Nisi skapirao sarkazam s moje strane...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi skapirao sarkazam s moje strane...![]()
Iz čega zaključujemo da su teroristi naučili koristiti Google Maps.Warning: Roscosmos releases satellite imagery of decision centers ahead of NATO summit
While at the upcoming summit of the alliance, representatives of 30 participating countries and their sympathizers will declare Russia the number one evil, Roskosmos publishes entertaining satellite images - those same "decision centers", well, coordinates, just in case
⠀⠀38.897542, -77.036505
⠀⠀38.870960, -77.055935
⠀⠀51.503049, -0.127727
⠀⠀48.870433, 2.316842
⠀⠀52.519903, 13.368921
⠀⠀50.879986, 4.425771
Преглед заробљених нациста у Доњецку.
Али не не нема тамо нациста Лавров лаже.
Pogledajte prilog 1178334
Jeste, a Srbendama bod na domaćem terenu.
Nepravda pa to ti je...![]()
Koji ti je kua? Jel upeklo?
Amerikanac koji radi za Huawei i dizajnira mikročip za Huawei u Kini je Amerikanac.
To što napravi je kineski proizvod, a ne američki samo zato jer je on, eto, Amerikanac.
Isto kao sto neki Hrvat dizajnira Ford u Detroitu, time to ne postaje hrvatski proizvod.
Ajd sad reci da ti još uvijek nije jasno.
Snimke uništenog oružja u tkz. "marketu".
Pogledajte prilog 1178395
Pogledajte prilog 1178396
Kao što ne vidimo, Javelini, HIMARS-i, Panzehaubice, M777, tisuće tona municije.
Nažalost, da.Ti se još uvijek nadaš da će shvatiti?
Odlično.Pogledajte prilog 1178401
Pozdravljaju vas heroj Azovstala Volina i njegova devojka
Niko ne osporava Zelenskog.
Vraćanje je uzelo maha.
Pa ovde se lepo vidi da je u pitanju pozar i vatra i da nema razaranja od raketa, kazu da je su sa ovog aviona rakete Ту-22М3, pa to bi bilo veliko razaranje i unistenje i ko zna koliko nastradalih :Snimke uništenog oružja u tkz. "marketu".
Pogledajte prilog 1178395
Pogledajte prilog 1178396
Kao što ne vidimo, Javelini, HIMARS-i, Panzehaubice, M777, tisuće tona municije.
Pogledajte prilog 1178401
Nebitno je to vrdanje.Pa ovde se lepo vidi da je u pitanju pozar i vatra i da nema razaranja od raketa, kazu da je su sa ovog aviona rakete Ту-22М3, pa to bi bilo veliko razaranje i unistenje i ko zna koliko nastradalih :
I nije u pitanju da je shoping koriscen kao vojni objekat nego su i sami Rusi rekli da je gadjana fabrika bukvalno iza shopinga i da se od eksplozije zapalio i izgoreo.
Pa do prije par hiljada postova si govorio da Ajfon nije kineski nego americki. Ja samo navodim kontradikcije koje neprestano iznosis..Koji ti je kua? Jel upeklo?
Amerikanac koji radi za Huawei i dizajnira mikročip za Huawei u Kini je Amerikanac.
To što napravi je kineski proizvod, a ne američki samo zato jer je on, eto, Amerikanac.
Isto kao sto neki Hrvat dizajnira Ford u Detroitu, time to ne postaje hrvatski proizvod.
Ajd sad reci da ti još uvijek nije jasno.
Pogledajte prilog 1178401
И против таквог дна супер јаки модерни запад нема муда.Iz čega zaključujemo da su teroristi naučili koristiti Google Maps.
Za razliku od njih, ja nikako da nađem koordinate Kremlja.
Kakva jadna raspala država, novo dno 2022 godine.
Јесу то ти хероји који се никад не предају окупаторима?![]()
Znao sam da će ući u mit. Rek'o mi Gumeni.