Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тја,то је био лов. Направили чеку око фабрике,горе пичи Свен Ват а доле гангрена. то је епизода, биће тога добри мој још. Мало Ахмат, мало Вагнер мало ТОС1А
Добар је Вагнер, верно служе цара а и њему не смета што кришом љубе слику Канцелара.

Tužno je šta su izginuli za američki interes

FXjq8oDWQAMdehv
Нису.
Изгинули су у одбрани своје земље, а то може бити само за поштовање и понос њихових породица.

Јел Украјина суверена држава? Слажемо се да јесте, онда она има право да буде члан којег хоће савеза, па и НАТО.
Е сад, Украјина НИЈЕ била ни на путу да постане члан НАТО!
Није било никаквих ракета, није било ничега, дакле ако је Путин напао Укре да не уђу у НАТО добио је исти, због своје глупости у Финској, која са Шведском никад не би ушла у НАТО да није било овог рата и руске агресије.
s obzirom da si provokator i to Mucki i da bih se oslobodio citanja tvojih gluposti , i ti ides u ogranicen prostor.

Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.
A ne mesas nesto,to je aglosaksonski recept za svoje nvo brigade

rezim zelenskog trosi mesecno 4,5 do 5 milijardi evra, koje nema i koje dobijaju sa zapada.

naravno, nigde nema toliko para za dz. dakle ko ce to da plati, cime i kome?
Нико.
Бачене паре.
Украјина их неће платити јер да би могао нешто да платиш мораш прво да постојиш.

rezim zelenskog trosi mesecno 4,5 do 5 milijardi evra, koje nema i koje dobijaju sa zapada.

naravno, nigde nema toliko para za dz. dakle ko ce to da plati, cime i kome?
Путин ће да плати и сва његова гологузија што од фебруара купује Информер у нади да ће Руси ући у Кијев.

Нису.
Изгинули су у одбрани своје земље, а то може бити само за поштовање и понос њихових породица.
Zgrožen sam lažima koje sipaš.
Saučešće njihovim porodicama, a Zelenskog i bandu koja žrtvuje živote Ukrajinaca za zelene novčanice i prolaznu slavu treba uhapsiti.

Нису.
Умеш ли ти прстом да убодеш Украјину на карти света?
Ја би рекао не!
Узгред, никада Русија није потписала договор са Украјином о демаркација граница!
Са правне тачке, за Русију Украјина не постоји као суверена држава!

Zgrožen sam lažima koje sipaš.
Saučešće njihovim porodicama, a Zelenskog i bandu koja žrtvuje živote Ukrajinaca za zelene novčanice i prolaznu slavu treba uhapsiti.
О којим лажима причамо?
Види, ја верујем да је тешко да русофили разумеју како постоје људи који не мисле као они.
Када је земља нападнута, не гину људи за Предеседника, Владу, гину за земљу.
Нису наши хероји гинули 1999 за Милошевића, већ за Србију.
Тако и Украјинци, не гину за Зеленског већ за своју земљу.

Умеш ли ти прстом да убодеш Украјину на карти света?
Ја би рекао не!
Узгред, никада Русија није потписала договор са Украјином о демаркација граница!
Са правне тачке, за Русију Украјина не постоји као суверена држава!
Не само да је покажем, већ и да гласно кажем - Слава Украјини-Херојима Слава! 🇺🇦

Pa jel pripoji sebi USA Kubu?

Ne kapiras poentu. Covek rece da Ukrajina kao suverena drzava moze da radi sta hoce, ja sam jednostavno ukazao da to "mogu da radim sta hocu" je umalo dovelo do treceg svetskog rata. Sta ti nije jasno?

A sto se tice spajanja Kube Americi malo se obrazuj pa potrazi "Bay of Pigs invasion". Google is your friend ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back