nemoj me hebat,...ali da će norveška povisiti cijene struje zbog nedostataka ruskog gasa...?...nisu li govorili da dok je norveške nema zime...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On nije dao negativan komentar, vec je pozivao na ubistvo predsjednika, sto je kazneno djelo skoro svuda.
Većina foruma se smije na debilne provale zx16, dok u stvarnosti tako samo čuva živu glavu.
To je bilo pre specijalne operacije.Колико се сећам услова је било више, а демилитаризација у суштини значи да Украјина као држава неће постојати и да ће бити руска прћија. На то нико не може да пристане.
Šije, plete, svira na klaviru.У време СССР-а деци је посвећивана посебна пажња. Изграђена су силна одмаралишта и кампови на територији те огромне земље. Ишло се до таквих детаља да је храна за обданишта и школе пролазила посебну контролу.
Био државни стандард ГОСТ за производе. И данас Руси гледају етикете и ако пише на салами, виршлама, јогурту... да је по ГОСТ-у то ће радије купити.
Посебно се водила пажња о васпитању. Рецимо, моја супруга која је одрасла у време СССР-а шије, плете, уме да поправи мање кварове у стану, свира на клавиру. Све је то био део школског програма.
У камповима су учили о природи све до преживљавања јер се никада не зна да ли сутра може бити рата. Руске жене ће у свакој ситуацији умети да се снађу.
У последњих 20 година то се изгубило и имају гомилу идиота. То се мора променити.
Већ су укинули Болоњу и враћају се свом старом и провереним систему школовања који им је давао врхунске стручњаке.
Slažem sa da Putin razmišlja o drugim uslovima. Budući da se trodnevna vojna operacija raspala kao ruski tenk u Donbasu, Putin je odustao o denacifikacje i demilitaricje Ukrajine i nasilnog micanja narkomana s vlasti, nego se posvetio tome da gricne Donbas, a sve preko toga je puna šaka brade.To je bilo pre specijalne operacije.
Mislim da Putin sad sastavlja malo drugačije uslove.
Kad ćete već jedanput da provirite iz NATO bulje i shvatite šta je realnost?
Međunarodno pravo je razbombardovano 1999.
Kad Putin postigne svoje ciljeve i stane sa operacijom u Ukrajini, doći će do pregovora, ali po Putinovim beleškama.
Onda će na red doći i KiM sa Rezolucijom 1244 i nezakonitim proglašenjem takozvane države Kosovo.
E sad:
Da li je NATO 1999. prekršio međunarodno pravo? Jeste.
Da li je Rusija svojom specijalnom operacijom prekršila međunarodno pravo? Jeste.
Da li je NATO imao razloga da bombarduje Jugoslaviju zbog situacije na KiM? Nije.
Da li je Rusija imala razlog da interveniše u Ukrajini? Jeste.
Da li mi imamo R1244 u kojoj stoji da je KiM teritorija Jugoslavije, odn. Srbije? Imamo.
Da li onaj narkoman i qurcosvirač ima bilo šta slično za Donbas i Krim? Nema.
Da li je Rusija bila u pravu kad je intervenisala u Ukrajini da bi zaštitila svoj narod? Jeste.
E, pa imamo i mi pravo da intervenišemo na KiM, zaštitimo naš narod i povratimo naše teritorije !!!
Kad to shvatite, sve ostalo će biti mnogo jednostavnije i bezbolnije.
Naravno, može i drugačije, nadajmo se da neće morati...![]()
LOLТо преноси ТАСС позивајући се на локалне медије.
Jbt, ove rvate nema ko nije hebao, svima su neke braće i sestre.„Mislim da ćemo naša braća i sestre Hrvati i mi gledati i podsetiti ostatak sveta na to”, napisao je Gončarenko na Tviteru.
Samo Srbima nisuJbt, ove rvate nema ko nije hebao, svima su neke braće i sestre.
Od šiptara do Ukrajinaca...
Stigao HIMARS m270 Ukrajincima.
Ako je m142 opasno pomerao dupe okupatorima, bit će zanimljivo vidjeti dramu sa m270
Запад, никад не знаш шта је мушко а шта женско.cure se svakako elegantno odjevaju...
Pogledajte prilog 1188029
Sad je sa tim završeno, došao je bolji i jači od njih da naplati račun.Aha, a ti znaš da su Ukrajinci 8 godina genicidisali Ruse dok se Putin češljao?
Ne mjesec ili dva. Genocid od 8 godina.
Nije. Samo razvaljuje okupatorska skladišta. Do sada jedno petnaestak.Jel Himars zauzeo Hersona?
Pitaš pa znaš.Запад, никад не знаш шта је мушко а шта женско.
"Полако, чим дођу ракете од 1000 км домета Руси ће да добију по репићу"Jel Himars zauzeo Hersona?
Vidim, ovi u Donbasu sada uživaju za razliku od recimo 2018Sad je sa tim završeno, došao je bolji i jači od njih da naplati račun.
Stigao HIMARS m270 Ukrajincima.
Ako je m142 opasno pomerao dupe okupatorima, bit će zanimljivo vidjeti dramu sa m270
Polako, gde žuriš? I to će da dođe na naplatu, mada im je domet sve veći problem, polako beže ka Ukrajini odatle.Vidim, ovi u Donbasu sada uživaju za razliku od recimo 2018