Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Britanci kažu da Rusi kreću na Bahmut čim obezbede Seversk. Znači, Seversk pao. U moru upisa nisam našao ništa o trenutnom stanju u Donbasu.
Па, један Северск не значи ништа – у Украјини постоје стотине градова попут Северска. Ако падну Славјанск и Краматорск или Криви Рог, онда може бити успеха. За сада је све само млаћење празне сламе.

Да ТОС нема превелики домет али он живу силу просто самеље на неких 6 км што је довољно.
Ne može TOS na 6 km. 3-5
Za TOS 1A kažu da može do 10 km, ne bih se kladio na to, ali i 8 bi bilo dovoljno.
TOS 2A možda 10 km, do sada sam video dokumentovano samo jedno korišćenje. Verovatno testiranje u realnoj situaciji, on je načičkan senzorima, doplerima, elektronskim ometačima i ostalim čudima. Kalibar 220 mm.

]
Алигатор је мени деф хит овог рата, доста су проблема направили Украјинцима са релативно сигурне удаљености поготово ноћу.
33233_ka52-9_orig.jpg
Dobra reklama i meni je zapao sa oko a verujem i mnogim generalima tako da će prodaja sugirno rasti

Па, један Северск не значи ништа – у Украјини постоје стотине градова попут Северска. Ако падну Славјанск и Краматорск или Криви Рог, онда може бити успеха. За сада је све само млаћење празне сламе.
Северск је Мајданпек

Vojska se bori moj ti kad ih eliminises ili ih jednostavno onesposobis za dslja delovanja teritorije dolaze same .

Poslednja izmena:
Ma ni jedan Mariupolj ništa ne znači, ni jedan grad u Ukrajini ne znači ništa dok NATO prodaje oružje i vrti biznis.
I posle se čudiš kad ti napišem da pišeš kao i ostali dresirani kao u horu.

Како је јадно кад подржаваш терористе и отимање тертиторије друге државе( која подржава наш територијални интегритет).
Али то сте ви.
Svega na svetu ima , eto jedan nacističi nakot može da se pozove na moralnost. :roll:
Pobili ste 6 miliona Jevreja a pričate o moralu .

Bloody Attack Of Ukrainian Forces In Center Of Donetsk​

On July 14, Ukrainian forces opened artillery fire on the Voroshilovsky district in the center of Donetsk. As a result of the attack, two people were killed, three others were wounded.

The Mayor of Donetsk Alexey Kulemzin also reported about the dead and wounded, citing eyewitnesses. The shelling hit the bus station in the city center. The strikes were carried out by NATO 155-caliber artillery.
Pogledajte prilog 1187950
Pogledajte prilog 1187951
There are no military facilities in the area of the attack. The Ukrainian military is shelling civilians.
Предлажем да прво научиш руски и погледаш овај видео из 2015.
Али ја ћу ти помоћи: У овом видеу је разговор између 2 борца у ДНР. Они су изненађени када сазнају да гранатирање Доњецка, а посебно Јужне станице, спроводи руска борбена јединица интегрисана у ДНР. Непотребно је рећи да је ова тактика касније нашироко коришћена.

Како је јадно кад подржаваш терористе и отимање тертиторије друге државе( која подржава наш територијални интегритет).
Али то сте ви.
...upravo tako...srpski teroristi i onaj ...kako se zove...crni?...digao se protiv naše osmanske vlasti i države...eh ti kauri bi našu državu dijelili...a međunarodno pravo?..a međunarodno priznate granice?...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back