Ratko Mladić heroj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a onda se jedno jutro probudes a turcin ,siptar i ustasa ti pokucaju na vrata tvog stana u Beogradu i saznas da Beograd vise nije u Srbiji vec podjeljen izmedju NDH i Albanije,siluju ti mater i sestru i sve vas zajedno potjeraju london da vidite svjeta.........takve bolesnike kao sto si ti treba samo odvesti par dana da zive u Kninu ili nekoj srpskoj enklavi na Kosovu ili da prosetas pristinom tek onda bi ti iz guzice doslo uglavu

e vidis...
upravo to...to nije moj problem to je problem ljudi koji su to doziveli i neka ih oni i resavaju a mene koji zivim u bgd ne treba da mesaju u to...meni to ne moze da se desi jer pre nego sto i dodju do bgd ja cu verovatno vec biti 5000km daleko i bolece me bas uvo sta se desava u bgd.
sto se tice ljudi koji zive u enklavama ili u kninu...to je njihov problem uvek mogu da odu,ali ja da ostanem bez noge ruke oka ili zivota zbog toga sto oni tamo hoce i dalje da zive iako ne mozes ni kod komsije da odes a da neko ne puca na tebe,neka hvala
evo ti primer
u americi recimo,nisam ljubitelj amerike da ne mislis da je hvalim zbog toga,dakle u americi imas veliku fabriku oko te fabrike se napravi grad od ljudi koji rade u njoj,taj grad ima recimo 50000 stanovnika,fabrika propadne i u roku od god dana to je mrtav grad nikoga vise nema da tu zivi svi se odselili...
knin je bio srpski poginulo je ko zna koliko ljudi proterano 300000 i sta nista nije vise srpski

Хахаха, и ти фураш стару флоскулу, ''уживај у животу, је.би, путуј, спавај и једи немој да те интересује било шта друго'' :) Бриљантно :super: Само мозак са слабим процесором несепособан за обављање више функција је толико биљантан.

Него, што не би провео људе по париским арапским преграђима, америчким метро станицама или гетоима ил напуљским картон брдима. Не мора баш Ибица... И још нешто и поред тога што су видели насмејане студенте са свих страна света, млади Срби су звиждали насмејаним американцима а аплаудирали насмејаним русима :think: Изгледа да то нема везе са смехом и Лејкресима

aha bas su se ameri potresli..e svi ti srbi koji su zvizdali gledaju nba,evroligu,voze jeep,mercedes,znaci to se zove selektivna mrznja,
i ne mora to da bude uzivanje u zivotu...jednostavno imas svoj posao porodicu zivot i boli me uvo za probleme ljudi u enklavama,meni je njih zao i zao mi je sto jos uvek veruju da ce to da se resi,boli me uvo za sev; koreju iran irak i sve te budale koje slusaju nekog baju za predsednika a zive kao psi dok on uziva u svojoj vili

aha bas su se ameri potresli..e svi ti srbi koji su zvizdali gledaju nba,evroligu,voze jeep,mercedes,znaci to se zove selektivna mrznja,
i ne mora to da bude uzivanje u zivotu...jednostavno imas svoj posao porodicu zivot i boli me uvo za probleme ljudi u enklavama,meni je njih zao i zao mi je sto jos uvek veruju da ce to da se resi,boli me uvo za sev; koreju iran irak i sve te budale koje slusaju nekog baju za predsednika a zive kao psi dok on uziva u svojoj vili

Нису се потресли, заболе њих зато што су глупи ко рацку, ал ће отићи са утиском о неким дивљацима са Балкана који не схватају лепоте америчког сна и џипова. Банда српска је звиждала због нечег што није материјално ;)

e vidis...
upravo to...to nije moj problem to je problem ljudi koji su to doziveli i neka ih oni i resavaju a mene koji zivim u bgd ne treba da mesaju u to...meni to ne moze da se desi jer pre nego sto i dodju do bgd ja cu verovatno vec biti 5000km daleko i bolece me bas uvo sta se desava u bgd.
sto se tice ljudi koji zive u enklavama ili u kninu...to je njihov problem uvek mogu da odu,ali ja da ostanem bez noge ruke oka ili zivota zbog toga sto oni tamo hoce i dalje da zive iako ne mozes ni kod komsije da odes a da neko ne puca na tebe,neka hvala
evo ti primer
u americi recimo,nisam ljubitelj amerike da ne mislis da je hvalim zbog toga,dakle u americi imas veliku fabriku oko te fabrike se napravi grad od ljudi koji rade u njoj,taj grad ima recimo 50000 stanovnika,fabrika propadne i u roku od god dana to je mrtav grad nikoga vise nema da tu zivi svi se odselili...
knin je bio srpski poginulo je ko zna koliko ljudi proterano 300000 i sta nista nije vise srpski

tuzno i zalosno .....sta su uradili od srbije....

Нису се потресли, заболе њих зато што су глупи ко рацку, ал ће отићи са утиском о неким дивљацима са Балкана који не схватају лепоте америчког сна и џипова. Банда српска је звиждала због нечег што није материјално ;)

kako god bice onako kako oni kazu a mi mozemo samo da ih mrzimo...mislim moze da bude i kako rusi kaze meni je sve jedno...poenta je da nece biti kako mi hocemo

Није ништа самим тим. Једнострано проглашена независност нема никакву вредност док није потврђена међунардним актима признања, а то се десило тек у јануару следеће године.
Уосталом, позивати се на било шта у овом случају је врло упитно, с обзиром да је то од почетка био договерени рат између Милошевића и Туђмана, а у извесној мери и потпомогнут од неких вањских фактора.

Овако нешто ако пишеш, морала би и да поткрепиш са
неким доказима, а не да се поведеш за рекла казала, које
је осмислила пропагандна машинерија која је радила и ради
против Србије.

Жао ми је што су се на те измишљотине примили и Срби,
несвесно или свесно,!:roll: Па, да ли знате да са оваквим причама
директно ПОМАЖЕТЕ и амнестирате *рватску од њених тадашњих злочиначких
поступака .
..:?:

.

Poslednja izmena:
e vidis...
evo ti primer

Samo prochitaj par puta twoj post, i razmisli malo globalnije, i jawitje ti se samo... tuzhno je da mozhesh da kazhesh owako nestho. Slazhem se jedino za owe enklawe da su manje wishe izgubljene. ali znash kako mozhesh ti da bezhish koliko hotjesh, ali chim jedan deo ode, oni idu na drugi... Kuga se neprestano shiri, i ok je to za sebe tjesh natji utochishte.
Ali niti tjesh uraditi neshto shto ej prawedno, niti tje twoja detza imati swetlu budutjnost. Ne mozhe se wazda bezhati

Samo prochitaj par puta twoj post, i razmisli malo globalnije, i jawitje ti se samo... tuzhno je da mozhesh da kazhesh owako nestho. Slazhem se jedino za owe enklawe da su manje wishe izgubljene. ali znash kako mozhesh ti da bezhish koliko hotjesh, ali chim jedan deo ode, oni idu na drugi... Kuga se neprestano shiri, i ok je to za sebe tjesh natji utochishte.
Ali niti tjesh uraditi neshto shto ej prawedno, niti tje twoja detza imati swetlu budutjnost. Ne mozhe se wazda bezhati

a kakvu buducnost imaju moja deca u zemlji gde je nikolic glavna opcija,gde ****** i svi ostali ne mogu da setaju ulicom,gde odes na utakmicu i ubiju ti dete,gde te zaustavi milicija i puca u glavu,gde na svim kanalima 24 sata se slusa samo 1 stvar i samo ta stvar je bitna...e vidis meni to nije bitno tj mozda je tebi to cudno ali mene bas zabole za kosovo ,knin banjaluku cak i za zajecar kursumliju i ostala mesta jer tamo u zivotu necu otici...ok ja sam drzavljanin ove zemlje i zao mi je sto zbog toga moram da trpim i da se stiskam vec 20g...e vidis pun mi je ku-rac stiskanja i sankcija bilo koje vrste
JEDINO HOCU DA ME NIKO VISE NISTA NE PITA
i ja glasam za to i moja porodica i vecina mojih prijatelja

Нису мртве већ празне душе, па попуну те празнине виде у Риму, Паризу и НБА утакмици. Заиста трагично.

pa vidi tuzno je sto ti tu prazninu zelis da popunis ratom ili...ja je punim tim stvarima stvarno me manastiri ne zanimaju...ali to je moj izbor,tvoj izbor je to i ja ne mislim da si ti los zbog toga,jednostavno su nam prioriteti drugaciji

a kakvu buducnost imaju moja deca u zemlji gde je nikolic glavna opcija,gde ****** i svi ostali ne mogu da setaju ulicom,gde odes na utakmicu i ubiju ti dete,gde te zaustavi milicija i puca u glavu,gde na svim kanalima 24 sata se slusa samo 1 stvar i samo ta stvar je bitna...e vidis meni to nije bitno tj mozda je tebi to cudno ali mene bas zabole za kosovo ,knin banjaluku cak i za zajecar kursumliju i ostala mesta jer tamo u zivotu necu otici...ok ja sam drzavljanin ove zemlje i zao mi je sto zbog toga moram da trpim i da se stiskam vec 20g...e vidis pun mi je ku-rac stiskanja i sankcija bilo koje vrste
JEDINO HOCU DA ME NIKO VISE NISTA NE PITA
i ja glasam za to i moja porodica i vecina mojih prijatelja

Скучен си у свој сужени живот и плитки мозак и заболе те пиша. Такво стање омогућава поглед кроз кључаоницу, без могућности отварања врата... Ех те благодети либералне мисли...

Скучен си у свој сужени живот и плитки мозак и заболе те пиша. Такво стање омогућава поглед кроз кључаоницу, без могућности отварања врата... Ех те благодети либералне мисли...

ok,hajde molim te prosvetli me i otvori ta vrata da vidim sta to propustam..eto kreni redom

pa vidi tuzno je sto ti tu prazninu zelis da popunis ratom ili...ja je punim tim stvarima stvarno me manastiri ne zanimaju...ali to je moj izbor,tvoj izbor je to i ja ne mislim da si ti los zbog toga,jednostavno su nam prioriteti drugaciji

Твоје подметање баналних глупости је трагикомично... Избор ти нико не спори, у демократији су дебили најзахвалније бирачко тело.

postoje univerzalni prioriteti druze, to nisu stvari ukusa. da zastitis bliznje, majku oca, brata, komsiju, SUNARODNIKA koga zele da prikolju ili isteraju iz kuce zato sto je isto sto i ti - Srbin, valjda je to ljudski neki prioritet nad prioritetima, zar ne?

kako stojis sa tom logikom?

O temi imaju pravo da pricaju samo oni koji su bili u datoj ili vrlo slicnoj situaciji....sve ostalo je jalovo teoretisanje....svi generali posle bitke...a o zrtvovanju ljudi radi medijske slike smo bar dovoljno naucili...
maloletni heroji iz fotelja ispred kompjutera bolje da ne pricaju...
herojstvo ratnih huskaca se lepo pokaze kad su njihove pozadine u pitanju....

General biti je ogromna odgovornost, ako nije hteo da prihvati odgovornost mogao je da se povuce pre iz sluzbe.
Kukavica, izdajnik.

to sto je kukavica, izdajnik, ili kako neki kazu, heroj... ne menja cinjenicu da nije covek. da je iole covek on bi,ako vec ne sme da se preda, izvrsio samoubistvo u sred BG samo da se njegova zemlja godinama ne ucenjuje. pet miliona da bude sankcionisano zbog jedne osobe... to nema nigde

ok pricaj to onome sto je sekao sebi prste ili ovima sto hoce da se zapale..ne verujem da je to radio zbog kosova i knina

Превише ствари ти се манта по глави, а никако да их искординишеш у целину, па ти се често дешавају нонсенси, на омраженом енглеском. Какве ово везе има са изумирањем пингвина :roll: Са штрајковима радника имају везе само амерички полтрони на власти које заболе да нешто раде јер им се осладио положај.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back