Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, pa nemoj sad da nas sve trpas u kameno doba... :) A ovo sto si napisao o iskustvom sa SSSR, nabrojanim narodima na pamet nece pasti da se to vrijeme vrati, kad bi svi izginuli. Nemam sta da se pitam, ni ja ne zelim da imam nista sa Rusima. Problem Srba je to sto se nase zelje nisu ispunile, a za taj poraz politike i vojske, opravdano krivimo zapad i NATO. Naravno, imali smo ideju da svi Srbi zive u jednoj drzavi. Nije se ispunila. I sad, umjesto da se trudimo da svi Srbi budu makar u EU, mi kontra. Ruska propaganda je napravila veliko zlo srpskom narodu, a posljedice toga ce se tek vidjeti. Volio bi da nam se nista ruzno ne desi, ali je mogucnost ulaska u EU minimalna. A sami, okruzeni NATO i EU, nema nam spasa.
Haha idi na klix pa tamo piši i širi svoju patetiku veliki Srbinu.

Nikakve. Kakve veze Z na haubi ima sa hrvatskom civizacijom

Osim toga, zar to nije simbol borbe protiv nacista i narkomana
Daj ne glupiraj se više. Civilizacijski doseg hrvatske ti je uništavanje ili oštećenje imovine privatnog lica samo zato šta pripada određenoj etničkoj grupi.
I nešto tako sramno, sa ponosom javno ističeš.

Poslednja izmena:
Ko se poziva na civiliziranost? Samo govorim kako stvari stoje. RH je civilizirana država. Ja nisam. Di je problem?
А што убацујеш сада РХ кад је ја нисам помињао?
Видиш, Русија је цивилизација сама по себи и за себе, без обзира да ли се то некоме свиђа или не.

Šta bi bilo da EU okrene leđa Srbiji, povuče investicije i prepusti Srbiju Rusima??

To bi bilo prekrasno. Hebes truli smrznuti zapad, kod Rusa je toplije i sigurnije..
И ти имаш тај синдром да се увек мора бити под неким.
Било би одлично да ЕУ окрене леђа Србији, а било би то добро и за многе друге које су колонизовали уз залеђину Ујка Сема.

Pre 2 stranice si pisao kako nista ne proizvode kako onds mogu da izvoze ?.. Cena gasa i nafte je u $ ali moras otici u neku rusku banku da ti konveruje valuti u Rublje .. Ako imas konto znas da svaka banka uzima provizuije za te stvari .. Drugim rečima Zapad plaća ruskim bankama provizuju extra trosak na cenu gasa ili nafte.. To je samarcina Zapadu
Rusi prodaju naftu 20% jeftinije, nego ostatak svijeta, to govori kako zapadne sankcije itekako ujedaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back