Kako kome. Eto Agafja je normalna. Ima ih još sigurno. Ja znam jednog dečka na diskordu koji je isto za Ruse. Tako da, nisu oni svi ološ. Bolje rečeno, gadno je biti ustaša danas.Очај, бес, немоћ.
Гадно је бити Хрват данас.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kome. Eto Agafja je normalna. Ima ih još sigurno. Ja znam jednog dečka na diskordu koji je isto za Ruse. Tako da, nisu oni svi ološ. Bolje rečeno, gadno je biti ustaša danas.Очај, бес, немоћ.
Гадно је бити Хрват данас.
A, ne nije. Rusija je prlilikom svog širenja na istok, mahom priključivala lokalna plemena i zajednice svom društvu. Neke je asimilovala, neke nije do dana danasnjih, ali ih nije istrebljivala kao životinje. Amerikanci i Britanci jesu to radili. Plus se ne može porediti slabo naseljena prostranstva Centralne Azije i Sibira, sa, ogromnom zatečenom, "otkrivenom" populacijom obe Amerike.Sve je to tačno, ali je isto uradila i Rusija šireći se na istok.
U Sibiru su zatekli stotine naroda, uglavnom na nivou razvoja lovaca-sakupljača.
Bog te pita koliko ih je nastradalo, mada istini za volju, nisu ih smestili u rezervate kao SAD indijance.
Сви су погођени или ће бити погођени.Nije nemačka u krizi nego kolonije kao što smo mi i ostale balkanske države. Živi bili pa videli kako vučić prodaje žito i ostale robne rezerve pa plače na pinku kako nea.
Jaka rublja smanjuje prihode proračuna na konto nafte i plina, izražene u rubljama. Jaka rublja destimulira izvoz, jer ruski proizvodi postaju skuplji, te stimulira uvoz jer uvozni proizvodni postaju jefiniji, jaka rublja pojačava inflaciju, na konto uvozne komponente koja je sada skuplja.Ja vas ekonomske eksperte iz sUsjedstva vrlo teško pratim.
Dok je rublja padala, ovde ste pisali "Evo, pada rublja, propade Rusija", dakle nije valjalo kad pada.
Sad kad je ojačala pišete "Evo, jaka rublja, propade Rusija", dakle sada ne valja kad je porasla...
Komplikovano u ***** materinu...![]()
Nato šalje viškove u Ukrajinu, dok Rusi već cijede suhu drenovinu.
Juče je zauzet.Наводно је Северск у оперативном окружењу... вероватно ће убрзо Украјинци да се повлаче
...ja sam uvjeren da rusi nikada ne bi imali indijanske ratove u omjeru kao u SAD da su imali vlast nad navedenom politikom....glavna genocidna namjera kod amerikanaca vidi se u namjeri da im iz čistog zločina ubijaju izvore ishrane bizone...a da ne govorimo da su nagrađivali svaki skalp indijanca bilo djeteta bilo odraslog čovjeka...A, ne nije. Rusija je prlilikom svog širenja na istok, mahom priključivala lokalna plemena i zajednice svom društvu. Neke je asimilovala, neke nije do dana danasnjih, ali ih nije istrebljivala kao životinje. Amerikanci i Britanci jesu to radili. Plus se ne može porediti slabo naseljena prostranstva Centralne Azije i Sibira, sa, ogromnom zatečenom, "otkrivenom" populacijom obe Amerike.
Na stranu sudbina Afrike i crnaca, kojima je namenjen iznurujuci robovski rad, u cilju stvaranja zamajca za kasniji snažan industrijski razvoj, kako Amerike, tako i Evrope.
Jednu su ubijali i istrebljivali, druge dovodili na otetu zemlju, kako bi na njoj besplatno do smrti radili.
Skakavci. Zlo čovečanstva.
More Mej ne iedi seranja.Море НАТО, не газ'те орања!

Jaka rublja smanjuje prihode proračuna na konto nafte i plina, izražene u rubljama. Jaka rublja destimulira izvoz, jer ruski proizvodi postaju skuplji, te stimulira uvoz jer uvozni proizvodni postaju jefiniji, jaka rublja pojačava inflaciju, na konto uvozne komponente koja je sada skuplja.
Slaba rublja povećava prihode proračuna na konto nafte i plina u rubljama, slaba rublja stimulira izvoz ,a destimulira uvoz, te djeluje antiiflacijski, slaba rublja jako otežava servisiranje vanjskog duga, bilo države, bilo privatnih firmi, te smanjuje ekonomsku moć ruskim firmama u odnosnu na inozemstvo.
Svaki ekstrem ima svoje plusove i minuse.
Пекари и гинеколози.Vinica
![]()
SpasiociПекари и гинеколози.
Prebrojili dok su nosom u oblacima ispaljivali rakete i radili panični manevar udesno.Russian Aerospace Forces hit the Ukrainian battalion's deployment point in the DPR Chasov Yar area, 43 militants were killed, about 170 were wounded - Russian Defense Ministry