Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Zašto separatisti nisu zvali međunarodne promatrače da vide šta se radi u Donbasu?"
Lavrov: "Ne znam."

Gonocidisali ih 8 godina, jel tako?
Zašto nisi onda postavljao slike genocida?
.
У Донбасу је све време била присутна посматрачка миција ОЕБС.

Касније се испоставило да су шпијунурали за украјинске службе безбедности.

.

.
У Донбасу је све време била присутна посматрачка миција ОЕБС.

Касније се испоставило да су шпијунурали за украјинске службе безбедности.

.
Pa dobro, to su, kao i razne humanitarne organizacije, redovito špijuni.
Činjenica je da je od 2015 do 24. 2.2022. u Donbasu bilo uglavnom mirno.

Čim turbina krene iz Kanade , uzrok ima posledicu ?

Opera Snapshot_2022-07-15_190437_www.facebook.com.png

Majko mila, ti si neobrazovan.

Naravno, svaki pilot ponese po jedan GARMIN u kokpit, oni napredniji koriste tablet i Google maps.

Ajd, pitaj nekog pametnijeg šta je GLONASS.
Btw, i GPS i GLONASS imaju različitu tačnost za civilnu i vojnu upotrebu, civilni signal može da se ometa proizvoljno.
1999. za vreme bombardovanja, moj GPS je pokazivao na Slaviji da se nalazim u Zemunu.
postoje snimci RUSKIH pilota koji koriste navigaciju koju inace koristi komercijalna mornarica. A kad vidim tvoje poznavanje stvari, mozda gps nije promasio... ti nisi sposoban da skontas gdje se nalazis, vjerovatno je da si stvarno bio u Zemunu. Ali, previse je to za tebe.

Pa dobro, to su, kao i razne humanitarne organizacije, redovito špijuni.
Činjenica je da je od 2015 do 24. 2.2022. u Donbasu bilo uglavnom mirno.
.
Чињеница је да украјинске власти нису предузимале ништа у спровођењу Минсих споразума који су предвиђали Донбас у оквиру Украјине.

Пуцњава и гранатирање тамо су били редовни, али то си могао да прочиташ само на руским медијима.

Уместо да раде на примени потписаних споразума ујрајинске власти су почеле да окупљају армију око Донбаса.

.

Ovo sve otišlo u q...., Nemci mole Kanađane da vrate Rusima turbinu, da bi Rusi Nemcima isporučivali gas, e sad kad Rusi isporuče gas Nemcima, oni će zbog toga imati mogućnost da pomažu Ukrajince!!! Majko mila kakva zavrzlama, pa ovo je jače od Monti Pajtonovaca, udara ko ludara
😂
Pa to je krajnje logično, švabe razmišljaju unapred, ne kao mi sa Balkana.
Zamisli da švabe ostanu bez gasa - onda bi izašli i radnici na ulice i puteve, a ne samo seljaci.
Putevi blokirani, kako da transporti zastarelog naoružanja iz nemačkih vojnih skladišta stignu do Ukrajine?

A plus, kako bi švabe onda prodavali Poljacima ruski gas?
Po spot cenama naravno, kao što je i red među saveznicima...

Pa to je krajnje logično, švabe razmišljaju unapred, ne kao mi sa Balkana.
Zamisli da švabe ostanu bez gasa - onda bi izašli i radnici na ulice i puteve, a ne samo seljaci.
Putevi blokirani, kako da transporti zastarelog naoružanja iz nemačkih vojnih skladišta stignu do Ukrajine?

A plus, kako bi švabe onda prodavali Poljacima ruski gas?
Po spot cenama naravno, kao što je i red među saveznicima...
Već su izašli !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back