Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umesto da ulazete u vatrogasce opremu
Tko kaže da se ne ulaže???

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za taj projekt potpisali su 14. rujna 2018. godine MUP, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Hrvatske vode, a nakon provedenog postupka javne nabave, u veljači prošle godine potpisani su ugovori o nabavi 94 vatrogasna vozila.

Ukupna vrijednost projekta iznosi više od 256 milijuna kuna, financiran je s 85 posto bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.2020. godine, a preostalih 15 posto financira se sredstvima državnog proračuna, s razdjela MUP-a
.

Tko kaže da se ne ulaže???

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za taj projekt potpisali su 14. rujna 2018. godine MUP, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Hrvatske vode, a nakon provedenog postupka javne nabave, u veljači prošle godine potpisani su ugovori o nabavi 94 vatrogasna vozila.

Ukupna vrijednost projekta iznosi više od 256 milijuna kuna, financiran je s 85 posto bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.2020. godine, a preostalih 15 posto financira se sredstvima državnog proračuna, s razdjela MUP-a
.
Slusaj daj da vidimo te,**** papire i ugovore....svaka godine sve vise gorite a kao nesto ulazete....

Jel milion Ukrajinaca ušlo u Herson?
јок него они што си били украјинци после "евромајдана" одједном постали Руси :hahaha: чак захтевали да си врати грб града из времена Царске Русије уклонили онај масонски који је Порошенко усвојио...

Nije toliko gorila prije.....pre 40 godina je bilo ,ali mislim da je ovo vece i od toga
ма то је саботажа сигурно, ја сумљам на ФСБ, пошто се Русија распада па је ово очајнички потез против домовине, јер је томпсон поново дао да укропи препевају "чавоглаве" наравно уз малу надокнаду :mrgreen:

на обала Дњепра стојимо сви нећете у Херсон док не побегнемо ми, ЗА СИБИР СПРЕМНИ!

Nije toliko gorila prije.....pre 40 godina je bilo ,ali mislim da je ovo vece i od toga
Hrvatske šume baš ne upravljaju svojim šumama u Dalmaciji, jer se radi uglavnom o borovini, a ona im nema neka ekonomsku vrijednost. Dakle ne provde sanitarnu sječu , niti grade/održavaju protupožarne putove.

Plus piromani, ovde kod mene je gorilo svaku godinu, dok dobro poznati piroman nije umro, otada ne gori. Uglavnom zna planit uz cestu, jer ljudi bacaju opuške iz auta, ali to se brzo ugasi.

Po meni glavni uzroci požara su:

-paljenje vatre na otvorenom bez da imaš vodu kraj sebe

-bacanje opušaka iz automobila

-te staklene boce koje se bacaju uokolo

I da, 90% onoga što izgori, izgori radi bure.

Hrvatske šume baš ne upravljaju svojim šumama u Dalmaciji, jer se radi uglavnom o borovini, a ona im nema neka ekonomsku vrijednost. Dakle ne provde sanitarnu sječu , niti grade/održavaju protupožarne putove.

Plus piromani, ovde kod mene je gorilo svaku godinu, dok dobro poznati piroman nije umro, otada ne gori. Uglavnom zna planit uz cestu, jer ljudi bacaju opuške iz auta, ali to se brzo ugasi.

Po meni glavni uzroci požara su:

-paljenje vatre na otvorenom bez da imaš vodu kraj sebe

-bacanje opušaka iz automobila

-te staklene boce koje se bacaju uokolo
To ti kazem danas za razliku od prije daleko vise idiota,zato treba ulagati u vatrogasce i edukaciju debila a kazne povecati....a prije to bilo daleko naseljenije

Слажем се да се не ложиш на било шта, ипак су то Чечени на Алаховом путу, било их је и у Босни 92-95, мало су нам секли главе али добро, прошло је доста година, заборавило се.
Ti si upoznat da se protiv tih Cecena borila Rusija u Ceceniji, i da se tih Cecena i Kadirov odreko.

Kao i da su Kadirovci umerena struja u muslimanskom svetu.

Upoznat si sa svim tim stvarima ? :telefon:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back