Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ratko treba da zanima Srbiju samo toliko da ga se ratosiljamo sto pre. Nit smo ga stvarali, nit podrzavali a sad trpimo zbog njega. Ko ga hebe, nek snosi posledice svojih dela, kakva god da su, a Srbi iz Bosne nek preuzmu odgovornost za njega ako zele dobro Srbiji. Pa da vidimo kako se to mi Srbi pomazemo kad je gusto....

Cuj ovo, da neko preuzme odgovornost? Kakva odgovornost? Jel kapiras da ti je tu odgovornost uvalio Amer? Ne kontam sto bi imao ikakvu odgovornost za ista?

Amer je tu da ucenjuje Srbiju, sto duze to bolje.Cim nadju Mladica, naci ce ti oni opet novu odgovornost. Ne znam samo zasto svi misle da ce predajom Mladica nesto da se desi dobro po Srbiju? Ne da nece nista da se desi dobro, nego ce se desiti josh gore, Posle sudjenja proglasice nas sve genocidnim, posto smo vec oznaceni kao genocidno udruzeno zlocinacki narod bez presude?????!!!

NE KONTAM KOME JE UOPSTE U SRBIJI U INTERESU DA SE MLADIC PREDA HAGU?!?!?!??!

Jel mislite vi na svoje pra pra pra unuke???? ili mislite samo kako da udovoljite Amerima

Cuj ovo, da neko preuzme odgovornost? Kakva odgovornost? Jel kapiras da ti je tu odgovornost uvalio Amer? Ne kontam sto bi imao ikakvu odgovornost za ista?

Amer je tu da ucenjuje Srbiju, sto duze to bolje.Cim nadju Mladica, naci ce ti oni opet novu odgovornost. Ne znam samo zasto svi misle da ce predajom Mladica nesto da se desi dobro po Srbiju? Ne da nece nista da se desi dobro, nego ce se desiti josh gore, Posle sudjenja proglasice nas sve genocidnim, posto smo vec oznaceni kao genocidno udruzeno zlocinacki narod bez presude?????!!!

NE KONTAM KOME JE UOPSTE U SRBIJI U INTERESU DA SE MLADIC PREDA HAGU?!?!?!??!

Jel mislite vi na svoje pra pra pra unuke???? ili mislite samo kako da udovoljite Amerima
А што би мислили кад је 90% форумаша на маминој сиси и татином новчанику, а многе кад мисле боли глава али снажно. Осим тога знаш како је фенси бити у тренду.

Ljudi voleli vi Mladica ili ne!

U interesu drzave Srbije je da se on nikada ne pojavi u Hagu

Kao sto Hrvatima nije bilo milo da ponovo sa Srbima prave zajednicku drzavu SFRJ onomad, interes im je bio da udju u istu kako bi bili jedini fasisti koji su pobedili u drugom svetskom ratu i da ne bi morali da odgovaraju za pokolj milion Srba. I nakon 50godina opet su ostvarili tisucljetni san. Svoju drzavu bez Srba uz pomoc Srba

Ugledajte se malo na Hrvate (definitivno znaju da rade u interesu svoje nacije, na ustrb drugih nacija pogotovo Srba)

Ljudi INTERES gledajte, necete se leba najesti od udovoljavanja Amerima i EU. A i izgubicete predajom Mladica

Koliko god ga mrzeo ili voleo (bio KRIV ili NE) interes mora da nam bude isti

Poslednja izmena:
67672_144953142218276_100001107736935_214875_3820195_n.jpg

Na kolena pred svemocnim !!
Pogled u zemlju,ko se drzne da mu uhvati pogled umrece u najgorim....a ne, to je vec bilo.
Nista onda,neka im sluzi za nauk.

Petu opciju treba prepraviti u : 'Narod ga voli, jer je narod jedna retardirana, idiotska i bolidska smesa praznih glava, i istrosenih nervnih celija'
Opet si pio drogu.
Ili si se mozda samo zbunio.
Pa da,bice da je potonje u pitanju,navikao si da mahom na ovom pdfu provejajvaju teme o Botletu i tu i tamo poneka o onom praskastom podlizurcu,pa si nako, po inerciji opleo po bezlicnoj masi.
A mozda si samo pio drogu.

Back