Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam dal sam ja moron, ali tvoja dijagnoza je vjerovatno gora.
Ne postoji ni jedna pobjeda na izborima koja ti DAJE pravo da prekrsis USTAV!
Zabrana jezika? Ako se dobro sjecam, ni kod nas se bas Hanka Paldum, Josipa Lisac i drugi "ne Srbi" nisu slusali 90tih. A tretman latinice i cirilice jos uvijek nije ravnopravan u Srbiji. Niti su drugi jezici ravnopravni. Sto se tice nacista, ono bjese Draza Mihailovic rehabilitovan? Sta cemo sa Nedicem?
Nemam ja mojih nacista... nema nikakvih nacista, sem u tvojoj glavi. Na Zmijskom ostrvu je ukrajinska zastava.
Morončino Izjašnjavanje građana daje pravo da se nelegitiman ustav promeni. Izjašnjavanje građana jeste demokratski princip za razliku od šumskh sastajališta zverinja . To izjašnjavanje je učinilo da je problem rušenja ustava (koji je ponavljam nedemokratski nastao) razreši. Još jednom utuvi u tvou glavudžu građani su ti koji odlučuju o ustavu i vlasti a ne Boško Krunić i ta ekipa fosila , oni su uzurpatori.
Ne postoj ni jedan zakonski iliti podzakonski akt u Srbiji u kome je zabranjeno korišćenje drugog jezika za razliku od Ukrajine . Neko je slušao Hanku a neko njje , kako te nije sramota toliko da lažeš. Tretman latinice i ćirilice možda jeste a možda i nije ravnopravan (ne mogu sad da tražim) no ovde se radi o zabrani korišćena jezika većinskoj grupi ljudi u državi , latinica u Srbiji nije zabranjena.
Milan Nedić nije rehabilitovan , niti isti ima ulicu, opet lažeš
Draža Mihailović sigurno nije bio nacista za razliku od ukrajinskih ss komadanata . NJeegova rehabilitacija se odnosi na presudu jednog ideološkog suda,
Nema nikakve zastave na Zmijskom ostrvu , oni koji su postavili ukrajinsku zastavu odmah su pobegli a ostrvo je raketirano.

Korupcija i mafija u Rusiji je drugi svemir za Italiju.
ne lupaj po obicaju blento
https://www.focus.de/politik/auslan...h-vor-einem-neuen-mafia-krieg_id_7228745.html
trgovina izbeglicama,robovski rad migranata po plantazama,narkotici,..samo se o tome krije jer to je srce civilizovane Evrope,ali Rusija moj ti,..
https://www.sueddeutsche.de/panorama/italien-mafia-macht-milliardenumsaetze-1.348468
Wäre die Mafia ein Unternehmen, dann würde sie den höchsten Umsatz in Italien machen. Schutzgeld, Schmuggel und Drogengeschäfte bringen jährlich 90 Milliarden Euro ein
najace preduzece u Italiji
rekoh ti vec,ne odgovaraj sutiracu te u to vrecasto doope kao dzak

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back