Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
- Заробили су га, наредили му да клечи са рукама изнад главе, а они су из бункера извлачили и убијали његове другове, сусељане из Зута и Добретина. На крају су и њему пуцали у потиљак. Његови посмртни остаци још нису пронађени и бојим се да су завршили у Поточарима - причала је Радина супруга Драгица, која са сином живи у избеглиштву у Младеновцу, а преноси Штрбац.

http://www.enovosti.info/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=23&idnovost=16425

Биће да је Тадић, мада несвјесно, ипак одао пошту и српским жртвама, мислим на оне које су сахранили у Поточарима под муслиманским именима. :dash::dash::dash:

pa srbija treba da postoji zbog mladih,pametnih,vrednih...ako takvi odu----sta ce nam drzava..?? ako nam drzava ostane samo sa potrosenim ljudima,neodlucnim,hostaplerima i barabama...sa kriminalcima na vlasti i pored vlasti---onda je bolje da je nema...

Тако олош функционише.Шта њу брига за државу. Прво су све распродали па довели стране банке од којих имају личну корист а грађани штету, попуњавајући провизијом приватне банковне рачуне.Тако се државни капитал слио у иностранство.Сада праве штетне кредитне уговоре , опет због личног удела у банкарском сектору иако им се нуде много повољнији с неупоредиво нижим каматама.
Много су дрчни и пљачкају немилице и дрско, што наводи на размишљање да се спремају или у бег или у тоталну диктатуру.

Тако олош функционише.Шта њу брига за државу. Прво су све распродали па довели стране банке од којих имају личну корист а грађани штету, попуњавајући провизијом приватне банковне рачуне.Тако се државни капитал слио у иностранство.Сада праве штетне кредитне уговоре , опет због личног удела у банкарском сектору иако им се нуде много повољнији с неупоредиво нижим каматама.
Много су дрчни и пљачкају немилице и дрско, што наводи на размишљање да се спремају или у бег или у тоталну диктатуру.

valjda ce i slepa srbija jednom progledati...

Srbija je spašena ....... Ratko je u Rusiji ....... Eto sad može da se diše punim plućima ..... Putuj Srbijo , ka Evropi , i ne brini ....... Čeka te med , ponaosob i mlijeko , a možda bude i 'ljeba ....... Pa se , onako najedeš i mirna Bačka ... **** Sandžak , i ne interesuje te , on je negdje dole južno , ko bi o tome još vodio računa ..... Što južnije praznije su vreće , a prazna vreća teško sama stoji .......

"Ratko Mladić živi u Rusiji, gde ga drže na tacni, a priče da se skriva u Novom Beogradu su najobičnija izmišljotina obaveštajnih službi“, tvrdi školski i ratni drug najtraženijeg haškog optuženika Ratko Vučetić (67)

- Заробили су га, наредили му да клечи са рукама изнад главе, а они су из бункера извлачили и убијали његове другове, сусељане из Зута и Добретина. На крају су и њему пуцали у потиљак. Његови посмртни остаци још нису пронађени и бојим се да су завршили у Поточарима - причала је Радина супруга Драгица, која са сином живи у избеглиштву у Младеновцу, а преноси Штрбац.

http://www.enovosti.info/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=23&idnovost=16425

Биће да је Тадић, мада несвјесно, ипак одао пошту и српским жртвама, мислим на оне које су сахранили у Поточарима под муслиманским именима. :dash::dash::dash:
Da li ti je i to rekao Štrbac ?
Do kada misliš iznositi mišljenja ljudi koji su na svim sudovima popadali sa tim svojim nebulozama i izmišljotinama? Postaješ gori od njih a znamo da takve stvari još više siju mržnju ili ti je to ustvari i cilj?

Da li ti je i to rekao Štrbac ?
Do kada misliš iznositi mišljenja ljudi koji su na svim sudovima popadali sa tim svojim nebulozama i izmišljotinama? Postaješ gori od njih a znamo da takve stvari još više siju mržnju ili ti je to ustvari i cilj?

Талибан, прво одговори на питање које сам ти поставио:

Да ли је ово SF, како си описао моје постове?

На оном линку имаш и ово свједочење:

Како је убијен Мирко Деветак

Мира Деветак са три кћерке, од којих је једну родила у избегличкој колони у РС, на филму је гледала заробљавање, мучење и на крају ликвидацију супруга Мирка, несталог на Сувој међи.

- Мирко се читавих 15 година води на списку несталих. Увек сам девојчице тешила да ће тата однекуд доћи. Међутим, након што сам погледала филм и видела његово убијање, преживела сам шок. Предстоји ми да му пронађем посмртне остатке и достојно га сахраним. Да ли су их покопали на месту ликвидације, или у Цазину, Бужиму, Бихаћу или одвезли у Поточаре код Сребренице - не знам - прича Мира Деветак.

Već sam ti ranije pisao ako misliš da sam ja Taliban ti si deset puta veći jer to neprekidno i dokazuješ.

Normalan čovjek kad pročita Dukićeve, Košarčeve ili Štrbčeve izjave može samo da se dobro nasmije ili da zaplače o njihovoj prozirnosti i glupostima koje navode, pa pogledaj samo zadnju rečenicu tvog kopiranog texta : Да ли су их покопали на месту ликвидације, или у Цазину, Бужиму, Бихаћу или одвезли у Поточаре код Сребренице - не знам , da li ti znaš koliko stotina kilometara je od Cazina do Potočara, kad bi to znao i tebi bi bila smiješna ovakva izjava, ali ne to je Štrbac rekao i tako mora biti, malo morgen.
Ponovo potraži onaj link o spiskovima stradalih Srba u Sarajevu od MUP-a i Dukića pa pogledaj šta i kako su radili tj. izmišljali i preuveličavali.

Konstantno postavljaš neke njihove nebuloze koje su na sudovima dokazane kao izmišljotine i neistine.

Boli me q za Ratka...
Al' ne kapiram ljude koji su od njega stvorili arhetip sveca... tipa... on je olicenje pravog Srbina, borca za slobodu, "srpskog inata" kako se neko izrazio...
Hebotee, da chovek ne poveruje...
Od toliko stvarnih i pravih boraca za slobodu i pravdu, budale su nasle da se dive onom sa kalashnjikovom u rukama....
Da nishta drugo nije uradio, da nijednog civila nije ubio niti naredio ubistvo, samo da je drzao grad pod opsadom onoliko vremena, drzeci nevine ljude u strahu... je dovoljan dokaz o kakvom psihopati je rech.
Nadam se da ce biti brzo uhvacen i priveden pravdi... za dobrobit svih nas.. i onih koji u njemu toboze vide "idola".

Već sam ti ranije pisao ako misliš da sam ja Taliban ti si deset puta veći jer to neprekidno i dokazuješ.

Normalan čovjek kad pročita Dukićeve, Košarčeve ili Štrbčeve izjave može samo da se dobro nasmije ili da zaplače o njihovoj prozirnosti i glupostima koje navode, pa pogledaj samo zadnju rečenicu tvog kopiranog texta : Да ли су их покопали на месту ликвидације, или у Цазину, Бужиму, Бихаћу или одвезли у Поточаре код Сребренице - не знам , da li ti znaš koliko stotina kilometara je od Cazina do Potočara, kad bi to znao i tebi bi bila smiješna ovakva izjava, ali ne to je Štrbac rekao i tako mora biti, malo morgen.
Ponovo potraži onaj link o spiskovima stradalih Srba u Sarajevu od MUP-a i Dukića pa pogledaj šta i kako su radili tj. izmišljali i preuveličavali.

Konstantno postavljaš neke njihove nebuloze koje su na sudovima dokazane kao izmišljotine i neistine.

Још увијек чекам одговор на моје питање. Дакле? Да ли је онај снимак SF, можда?

Друга ствар, из Сарајева сте возили лешеве Срба у Поточаре, исто тако и из других дијелова бих. Никакве везе нема удаљеност од Сребренице. На тај начин кријете ваше злочине и лешеве Срба које сте побили.

Него, твој коментар на онај видео је? Оптужио си ме да измишљам и покушао изврнути ствари али неће моћи.....талибан.

Још увијек чекам одговор на моје питање. Дакле? Да ли је онај снимак SF, можда?

Друга ствар, из Сарајева сте возили лешеве Срба у Поточаре, исто тако и из других дијелова бих. Никакве везе нема удаљеност од Сребренице. На тај начин кријете ваше злочине и лешеве Срба које сте побили.

Него, твој коментар на онај видео је? Оптужио си ме да измишљам и покушао изврнути ствари али неће моћи.....талибан.
МАРКО МИКЕРОВИЋ, РАТНИ СУДИЈА-ПОРОТНИК ОКРУЖНОГ ВОЈНОГ СУДА У САРАЈЕВУ

У САРАЈЕВУ УБИЈЕНО 10.000 СРБА!

Српски ловац на муслиманске злочине у Сарајеву располаже подацима да је од близу 10.000 убијених Срба у Сарајеву, само у Казанима завршило око 2.500. Чека хашке оптужнице против Бошњака

Ewa T. i ostali svjetski demografi su 12 godina radili na popisu poginulih u ratu u BiH i cifre su ti poznate ali ne ti i dalje negiraš rad tih stručnjaka (a njihov izvještaj je postao zvanični dokument UN-a) i postavljaš izjave plagijatora i dokazanih lažljivaca jer su njihove nebuloze odbili svi sudovi i rekli da su to obične laži i preuveličavanja (postavljao sam ti već te linkove i izjave).

Kazani laži
Sarajevski Srbi po Marku Mikereviću

Marko Mikerević je u svojoj knjizi Sarajevski kazani smrti među Srbe ubijene ili nestale u Sarajevu uvrstio čak 411 imena ljudi iz drugih gradova BiH: iz Mostara 34, Bihaća i Sanskog Mosta po 19, Goražda i Mrkonjić-Grada po 16, Bosanskog Broda 15, Zavidovića, Bosanske Krupe i Bosanskog Petrovca po 12, Ključa 11, Banovića, sa Ozrena i iz Tuzle po deset, iz Kupresa, Konjica i Grahova po devet, iz Zvornika, Drvara, Dervente i Srebrenice po osam, iz Zenice sedam, Čapljine, Donjeg Vakufa i Jajca po šest, Bratunca i Modriče po pet, Banje Luke i Brčkog po četiri, Gradačca, Lukavca, Šipova, Maglaja i Trebinja po tri, Doboja, Kalesije, Kladnja, Žepča, Dvora, Visokog, Trnova, Orašja, Srebrenika i Bijeljine po dva, te po jedno iz Fojnice, Vareša, Travnika, Šekovića, Korenice, Vlašića, Kaknja, Pala, Prijedora, Širokog Brijega, Novog Travnika, Odžaka, Ilijaša, Šamca, Bosanske Gradiške, Livna, Rogatice, Sokoca i Ugljevika.

Inače, Sarajevske kazane smrti promovirao je samozvani rabin Josif Atijas, pripadnik naroda koji je u povijesti bio najveća žrtva zločina, a Mikerević je svoje "djelo" dostavio Haškom tribunalu.

Znamo kako je prošlo ovo njegovo laganje u Haagu.

Što se tiče ovog snimka vidi se da je isječen ( prikazuje ono što autor želi) a ako si bio u ratu trebao bi znati da je UN bio prisutan na svim dogovorenim razmjenama zarobljenih ili poginulih vojnika i civila i da su prevozili razmjenjene, tako da sa ovim nekompletnim i prerađenim snimkom se ništa ne dokazuje, a svjedoci smo da je državni tužitelj javno u svim medijima prozvao "slične autore" montiranih snimaka jer je bilo isječaka i iz filma "Maratonci trče počasni krug".

Te priče oko odvođenja poginulih sa drugih ratišta u Srebrenicu izmislili su bolesni umovi i to je također dokazana laž na sudu, a zašto se u Srebrenici našlo ljudi iz 13 općina već sam ti objasnio (radi se o izbjeglicama iz drugih Podrinjskih općina odakle su protjerani i pokušali naći spas u Srebrenici) talibančino.

http://www.bhdani.com/default.asp?kat=txt&broj_id=412&tekst_rb=6

Poslednja izmena:
МАРКО МИКЕРОВИЋ, РАТНИ СУДИЈА-ПОРОТНИК ОКРУЖНОГ ВОЈНОГ СУДА У САРАЈЕВУ

У САРАЈЕВУ УБИЈЕНО 10.000 СРБА!

Српски ловац на муслиманске злочине у Сарајеву располаже подацима да је од близу 10.000 убијених Срба у Сарајеву, само у Казанима завршило око 2.500. Чека хашке оптужнице против Бошњака

Ewa T. i ostali svjetski demografi su 12 godina radili na popisu poginulih u ratu u BiH i cifre su ti poznate ali ne ti i dalje negiraš rad tih stručnjaka (a njihov izvještaj je postao zvanični dokument UN-a) i postavljaš izjave plagijatora i dokazanih lažljivaca jer su njihove nebuloze odbili svi sudovi i rekli da su to obične laži i preuveličavanja (postavljao sam ti već te linkove i izjave).

Kazani laži
Sarajevski Srbi po Marku Mikereviću

Marko Mikerević je u svojoj knjizi Sarajevski kazani smrti među Srbe ubijene ili nestale u Sarajevu uvrstio čak 411 imena ljudi iz drugih gradova BiH: iz Mostara 34, Bihaća i Sanskog Mosta po 19, Goražda i Mrkonjić-Grada po 16, Bosanskog Broda 15, Zavidovića, Bosanske Krupe i Bosanskog Petrovca po 12, Ključa 11, Banovića, sa Ozrena i iz Tuzle po deset, iz Kupresa, Konjica i Grahova po devet, iz Zvornika, Drvara, Dervente i Srebrenice po osam, iz Zenice sedam, Čapljine, Donjeg Vakufa i Jajca po šest, Bratunca i Modriče po pet, Banje Luke i Brčkog po četiri, Gradačca, Lukavca, Šipova, Maglaja i Trebinja po tri, Doboja, Kalesije, Kladnja, Žepča, Dvora, Visokog, Trnova, Orašja, Srebrenika i Bijeljine po dva, te po jedno iz Fojnice, Vareša, Travnika, Šekovića, Korenice, Vlašića, Kaknja, Pala, Prijedora, Širokog Brijega, Novog Travnika, Odžaka, Ilijaša, Šamca, Bosanske Gradiške, Livna, Rogatice, Sokoca i Ugljevika.

Inače, Sarajevske kazane smrti promovirao je samozvani rabin Josif Atijas, pripadnik naroda koji je u povijesti bio najveća žrtva zločina, a Mikerević je svoje "djelo" dostavio Haškom tribunalu.

Znamo kako je prošlo ovo njegovo laganje u Haagu.

Što se tiče ovog snimka vidi se da je isječen ( prikazuje ono što autor želi) a ako si bio u ratu trebao bi znati da je UN bio prisutan na svim dogovorenim razmjenama zarobljenih ili poginulih vojnika i civila i da su prevozili razmjenjene, tako da sa ovim nekompletnim i prerađenim snimkom se ništa ne dokazuje, a svjedoci smo da je državni tužitelj javno u svim medijima prozvao "slične autore" montiranih snimaka jer je bilo isječaka i iz filma "Maratonci trče počasni krug".

Te priče oko odvođenja poginulih sa drugih ratišta u Srebrenicu izmislili su bolesni umovi i to je također dokazana laž na sudu, a zašto se u Srebrenici našlo ljudi iz 13 općina već sam ti objasnio (radi se o izbjeglicama iz drugih Podrinjskih općina odakle su protjerani i pokušali naći spas u Srebrenici) talibančino.

Хахахаххаа, размјена. :hahaha: ма како да не. А видимо да су их дочекала браћа муџоси при изласку из возила УН-а. Шупљираш, само ти лоше иде.

Ја сам и прије тврдио и тврдим и сада да сте српске лешеве сахрањивали у Поточарима, а ево случајно сам нашао и ова свједочења горе која то и потврђују.

Ово прочитај, полако и пажљиво да би сконтао. ;)

Изгледа, међутим, да та заштита приватности иде предалеко, чак до апсурда, зато што се протеже на само Тужилаштво Хашког трибунала. Имамо разлога за основану претпоставку да ни Тужилаштво није прегледало ДНК доказе које преко њега ICMP судском већу нуди као материјалну потпору за доношење закључка да је у Сребреници заиста почињен геноцид масовних размера. Како другачије протумачити изјаву тужитељице у предмету Караџић, Хилдегард Ерц-Рецлаф [Hildegard Uertz-Retzlaff], која је у одговору на приговор оптуженог Караџића да је у погледу доступности ДНК материјалу изложен неравноправном третману, изјавила следеће: "ICMP није ни нама доставио ДНК. Тако да није тачно да су га они дали нама, али не другима".

ДНК анализа евентуално би могла да повеже преминулу особу са неким преживелим крвним сродником, толико јесте тачно, али то је апсолутно све што је та техника способна да постигне. Она не може да нам каже апсолутно ништа о времену и околностима смрти, а за утврђивање кривичне одговорности само то је битно. Посмртни узорци могу да потичу из било којег периода између 1992. и 1995. Особа је могла да буде стрељана, а могла је да погине у борбеним дејствима, од несретног случаја или од природних узрока. У односу на елеменат који је за правну квалификацију геноцида најбитнији – јер ова форензичка Потемкинова села дижу се искључиво у функцији доказивања те тезе – а то је да ли је особа погинула у борби од гелера, што чак није ни ратни злочин, или је као заробљеник убијена ватром из стрељачког строја, што јесте, ДНК резултати, па макар били најпоштенији и најтранспарентији, не говоре нам ништа.

Пресуда МКТБЈ у предмету Поповић и остали одражава очајање Хашког трибунала који десет година од предмета Крстић још увек нема материјалних доказа за свој налаз да је 8.000 људи погубљено у Сребреници. Суд се зато довија, он жонглира, измишља лажне доказе и служи се смешно исконструисаним непрофесионалним аргументима – али све је то узалуд. Хашки трибунал је безнадежно дискредитован. Ни декларације корумпиране скупштине Србије немогу му обезбедити легитимитет који он никада није имао.

Ne da ne želim pročitati to što si postavio bez ikakvog linka, već sam ti rekao da priznajem ono što je na sudu dokazano a ne da mi postavljaš link i tekst Karadžićeve odbrane i njihova mišljenja ili izjave koje su davno proglašene plagijatima i izmišljotinama.

Budi strpljiv pa sačekaj kraj suđenja Karadžiću a nadam se i Mladiću pa ćemo vidjeti ko govori istinu a ko je pokušavao lagati.
Opet ti kažem da ne pišeš da su ti sudovi ovakvi ili onakvi, to su otrcane teze.

Ne da ne želim pročitati to što si postavio bez ikakvog linka, već sam ti rekao da priznajem ono što je na sudu dokazano a ne da mi postavljaš link i tekst Karadžićeve odbrane i njihova mišljenja ili izjave koje su davno proglašene plagijatima i izmišljotinama.

Budi strpljiv pa sačekaj kraj suđenja Karadžiću a nadam se i Mladiću pa ćemo vidjeti ko govori istinu a ko je pokušavao lagati.
Opet ti kažem da ne pišeš da su ti sudovi ovakvi ili onakvi, to su otrcane teze.

Талибан, оно горе није изјава Караџића већ тужитељице у предмету против Караџића.

Међународна комисија за нестала лица - International Commission on Missing Persons (ICMP) основана је по налогу председника САД Била Клинтона 1996. године, само бих те питао да ли је било службеника Централне обавештајне агенције (CIA-спољнообавештајна служба САД) и Федералног истражног бироа (FBI-контаобавештајна служба САД) у комисији?
Сетелитски снимци Сребренице на које се позивала секретар САД Медлин Олбрајт пред Саветом безбедности УН потичу са сетелита који употребљава ЦИА и никада нису презентовани судији Међународног кривичног суда за Југославију и Руанду и ако је он то захтевао.

Talibančino a ko je komentira, nemoj više biti smiješan, izvlačenje iz konteksta, senzacionalizam, iskrivljavanje i ostale nečasne radnje su otkrivene kao i njihovi autori.

Нема извлачења из контекста, сасвим је јасна, чак и ти можеш разумјети њену суштину. ;)

На споменику у Поточарима наводите следеће:

"Број жртава геноцида према појединим опћинама, који није коначан."

Шта би то требало значити, да је геноцид почињен на тим општинама, да су жртве поријеклом са тих општина, или нешто треће?

Највећи манипулатори и лажови сте ви још од самог почетка сукоба. Како то може неко утврдити број жртава, у рату у бих, осим претпоставки, ако још нису истражени случајеви убистава српских цивила у Сарајеву, јер комисија коју сте формирали није ништа урадила? Како то објашњаваш?

А већ смо могли видјети да сте ви на "списак цивила страдалих приликом опсаде Сарајева" ствавили и Србе које су муслимани побили у Сарајеву!!

Објасни молим те....

Нема извлачења из контекста, сасвим је јасна, чак и ти можеш разумјети њену суштину. ;)

На споменику у Поточарима наводите следеће:

"Број жртава геноцида према појединим опћинама, који није коначан."

Шта би то требало значити, да је геноцид почињен на тим општинама, да су жртве поријеклом са тих општина, или нешто треће?

Највећи манипулатори и лажови сте ви још од самог почетка сукоба. Како то може неко утврдити број жртава, у рату у бих, осим претпоставки, ако још нису истражени случајеви убистава српских цивила у Сарајеву, јер комисија коју сте формирали није ништа урадила? Како то објашњаваш?

А већ смо могли видјети да сте ви на "списак цивила страдалих приликом опсаде Сарајева" ствавили и Србе које су муслимани побили у Сарајеву!!

Објасни молим те....

Izmišljaš i lažeš, to što pripisuješ drugim upravo je dokazano da su to radili Dukić, Košarac i drugi.
Slabo ti kopčaš, halo pa znaš li u koliko općina je prije Srebrenice urađeno etničko čišćenje, zločini i protjerivanje stanovništva i da su mnogi iz tih drugih općina otišli u Srebrenicu (poraži UN-ov izvještaj koji govori koliko je bilo izbjeglica u Srebrenici iz drugih općina, pa to uporedi sa predratnim brojem stanovnika i sve bi ti trebalo biti jasno), ali tebe ne interesuje istina već nešto drugo.

http://www.bhdani.com/default.asp?ka...412&tekst_rb=6 Čitaj ko je izmišljao i lagao

@Presretač
Potraži presude optuženim za genocid u Haagu i vidjećeš da se spominju satelitski snimci, i imaš na netu još dokaza da su ti snimci korišteni.
http://www.genocid.org/gallery.php?album=10

@Presretač
Potraži presude optuženim za genocid u Haagu i vidjećeš da se spominju satelitski snimci, i imaš na netu još dokaza da su ti snimci korišteni.
http://www.genocid.org/gallery.php?album=10

Потражио сам и пише фотографије могуће масовне гробнице.

Satelitsnimakmasovnegrobnice.JPG

Али ми ниси одговорио на питање да ли су службеници америчких обавештајних и контраобавештајних специјалних служби учествовали у ICMP коју је основао Бил Клинтон човек који је дао налог за врварску агресију на СР Југославију ?
И колико се западним шпијунима може веровати ако знамо шта се све издешавало и колика је њихова умешаност у сукобе на простору бивше Југославије ???

Poslednja izmena:
Потражио сам и пише фотографије могуће масовне гробнице.

Satelitsnimakmasovnegrobnice.JPG

Али ми ниси одговорио на питање да ли су службеници америчких обавештајних и контраобавештајних специјалних служби учествовали у ICMP коју је основао Бил Клинтон човек који је дао налог за врварску агресију на СР Југославију ?
И колико се западним шпијунима може веровати ако знамо шта се све издешавало и колика је њихова умешаност у сукобе на простору бивше Југославије ???
Da si malo bolje pratio suđenja u Haagu vidio bi da su se te snimke pokazale ispravne, jer je jedan mještanin pomogao istražiteljima kao i Dražen Erdemović da se pronađu neke od masovnih grobnica sa snimaka a po snimcima su pronađena još neka mjesta gdje su ljudi bili pokopani ali i izmješteni sa tih prvih grobnica.

Naravno da je moguće da su u toj komisiji bili i pripadnici CIA i FBI, pa valjda znaš da 99% američkih državljana koji su po svijetu su direktno ili indirektno i operativci.
Ima i previše materijalnih dokaza da bi se sad pričale priče ili izmišljale teorije zavjera.

Back