Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.766
Tu se MSTA, T90MS, Su35S, Terminatori, Mi28, Ka52.....neugroženo bore za top tri mjesta te liste.Одоше кршеви М777
Најкраћа борбена каријера у историји.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu se MSTA, T90MS, Su35S, Terminatori, Mi28, Ka52.....neugroženo bore za top tri mjesta te liste.Одоше кршеви М777
Најкраћа борбена каријера у историји.
Kakav je okus, sabur mi ne zvuči apetitlich?Aha, sa Argetom.
Jeste, 4 mjeseca pricate kako ce biti gotovo za 4 dana. Sve brzo. Kako rece, druga sila? Mmmmmm sta li je Kina i Indija onda? O prvoj sili da ne pricamo, iznerviracemo rusofiliju, pa ce biti zatrpani pozivi prema hitnoj pomoci. Necemo to.Brzo ovo ide. Kad se očiste Kramatorsk i Slovjansk, sve je brisan prostor do Pavlograda i Zaporožja.
Ne sjecas se?Kojih 2800?
Влажни усташки снови.Tu se MSTA, T90MS, Su35S, Terminatori, Mi28, Ka52.....neugroženo bore za top tri mjesta te liste.
Mozda ti ovo osvjezi pamcenje...Znači ipak Rusi slikaju ukrajinske gubitke kad god im se nađu pred objektivom.
Vizualno potvrđeni gubici
Pogledajte prilog 1186578Pogledajte prilog 1186579
Znači odmah si slagao , ruski jezik jeste zabranjen u javnoj upotrebi. To je učinjeno zakonom "O upotrebi državnog (ukrainskog) jezika u uslužnom sektoru. "Prema stavu 2 člana 30 ovog zakona ; "предузећа, установе и организације свих облика својине, самостални предузетници и други привредни субјекти који опслужују потрошаче морају да их опслужују на државном језику.Ruski jezik ni danas nije zabranjen.Civila je poginulo mnogo man je nego muslimanskih u Bosni....Bio laboratorija ima u svakoj zemlji pregrst, ali one ne sluze naravno tome cemu vi obmanjujete javnost da sluze...U Nato Ukrajina ne da nije mogla da udje, nego nije mogla ni aplikaciju da podnese....U eu je mogla da aplicira te to i cini, a u nato ni dan danas ne...
Uglavnom Rusija sigurno nije imala vise razloga da napadne Ukrajinu nego Hitler Poljsku...
гађају само неку хидроелектрану у Херсону сам вероватно настоје да град оставе без струје....Хрватски аналитиЋар Барић:
"Украјина је добила моЋни топниЋки сустав М777 који Ће препкренути тијек рата!"
Бухахахааа
Pogledajte prilog 1186930
I ajde sad mi iz prve ruke ispricaj kako je u Bahmutu? Pretpostavljam da si vec usao tamo?Izgleda da je počelo strateško povlačenje iz Bahmuta.
јавио ти индекс, РТЛIzgleda da je počelo strateško povlačenje iz Bahmuta.

Nemam pojma o čemu ti, postavio sam da su Rusi, vizualno potvrđeno, izgubili 865 tenkova.Ne sjecas se?
Ka52 potvrđeno najobaranija letjelica u Ukrajini, ni mi28 ne zaostaje puno, Su30, su35...Влажни усташки снови.
Naravno, jer ja uplaćujem u hrvatski proračun, kao i svi porezni obveznici. Nije palo s neba kako misle priglupi niti je Bruxelles darovao.A jesu li i te puške bile tvoje?![]()
A to, pa da, za svakog ima dokaz.Mozda ti ovo osvjezi pamcenje...
Влажни усташки твитер снови.Ka52 potvrđeno najobaranija letjelica u Ukrajini, ni mi28 ne zaostaje puno, Su30, su35...
T90MS ima 20 komada, pojavio se u Ukrajini i u roku nekoliko dana uništen itd.
Ti si najveci peh za Ukre ..cim pitas za koji dan pa onda pitaj za sledeći gradJel Bahmut pao?

Zamisli scene da granatiraju kijev jedno dve nedelje bez prestanka,nije da nemogu,ili da bace jednu takticku.Prema tome ucuti za sva vremena i ne kaki vise za Kijev.Posle bi kukao jedno mesec dana u to mogu da se kladim.Top i kamion, vau. Rusi ulaze u Kijev.
Cini ti se ..mora malo i pauza da se vojska odmori ..Sto ne znaci da taj luksuz imaju Ukro jedinice artoljerci lupaju dan noć..Nešto mi govori da su se Rusi ispuhali.
E jbg.Хрватски аналитиЋар Барић:
"Украјина је добила моЋни топниЋки сустав М777 који Ће препкренути тијек рата!"
Бухахахааа
Pogledajte prilog 1186930