marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.318
ne to nije istina
moze bit da si Ti to namerno iskrivio brojke
jel je ona i rekla
Rusija je i gotova..
Rublja je gotova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne to nije istina
Руси могу да буду сретни што су западни лидери пиремећена Усрала, Алцхајмер Џо, изгубљени Шолц, пичкулина Трудо и слични.ne to nije istina
moze bit da si Ti to namerno iskrivio brojke
jel je ona i rekla
Rusija je i gotova..
Rublja je gotova...
Ми да смо 1999 имали 10% онога чиме је располагала Украјина та НАТО олош не би нас ни у лудилу напала!Када би нама неко пружао исту помоћ као што је има Украјина, нека покуша да нас нападне ко хоће.
Признаће их цео свет аутоматски чим се припоје Русији.Demokratska Narodna Republika Koreja je izrazila želju da učestvuje u restauraciji Donjecke Narodne Republike.
Zasigurno će, na ovu vest, da iskoče likovi koji će pokušati da se sprdaju kao i sa vešću da je DNR Koreja priznala DNR i LNR.
Podsetio bih te bezveznjake da DNR Koreja i brat Kim ne preduzimaju ovakve korake bez saglasnosti i uz aminovanje Kine.
![]()
Па имали смо, помогли су нам РусиМи да смо 1999 имали 10% онога чиме је располагала Украјина та НАТО олош не би нас ни у лудилу напала!
Северна Кореја и Русија следе један исти идеолошки пут, разумљива је та подршка друга Кима другу Владимиру.Признаће их цео свет аутоматски чим се припоје Русији.
Али свакако значајна подршка и порука С.Кореје.
Ким се у хектолитрима испишао целом западу у уста.
Браво, него нешто размишљам док вас гледам тако веселе кад Руси освоје градић величине Мајданпека па паднете у екстазу, по званичним подацима Руси држе 20% Украјине. Ако знамо да су и пре овог напада држали делове Донбаса и Крим, колико су они уствари освојили од 24 фебруара ?
Види ја читам и руске и украјинске изворе, нема проблем прочитати вијест.Али имам проблем када установим да је лаж.Je li ti imaš neki iole objektivni izvor za ta hapšenja, ili pričamo napamet?
Uostalom, možda samo ne razumem šta za tebe znaci ефектан и болан udar. Recimo, gađanje voza u Grdeličkoj klisuri je isto bilo efektno (nije bilo mnogo preživelih) i bolno (za porodice). Na isti način su i ruski udari u Ukrajini efektni i bolni.
Довољно, није све у територији на крају крајева.Како ствари стоје Руси напредују миц по миц али напредују.Браво, него нешто размишљам док вас гледам тако веселе кад Руси освоје градић величине Мајданпека па паднете у екстазу, по званичним подацима Руси држе 20% Украјине. Ако знамо да су и пре овог напада држали делове Донбаса и Крим, колико су они уствари освојили од 24 фебруара ?
Колико се сећам услова је било више, а демилитаризација у суштини значи да Украјина као држава неће постојати и да ће бити руска прћија. На то нико не може да пристане.Довољно, није све у територији на крају крајева.Како ствари стоје Руси напредују миц по миц али напредују.
Суштина је како ће завршити све.Када узму комплет Донбас онда Украјинци губе добре карте за преговоре.
Ако тада не стане Руси ће наставити.Појас се шири, ја сада не вјерујем више у замрзнути конфликт без неког новог Дејтона гдје ће сви потписати.
Али главни услов остаје демилитаризација Украјине па ће да видимо докле.
Северна Кореја и Русија следе један исти идеолошки пут, разумљива је та подршка друга Кима другу Владимиру.
Колико се сећам услова је било више, а демилитаризација у суштини значи да Украјина као држава неће постојати и да ће бити руска прћија. На то нико не може да пристане.
Izgleda da su konačno počeli da rokaju malo jače,️The Ministry of Defense commented on the missile attack on Vinnitsa:
"On July 13, high-precision Kalibr missiles hit the garrison house of officers in Vinnitsa - at that moment a meeting of the command of the Ukrainian Air Force with representatives of foreign arms suppliers was taking place there.
At the meeting, they discussed the transfer to the Ukrainian military of the next batch of aircraft, weapons of destruction and the organization of the repair of the Ukrainian aviation fleet. As a result of the strike, the meeting participants were destroyed.
Руси су невероватно добро обавештени.Види ја читам и руске и украјинске изворе, нема проблем прочитати вијест.Али имам проблем када установим да је лаж.
До сада се показало да лажу обе стране али украјинци много много више.
Што и није чудно у рату су, само констатујем ништа више.