kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.601
Nece brat na brata...Treba da dođu Kadirovci na Kosovo da objasne neke stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece brat na brata...Treba da dođu Kadirovci na Kosovo da objasne neke stvari.
Usla je i Buchu... pa izasla. I u Cernobilj... pa izasla. I zmijsko ostrvo, pa izasla... trend ce se nastavitiRUSKA vojska je ušla u Seversk, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova LNR.

Зато јер их Руси гађају.Па како знаш да су нацисти ?
Komunisti i Pravoslavci nikako ne mogu pod istu kapuNeneeneneneneenen nikako. Ahmat sila treba da dođe da pomogne komunističkoj i pravoslavnoj braći Srbima kada bude otpočela Specijalna vojna operacija demilitarizacije i deislamizacije Socijalističke Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija.

Pitam ozbiljno....znam da ste nakon Sjeverodonjecka i Lisičanska rekli da su se Ukri raspali i da je Ruski stroj krenuo ubrzano da melje....rekoh prošlo je dosta vremena pa da nije već pao?Само настави тако. За који год град то питаш он пада.
Више несреће доносиш Укрима него сва руска артиљерија.
Не ћуте, онда нађу нешто ново.Ovi domaci insektoidi se jadni vesele kad im nesto stigne,pa kasnije kad im se to skenja cute ko cipke![]()
Tješi seNešto nam nema slavnih bajraktara![]()
Prekokrasno
Ideš na sprovod?Руси мељу Украјину малим прстом.
Украјина је угинула и нема јој повратка.
Пашће као и све пре тога, као и све после тога што ће да падне.Pitam ozbiljno....znam da ste nakon Sjeverodonjecka i Lisičanska rekli da su se Ukri raspali i da je Ruski stroj krenuo ubrzano da melje....rekoh prošlo je dosta vremena pa da nije već pao?
Neće, zato će nam i pomoći.Nece brat na brata...
Ali i Sv. Stugna przi i daljeTješi se
Itekako mogu. To se UPRAVO SAD DEŠAVA. Viju se i ruske carske zastave i sovjetski crveni barjaci. Braća su se ujedinila, shvatili su da ih ideologija ne treba sputavati. Bela i Crvena armija nezaustavljivo napreduju.Komunisti i Pravoslavci nikako ne mogu pod istu kapu![]()
I ovome nema povrtka..Ukrajinci melju i ruske oficireРуси мељу Украјину малим прстом.
Украјина је угинула и нема јој повратка.
Da, naravno. Neopisivo zadovoljstvo i neverovatno dobar osećaj.Јел те узбуђује кад весело шапнеш себи - Ахмат сила ?![]()
Nešto mi govori da su se Rusi ispuhali.Пашће као и све пре тога, као и све после тога што ће да падне.
I ovome nema povrtka..Ukrajinci melju i ruske oficire![]()

То си рекао и пре 4 месеца.Nešto mi govori da su se Rusi ispuhali.

Тешко да ови мељу било штаI ovome nema povrtka..Ukrajinci melju i ruske oficire
pa bas u zitno polje