Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Milosevic je potpisao sporazum u Dejtonu i uveo sankcije Srbima preko Drine (sto mislim da je odvratno). Znaci, Srbija u Mlatkovim zlocinima nije ucestvovala. Tako je presudio i Haski Tribunal.

Poslednja izmena:
A ne mislis mozda da ces dobiti etiketu genocidnog naroda cim zavrse sa Mladicem u hagu?

Posto si vec dobio nezvanicnu etiketu da si genocidan. Ovaj put ces dobiti onu pravu ZVANICNU i nadam se da znas sta znaci kada to ozvanice.

To znaci da si ti kriv za sve i da moras da placas zbog toga? Jesi rad da ulazis u EU i da placas malim muslimanima nove skole, bolnice, kuce , stanove iz svog dzepa?

Mi smo teret toga skinuli sa svojih ledja politicki time sto smo sklonili Slobu sa vlasti i time smo svetu pokazali da mi nismo krivi kao narod jer nas je on terorisao i slao nas u ratove koje mi nismo zeleli
Kriv za rat je bivsi sistem a mi smo mlada demokratska drzava koja je spremna da radi na rasvetljivanju onoga sto je bivsi rezim uradio i tome se bukvalno peremo dobrog dela odgovornosti... onaj koji je pravio gluposti ce biti iza resetaka a mi smo obicni civili koji smo bili prinudjeni da zivimo pod Slobom i morali smo da idemo u ratove jer je sistem bio takav da je moralo da se ide u vojsku kako nebi zaglavili u zatvoru zbog neodazivanja drzavi...

Mislila sam na domace ratove. Za 1999. bi oni nama trebalo da plate.

Па имаш књиге новинарског истраживања која су врло озбиљна и утемељена.

Profesor Erih Smit Enbom u svojoj knjizi "Ratnici u senci", iznosi ozbiljne prigovore na racun ministra inostranih poslova Klausa Kinkela, njegovog rada u tajnoj sluzbi i njegovog odnosa prema jugoslovenskom pitanju. Najvaznija teza ove knjige je da je Kinkel svojevremeno, kao sef nemacke tajne sluzbe BND, planski radio na razbijanju Jugoslavije, uz pomoc hrvatskih fasistickih grupa u egzilu. To je bila teska optuzba koja je 1995. bacila kriticko svetlo na nemacko samostalno istupanje pri priznavanju Hrvatske u decembru 1991, koje se nije dopalo nijednoj zemlji NATO-a, i ne samo na njega.

Milosevic je poptpisao sporazum u Dejtonu i uveo sankcije Srbima preko Drine (sto mislim da je odvratno). Znaci, Srbija u Mlatkovim zlocinima nije ucestvovala. Tako je presudio i Haski Tribunal.

У америчкој војној авио бази, а Повеља УН јасно каже да ниједан међународни уговор није валидан ако је у изглед претходно стављена употреба силе, то је уведено због праксе Трећег Рајха и осталих Сила Осовине да врше претње како би остварили реалност на терену (Судети, Данцинг...).

Mi smo teret toga skinuli sa svojih ledja politicki time sto smo sklonili Slobu sa vlasti i time smo svetu pokazali da mi nismo krivi kao narod jer nas je on terorisao i slao nas u ratove koje mi nismo zeleli
Kriv za rat je bivsi sistem a mi smo mlada demokratska drzava koja je spremna da radi na rasvetljivanju onoga sto je bivsi rezim uradio i tome se bukvalno peremo dobrog dela odgovornosti... onaj koji je pravio gluposti ce biti iza resetaka a mi smo obicni civili koji smo bili prinudjeni da zivimo pod Slobom i morali smo da idemo u ratove jer je sistem bio takav da je moralo da se ide u vojsku kako nebi zaglavili u zatvoru zbog neodazivanja drzavi...

И тај квалитет је препознат на вријеме и награђен отимањем дијела територије зарад прављења државе шиптарских козојебачких племена, погромом Срба на КиМ-у?

:klap:

To sve stoji, zato sam i napisala da je odmah (pre 1990) trebalo platiti lobiste i dici galamu.

Не јер газде са Запада воде игру не политичари, а они Србе сматрају Русима Балкана довољно ти је само да Џорџ Буш Старији Србе сматра парјанима (каста брђана у Индији).

http://3.***************/_uy9QWMOL7QI/R5OsJppTUmI/AAAAAAAACD0/Ok9uHywTZ90/s320/reinhard-gehlen.gif

ген. мајор Рајнхард Гехлен у средини

Excerpted from:
The John Birch Society & Council for National Policy

Radio Liberty and Radio Free Europe, both of which had been established by Reinhard Gehlen and funded by the CIA.
Радио Слобода и Радио Слободна Европа, које је основано од стране Рајнхард Гехлена и финансирана од стране ЦИА.

http://watch.pair.com/jbs-cnp.html

Poslednja izmena:
И тај квалитет је препознат на вријеме и награђен отимањем дијела територије зарад прављења државе шиптарских козојебачких племена, погромом Срба на КиМ-у?

:klap:
Uzalud su krečili.Idioti si idioti a plemena neće nikad imati funkcionalnu državu.Jedino će oni imati tržište za pranje novca dok ne usavrše bolji model za istu namenu.

Дакле Барте, ето ако лажу Кошарац и Дукић, не лажу ваљда сви ови Срби са ових постова које сам ти поставио? Или лажу по теби? Али не због изјава, већ зато што су Срби, напиши да знамо на чему смо. ;)
Da li je Srbin i onaj Graonić što je izjavio na pres konferenciji a prenijeli svi mediji, da te podsjetim:

Graonić je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je, prema evidenciji Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite, registrovano 22 368 poginulih u proteklom otadźbinskom ratu, od čega 20 903 borca Vojske RS i 1 405 civilnih žrtava.

Sve ovo što si postavio počinje sa riječima "sumnja se" da su posmrtne ostatke srpskih civila odvozili u Potočare, halo radi se o običnoj propagandi i pokušajima negiranja genocida, namjerno širenje mržnje i stvaranje pometnje.
Džaba im svi pokušaji i njihova pisanja o "sumnji" kada je sve otkriveno, dokazano i mnogi osuđeni.

Uzalud pokušavaš od mene napraviti "srbomrzca" jer to nikad nisam bio niti ću biti jer čestitih i poštenih Srba imam u familiji, dosta prijatelja i poznanika.

Nažalost ima ih i onih koji su suprotnost od pojma "dobar čovjek" a takvi i dalje žive samo da bi mrzili, širili mržnju, lagali i izmišljali. Bitno je da ih normalni ljudi ne shvataju ozbiljno niti se takvi nešto pitaju, oni su poznati i lako ih je demantovati kao što su ih već u nekoliko navrata sudovi demantovali i uhvatili u laži.

Ti se zapitaj zašto stalno postavljaš takve neprovjerene i demantovane priče takvih manipulatora.

Da li je Srbin i onaj Graonić što je izjavio na pres konferenciji a prenijeli svi mediji, da te podsjetim:

Graonić je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je, prema evidenciji Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite, registrovano 22 368 poginulih u proteklom otadźbinskom ratu, od čega 20 903 borca Vojske RS i 1 405 civilnih žrtava.

Sve ovo što si postavio počinje sa riječima "sumnja se" da su posmrtne ostatke srpskih civila odvozili u Potočare, halo radi se o običnoj propagandi i pokušajima negiranja genocida, namjerno širenje mržnje i stvaranje pometnje.
Džaba im svi pokušaji i njihova pisanja o "sumnji" kada je sve otkriveno, dokazano i mnogi osuđeni.

Uzalud pokušavaš od mene napraviti "srbomrzca" jer to nikad nisam bio niti ću biti jer čestitih i poštenih Srba imam u familiji, dosta prijatelja i poznanika.

Nažalost ima ih i onih koji su suprotnost od pojma "dobar čovjek" a takvi i dalje žive samo da bi mrzili, širili mržnju, lagali i izmišljali. Bitno je da ih normalni ljudi ne shvataju ozbiljno niti se takvi nešto pitaju, oni su poznati i lako ih je demantovati kao što su ih već u nekoliko navrata sudovi demantovali i uhvatili u laži.

Ti se zapitaj zašto stalno postavljaš takve neprovjerene i demantovane priče takvih manipulatora.

Не знам зашто нису усаглашени подаци са званичним подацима МУП-а РС.

Тамо јасно стоји да је евидентирано преко 2000 жртава у Сарајеву, као и одређен број починилаца, који никада нису процесуирани.

За многе се никада неће утврдити гдје су убијени и гдје су сакривени лешеви. Ви то и опструишете и кријете.

Све оне Србе на постовима чије сам изјаве цитирао ти си назвао лажовима и манипулаторима. Зато што су Срби и зато што ваше злочине и српске жртве кријете као змија ноге.

Рекао сам већ много пута али да закључим дискусију са тобом, јер негираш све српске изворе:

"Потомци усташких кољача су се показали ништа мање крволочним од својих предака."

Са таквима нема суживота, нити ће га икада бити.

a ZASTO NEMA UDRUZENJA BORACA REPUBLIKE SRPSKE DA SE ODERDI ZVANICNO PREMA GENERALU MLADICU..??
Вероватно, зато што се не мора потезати и коментарисати свака ствар на коју укажу британски и амерички амбасадор, за разлику од овдашње гмизавачке власти. Многе ствари се ладно искулирају.Хеби га ово је неоплазам ал шта 'ш.

Austrijski specijalci hapsili "lažnog" Mladića u Beču!

Austrijske specijalne jedinice "Kobre" upale su prošle subote u stan muslimana Avde Saračevića (62) misleći da su pronašli Ratka Mladića, objavio je "Dnevni avaz". Prema navodima ovog lista, policija Austrije dobila je informaciju da se Ratko Mladić, za kojim je Srbija raspisala nagradu od 10 miliona evra, krije u Beču i to pod muslimanskim imenom

Saračević, koji sa suprugom Munirom u Beču živi 18 godina, priča i da su mu policajci rekli da mnogo liči na Ratka Mladića i da bi sa kokardom na glavi bio isti kao bivši komandant Vojske RS.
- Sve se dešavalo u subotu po podne. Dok smo se odmarali, oko 15.20 sati, neko je pozvonio na vrata. Supruga je povikala da je došla policija. Bili su to specijalci, "Kobre". Moju Muniru odmah su izvukli napolje i protutnjali kroz stan. Pretresali su sobu, hodnik, WC... Meni su rekli da ne mrdam! Imali su svu opremu, oružje, lisice... Došli su da me hapse, a pre toga opkolili su i celu zgradu. Pošto su specijalci izašli, došla su dva policajca u civilu i uzeli mi pasoš. Pokazali su mi fotografije i tvrdili da veoma ličim na Ratka Mladića, navodno iz profila. Pokazali su mi i Mladićevu sliku s kokardom i šajkačom. Kazali su da bih, kada bi mi stavili kokardu, i ja bio isti Mladić - priča Saračević.
...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...cijalci+hapsili+"lažnog"+Mladića+u+Beču!.html

:lol::rotf::rotf::rotf:

А што би то радили?

pa recimo da oni imaju po meni najvise prava da donose sud o generalu...nakon njih to je repubila srpska za koju je najvise on zasluzan...tek tada bi po meni smela da se oglasi republika srbija....ako srbija nema kapacitet da se izbori sa likom i delom generala mladica neka mu lepo oduzme drzavljanstvo /samo njemu ne i porodici/ pa da lepo general zna na cemu je...

Austrijski specijalci hapsili "lažnog" Mladića u Beču!

Austrijske specijalne jedinice "Kobre" upale su prošle subote u stan muslimana Avde Saračevića (62) misleći da su pronašli Ratka Mladića, objavio je "Dnevni avaz". Prema navodima ovog lista, policija Austrije dobila je informaciju da se Ratko Mladić, za kojim je Srbija raspisala nagradu od 10 miliona evra, krije u Beču i to pod muslimanskim imenom

Saračević, koji sa suprugom Munirom u Beču živi 18 godina, priča i da su mu policajci rekli da mnogo liči na Ratka Mladića i da bi sa kokardom na glavi bio isti kao bivši komandant Vojske RS.
- Sve se dešavalo u subotu po podne. Dok smo se odmarali, oko 15.20 sati, neko je pozvonio na vrata. Supruga je povikala da je došla policija. Bili su to specijalci, "Kobre". Moju Muniru odmah su izvukli napolje i protutnjali kroz stan. Pretresali su sobu, hodnik, WC... Meni su rekli da ne mrdam! Imali su svu opremu, oružje, lisice... Došli su da me hapse, a pre toga opkolili su i celu zgradu. Pošto su specijalci izašli, došla su dva policajca u civilu i uzeli mi pasoš. Pokazali su mi fotografije i tvrdili da veoma ličim na Ratka Mladića, navodno iz profila. Pokazali su mi i Mladićevu sliku s kokardom i šajkačom. Kazali su da bih, kada bi mi stavili kokardu, i ja bio isti Mladić - priča Saračević.
...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...cijalci+hapsili+"lažnog"+Mladića+u+Beču!.html

:lol::rotf::rotf::rotf:

a jel mladic nosio kokardu..??

pa recimo da oni imaju po meni najvise prava da donose sud o generalu...nakon njih to je repubila srpska za koju je najvise on zasluzan...tek tada bi po meni smela da se oglasi republika srbija....ako srbija nema kapacitet da se izbori sa likom i delom generala mladica neka mu lepo oduzme drzavljanstvo /samo njemu ne i porodici/ pa da lepo general zna na cemu je...

Što će njemu državljanstvo kad se ionako skriva

Back