Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико се сећам услова је било више, а демилитаризација у суштини значи да Украјина као држава неће постојати и да ће бити руска прћија. На то нико не може да пристане.
Ма не у преговорима у Бјеорусији после у Турској је тачно дефинисано колико могу имати војника и да тешка артиљерија не долази у обзир.
Онда је ментор рекао нема преговора и прекинули су.Штета за Украјину.

К-52 , ТОС 1 и Тулипан (поготово у борбама за Маријупољ) су се показали одлични до неких 10 км.Мислим да ће се продаја повећати коме треба.
Тучипан је минобацач, ТОС ракете због процеса сагоревања који почне одмах по лансирању нема велики домет, а КА52 делује ракетама домета 8 км ако се не варам.
Зато је та удаљеност од 10 км.

Руси су невероватно добро обавештени.
Признајем да сам малчице био скептичан кад би слушао извештаје генерала Конашенкова, али кад је говорио о уништеним М777 у складиштима, па касније се појаве слике и снимке уништених складишта и М777 у њима, те скепсе је нестало.
Руси знају све о страним плаћеницима док су ови још у фази припрема за одлазак у Украјину.
Ови примери, и још много других, су ме убедили да уопште не треба сумњати у поузданост информација МО РФ.
Ако генерал Конашенков каже, то је сигурно као смрт.
Руси су обавештајно сјајни, просто је само цео свет знао да ће напасти Украјину једно три недеље раније 😂

Тучипан је минобацач, ТОС ракете због процеса сагоревања који почне одмах по лансирању нема велики домет, а КА52 делује ракетама домета 8 км ако се не варам.
Зато је та удаљеност од 10 км.
Алигатор је мени деф хит овог рата, доста су проблема направили Украјинцима са релативно сигурне удаљености поготово ноћу.
33233_ka52-9_orig.jpg

Руси су обавештајно сјајни, просто је само цео свет знао да ће напасти Украјину једно три недеље раније 😂
Па шта?
Је ли их "цео свет" можда могао да спречи у томе?
Запад нема муда, Руси.могу да раде шта хоће.

Алигатор је мени деф хит овог рата, доста су проблема направили Украјинцима са релативно сигурне удаљености поготово ноћу.
33233_ka52-9_orig.jpg
Најбољи борбени хеликоптер на свету по свим параметрима.

🇷🇺 At today's operational meeting with members of the Security Council, Putin may make an announcement, information about which, obtained by US intelligence, previously caused an urgent appeal by the United States to its citizens with a call to leave Ukraine.

:think:

Колико се сећам услова је било више, а демилитаризација у суштини значи да Украјина као држава неће постојати и да ће бити руска прћија. На то нико не може да пристане.
Misliš niko na zapadu , pa i ne mora.

Нема Рујо ракета непрецизан само цивиле гађа мој ти.
https://t.me/intelslava/33146?single
Чистим по кућама Тролујем по темама:

Netanjahu: Iran neće biti zaustavljen bez vojne akcije, i Bajden je saglasan​

„Rekao sam Bajdenu da bez kredibilne vojne opcije Iran neće biti zaustavljen. Ako Iran ne bude odvraćan, ta vojna opcija se mora iskoristiti“.
Navodeći da je to njegov stav, izrazio je nadu „da je to i američki stav“.
„Bajden je rekao da je saglasan i bilo mi je drago što sam to čuo“, preneo je Netanjahu stav američkog predsednika.

Хвала Бритви на буђењу свих успаваних конфликата на свијету!!!Слава Украјини!!!
Из забаве. После се хвали како ложи дилкане:
Emits loženje dilkana.png

Браво, него нешто размишљам док вас гледам тако веселе кад Руси освоје градић величине Мајданпека па паднете у екстазу, по званичним подацима Руси држе 20% Украјине. Ако знамо да су и пре овог напада држали делове Донбаса и Крим, колико су они уствари освојили од 24 фебруара ?
Nisu ništa osvojili, rusi su nula. Viva USA, EU, nacisti i Soroš. Jel ti lakše sad?

244px-Denis_Manturov%2C_July_2012.jpeg

🇷🇺 Денис Мантуров именован за вицепремијера Русије

☑️ Државна дума Русије је на ванредној пленарној седници у петак усвојила одлуку да се министар индустрије и трговине Денис Мантуров именује за вицепремијера Русије.

✅ Председник Русије Владимир Путин је раније потписао указ о повећању броја заменика премијера са 10 на 11. Нови вицепремијер ће обављати и досадашњу дужност министра индустрије и трговине.

🔘 Премијер Русије Михаил Мишустин је поднео Државној думи Русије предлог да се за Мантуров именује за вицепремијера.

Ovo je izuzetno bitan čovek u ruskoj vojnoj industriji, posebno avijaciji, jedan od glavnih.
Na čelu borda direktora PJSC United Aircraft Corporation (UAC). Dakle, Mig, Iljušin, Suhoi, itd.

Poslednja izmena:
Znači Rusi uzeli celu Hersonsku oblast, celu zaprorošku oblast sem samog glavnog grada koji se nalazi na druggoj strani dnjepra, zaokružili celu Lugansku oblast a za nedelju-dve će osloboditi i celu Donjecku oblast koja je najgušće naseljena oblast u celoj Ukrajini sa nadžidžanim gradovima i najvećom koncetracijom industrije. Ostalo je stepa sa velikim gradovima. I uvek se nađe neka budala koja se kao podsmeva , doduše kiselo sa grčem na licu..

Znači Rusi uzeli celu Hersonsku oblast, celu zaprorošku oblast sem samog glavnog grada koji se nalazi na druggoj strani dnjepra, zaokružili celu Lugansku oblast a za nedelju-dve će osloboditi i celu Donjecku oblast koja je najgušće naseljena oblast u celoj Ukrajini sa nadžidžanim gradovima i najvećom koncetracijom industrije. Ostalo je stepa sa velikim gradovima. I uvek se nađe neka budala koja se kao podsmeva , doduše kiselo sa grčem na licu..
20% .

20% са Кримом.
Заборављаш да су се тактички повукли односно добили по носу око Сумија, Кијева и Харкова, заборављаш да су једну фабрику узимали два месеца, дакле 20%.
Али биће више сигурно, Краматорск и Славјанск ће нам рећи праву ситуацију.

20% са Кримом.
Заборављаш да су се тактички повукли односно добили по носу око Сумија, Кијева и Харкова, заборављаш да су једну фабрику узимали два месеца, дакле 20%.
Али биће више сигурно, Краматорск и Славјанск ће нам рећи праву ситуацију.
Dakle teritoriju koju su Rusi oslobodili iznosi 25% cele Ukrajine. Ali to nije sve uzeće je celu neće puno žuriti jer će to za vas biti bolnije.

Polovina jula , već postoji problem sa dopremanjem gasa i nafte u Evropi.

Rusija po meni može mnogo jače da udari na položaje Ukropa. Ipak, nisam ja u njihovom štabu pa da sam upućen zbog čega, šta i kako.

Mišljenja sam da će Rusi izaći na Dnjepar plus Odesa, taman pre nego što krenu prvi hladni dani.
Идеално. И онда пусте ЕУ са великим БДП-ом да док сама цвокоће, солидарно храни и исплаћује плате за запад Украјине.
Руси су генијалци за убрзавање пута од дупета до главе.

✍️ Рогозин разрешен: Путин именовао новог шефа „Роскосмоса“

Председник Русије Владимир Путин именовао је бившег заменика председника Владе Русије Јурија Борисова на дужност генералног директора државне корпорације „Роскосмос“. Указ је објављен на сајту Кремља.

Путин је разрешио Борисова дужности заменика председника Владе Русије. Руски лидер такође је потписао указ о уношењу измена у структуру федералних органа извршне власти – уместо 11 заменика премијера биће 10, објављено је на сајту Кремља.

Подсећамо, Рогозин је био на челу „Роскосмоса“ од 24. маја 2018. године. Пре тога је био на дужности потпредседника Владе Русије за војно-индустријски комплекс. Ту дужност је након именовања Рогозина на чело „Роскосмоса“ заузео Борисов.

In 2021 he was awarded the Order of the Republic of Serbia.

In 2022, he replaced Dmitry Rogozin as the new Director General of Roscosmos.

:per:

Dolazi tvrda struja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back