Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.925
A kriterije je?Ode s dojmom da ste ga oderali. No nebitno. Po civiliziranosti ste iza Rusa. I to ohoho.
Udaranje peddera na cesti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kriterije je?Ode s dojmom da ste ga oderali. No nebitno. Po civiliziranosti ste iza Rusa. I to ohoho.
Valjda još nisu, predstoji još razmatranje suda o žalbi na presudu, tek onda će razmisliti o datumu smaknuća.možda su zakazali neki termin za likvidiranj ili tako neštone znam
Морало је овако.
То зло мора да се спали до темеља.
Bili ste delimično civilizovani samo dok ste bili deo tuđih država. Ali i tada su vas koristili samo za prljave poslove.Ali jesmo, znam da ti se to ne sviđa, pa imaš svoje mišljenje.
Odakle znaš da to nije neki Ukrajinac učinio? Baš ih je dosta ovdjeU civilizovanom svetu niko ne šara sprejom tudje automobile…
Заправо- нису...Да, али имали су шансу да спасу пар стотина хиљада живота својих војника.
Zato danas dolaziš na more u RH prati suđe. Pošten posao za poštene pare.Bili ste delimično civilizovani samo dok ste bili deo tuđih država. Ali i tada su vas koristili samo za prljave poslove.
Kriterij je da oni nisu imali Jasenovac i logore za djecu, srbosjeke i slično.A kriterije je?
Udaranje peddera na cesti?
Zar je bitno? Batina ima dva kraja. Streljaj sve ukrajinske vojnike, Ukrajinci streljaju sve ruske. Di je problem?
Rusi su bivši Ukrajinci.Заправо- нису...![]()
Судбина "новокомпонованих нација" је да буду топовско месо у оваквим сукобима; Украјинци су само бивши Руси, који су насели на смицалице запада, а ово што се догађа је цена те наивности.
Шта, није портир?Zato danas dolaziš na more u RH prati suđe. Pošten posao za poštene pare.
Па да. Него дође као тако неко време мира тј. примирја... па онда Јово наново.a kad nije moglo![]()
Познавање ствари.da li je to tačno i kako znaš
Odakle znaš da to nije neki Ukrajinac učinio? Baš ih je dosta ovdje
Prevelik, a deo zasluge za to zlo imaju i Hrvati kao sluge u okupatorskoj vojsci. Naravno, vi ste došli da činite zlo u drugoj državi po obiaju, mi smo vas pobedili.Koliki procenat Srba je izginuo u WW1 od ukupne populacije?
Civilizcija na delu.Auto ruske registracije, u liberalnom Rovinju, dobio sprejem Z na haubu.
Da, danas je sramotno biti Rusom u civiliziranom svijetu
Познавање ствари.
Možda jeste Ukrajinac, ali definitivno nije u civilizovanom svetu, jednostavno se stopio, i verovatno će proći nekažnjeno.Odakle znaš da to nije neki Ukrajinac učinio? Baš ih je dosta ovdje
Nisam bio na hrvatskom moru još od 1998. godine. I kako stoje stvari, neću više nikad. Postoje daleko lepša, pitomija i povoljnija mesta.Zato danas dolaziš na more u RH prati suđe. Pošten posao za poštene pare.
Mislio sam da govorimo o 2022, jer meni ne bi palo na pamet proglasiti Srbiju neciviliziziranom zbog Srebrenice, niti Ameriku zbog indijanaca, itd, itd.Kriterij je da oni nisu imali Jasenovac i logore za djecu, srbosjeke i slično.
Apsolutno. Zašto dolaziš u neprijateljsku državu? Službeno proglašena neprijateljskom.Civilizcija na delu.
Tako su i Nemci, Italijani, Hrvati i ostali fašisti onomad smatrali sebe civilizacijom, pa im nešto nije uspelo.Auto ruske registracije, u liberalnom Rovinju, dobio sprejem Z na haubu.
Nećeš nam nedostajati, sve okej.Nisam bio na hrvatskom moru još od 1998. godine. I kako stoje stvari, neću više nikad. Postoje daleko lepša, pitomija i povoljnija mesta.
Ти с твојим цивилизованим поштапалицама...Auto ruske registracije, u liberalnom Rovinju, dobio sprejem Z na haubu.
Значи, то је тај најоштрији, досад невиђен, седми пакет.