti, a za pašaluk realne su šanse![]()
za 1. znam da neće uspjeti, a za pašaluk realne su šanse![]()
da...to sam ja frustrirana...ocigledno....haha

Ti si nedohebena. Zato si frustrirana.![]()
da, to je to...a sada posto si me tako zayebano provalio...
idi smisli nesto za 8. razred...![]()

Tu je negde i gotovina, rame uz rame sa mladicem sto se tiche genocida![]()
Vidi ovog 3 dimenziona iz RS sto se smeje sam svojim trulim bosanskim forama![]()
rekoh ti na cistom srpskom bre da sam
SRBIN IZ SRBIJE BRE nisam uljez kao tiKoji je to kvarnjak nevidjen,Christopher Hill! Nasao si kog da predstavis kao kompetentnog za bilo sta![]()