hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.259
Не бих знао, и не говорим о томе.
a čekaj ako on tamo ide da čisti od neprijateljskog elementa, što ima svoje ruse koji su besni zbog rata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не бих знао, и не говорим о томе.
Korupcija i mafija u Rusiji je drugi svemir za Italiju.samo zbog mafije i korupcije
Eto uspeo si, a bez puno napora. Bravo.Jel Srbija sližbeno označila Rusiju kao agresora i okupatora? Da, ne?
Nemoj se sramiti, to je samo tvoj predsjednik.
Мало ко вас тако лепо опише као она у својим текстовима.Ona Rudan koja obožava Gotovinu
Prso si dečko.
Ruska država i ja.Значи, већи део света је цивилизовам, а ти и Руси сте нецивилизовани, по твом доживљају?
Kakve to veze ima sa hrvatskom ''civilizacijom''?Pa njje Hrvatska Rusiju označila neprijateljskom državom nego obrnuto.
Znači ipak sramota.Eto uspeo si, a bez puno napora. Bravo.
Skupina "civiliziranih" je jako mala ovih dana, to više govori o njima nego o "neciviliziranima".Ne, Italija je danas necivilizovana zbog podrške ukrajinskim zločincima. Kao i ostatak zapadnih država koje su započele ovaj rat. I koje ga gube.
Нису сви Руси "своји".a čekaj ako on tamo ide da čisti od neprijateljskog elementa, što ima svoje ruse koji su besni zbog rata
Samo oni jer su najInformiraniji..valjda ne samo oni, bivalo je i na običnim medijima? nameštali su se tako neko vreme s obe strane vojske
Nikakve. Kakve veze Z na haubi ima sa hrvatskom civizacijomKakve to veze ima sa hrvatskom ''civilizacijom''?
Samo oni jer su najInformiraniji..
Па зашто се онда ти, нецивилизован, позиваш на некакву цивилизованост?Ruska država i ja.
Pojedinci Rusi jesu civilizirani, ali raspad od ruske države je civiliziran na razini DNR Koreje.
Morončino Izjašnjavanje građana daje pravo da se nelegitiman ustav promeni. Izjašnjavanje građana jeste demokratski princip za razliku od šumskh sastajališta zverinja . To izjašnjavanje je učinilo da je problem rušenja ustava (koji je ponavljam nedemokratski nastao) razreši. Još jednom utuvi u tvou glavudžu građani su ti koji odlučuju o ustavu i vlasti a ne Boško Krunić i ta ekipa fosila , oni su uzurpatori.Ne znam dal sam ja moron, ali tvoja dijagnoza je vjerovatno gora.
Ne postoji ni jedna pobjeda na izborima koja ti DAJE pravo da prekrsis USTAV!
Zabrana jezika? Ako se dobro sjecam, ni kod nas se bas Hanka Paldum, Josipa Lisac i drugi "ne Srbi" nisu slusali 90tih. A tretman latinice i cirilice jos uvijek nije ravnopravan u Srbiji. Niti su drugi jezici ravnopravni. Sto se tice nacista, ono bjese Draza Mihailovic rehabilitovan? Sta cemo sa Nedicem?
Nemam ja mojih nacista... nema nikakvih nacista, sem u tvojoj glavi. Na Zmijskom ostrvu je ukrajinska zastava.
Explosions in the Dnepropetrovsk region: the Russian army launches missile attacks on enemy targets

Gomila se vojska jer su znali da Rusi napadaju 100%..pričao je i zarković i dejan berić mislim, nije to bila neka tajna da se gomila vojska tada
ne samo oni, zato što su meni drugi pričali kako se to dešava, ne čitaju samo informer, znači bivalo je i po novama s i slićno
Haha Ostoja tj Mujo polemiše šta Rusi mogu a šta ne.Ma malo po malo zauzimaju, ali ce to izgubiti u komadu. I to vrlo brzo. Ne znam, da li si stvarno toliko blentav da mislis da se osvojeno moze odrzati? Nece da moze.

Šta bi bilo da EU okrene leđa Srbiji, povuče investicije i prepusti Srbiju Rusima??
To bi bilo prekrasno. Hebes truli smrznuti zapad, kod Rusa je toplije i sigurnije..

ne lupaj po obicaju blentoKorupcija i mafija u Rusiji je drugi svemir za Italiju.
Ko se poziva na civiliziranost? Samo govorim kako stvari stoje. RH je civilizirana država. Ja nisam. Di je problem?Па зашто се онда ти, нецивилизован, позиваш на некакву цивилизованост?
Лицемерно је, а и патетично.