stawwross
Domaćin
- Poruka
- 4.769
a onda se jedno jutro probudes a turcin ,siptar i ustasa ti pokucaju na vrata tvog stana u Beogradu i saznas da Beograd vise nije u Srbiji vec podjeljen izmedju NDH i Albanije,siluju ti mater i sestru i sve vas zajedno potjeraju london da vidite svjeta.........takve bolesnike kao sto si ti treba samo odvesti par dana da zive u Kninu ili nekoj srpskoj enklavi na Kosovu ili da prosetas pristinom tek onda bi ti iz guzice doslo uglavu
e vidis...
upravo to...to nije moj problem to je problem ljudi koji su to doziveli i neka ih oni i resavaju a mene koji zivim u bgd ne treba da mesaju u to...meni to ne moze da se desi jer pre nego sto i dodju do bgd ja cu verovatno vec biti 5000km daleko i bolece me bas uvo sta se desava u bgd.
sto se tice ljudi koji zive u enklavama ili u kninu...to je njihov problem uvek mogu da odu,ali ja da ostanem bez noge ruke oka ili zivota zbog toga sto oni tamo hoce i dalje da zive iako ne mozes ni kod komsije da odes a da neko ne puca na tebe,neka hvala
evo ti primer
u americi recimo,nisam ljubitelj amerike da ne mislis da je hvalim zbog toga,dakle u americi imas veliku fabriku oko te fabrike se napravi grad od ljudi koji rade u njoj,taj grad ima recimo 50000 stanovnika,fabrika propadne i u roku od god dana to je mrtav grad nikoga vise nema da tu zivi svi se odselili...
knin je bio srpski poginulo je ko zna koliko ljudi proterano 300000 i sta nista nije vise srpski
Бриљантно
Само мозак са слабим процесором несепособан за обављање више функција је толико биљантан.
Изгледа да то нема везе са смехом и Лејкресима