Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Da si malo bolje pratio suđenja u Haagu vidio bi da su se te snimke pokazale ispravne, jer je jedan mještanin pomogao istražiteljima kao i Dražen Erdemović da se pronađu neke od masovnih grobnica a po snimcima su pronađena još neka mjesta gdje su ljudi bili pokopani ali i izmješteni sa tih prvih grobnica.
Naravno da je moguće da su u toj komisiji bili i pripadnici CIA i FBI, pa valjda znaš da 99% američkih državljana koji su po svijetu su direktno ili indirektno i operativci.
Ima i previše materijalnih dokaza da bi se sad pričale priče ili izmišljale teorije zavjera.
Па колико су релевантни подаци што их сервира ЦИА ако је конгрес САД оптужио ЦИА-у да лаже ?
Ево утиска тадашње главне тужитељке Међународног кривичног суда за Југославију и Руанду о тадашњем директору ЦИА-е:
Tenet je primijetio da ga Karadžić podsjeća na sicilijanskog plaćenog ubojicu. To mi se učinilo ironičnim. Znam ponešto o sicilijanskim plaćenim ubojicama, a Tenet, koji je imao izbočenu vilicu i bio podrijetlom Grk, zračio je mediteranskom strašću, arogantnošću i drugim svojstvima sicilijanskih razbojnika. To mi se svidjelo, jer su takva svojstva neophodna svakom šefu špijunske organizacije želi li uspješno obavljati svoj posao.
Carla Del Ponte i Chuck Sudetic
GOSPOĐA TUŽITELJICA: SUOČAVANJE S NAJTEŽIM RATNIM ZLOČINIMA I KULTUROM NEKAŽNJIVOSTI